Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

İdare ediyom canım
Senin miden nasıl oldu
İş yapıyyorum ara ara bakıp çıkıyom böyleee
ne güzel şeyler yazmışsınız bu gün şarkılar şiirler felan

turşu aldım canım yedim bi güzel şimdi daha iyi midem tuzlu tuzlu yedim ama uykum var hala sersem gibiyim bu akşam dinlenirsem yarına bişiyim kalmaz hafta sonları dengem şaşıyor

kızlar merhaba çarşıdan yeni gelebildim ama bi yarım saat sonra çıkıcam neler yapıyosunuz Ceylancım nasılsınn

turşu aldım canım yedim bi güzel şimdi daha iyi midem tuzlu tuzlu yedim ama uykum var hala sersem gibiyim bu akşam dinlenirsem yarına bişiyim kalmaz hafta sonları dengem şaşıyor

canım sevindim midenin düzelmesine bidahakine türk kahvesi iç canım daha iyi gelir bende şimdi bitane yapıp içeyim yorgunluğuma iyi gelir

kızlar merhaba çarşıdan yeni gelebildim ama bi yarım saat sonra çıkıcam neler yapıyosunuz Ceylancım nasılsınn
canım nereye gidiyorsun bu arada kıslar benim perşembe günü evlilik yıldönümüm ne yapmalıyım sizce değişik bir süpriz olsun istiyorum renk katsın bize

arkadaşlar bu bayaa uzun konu olmuş sayfalar çok fazla ilk sayfayı okudum birde son birkaç sayfayı kuzunaz'ı merak ettim hamilemi diye mide bulantısı falan bütün sayfaları okuyamam bana bilgi verin yada kendisi buradaysa ilkağızdan alayım bilgiyi çok merak ettim çok sevinicem hamileyse...

beraber çekilmiş fotolarınız varsa slayt hazırlatabilirsin canım ışıkları
kapatıp seyredersiniz romantik bi ortam oluşurkaydirigubbakcemile:asigim:

canım nereye gidiyorsun bu arada kıslar benim perşembe günü evlilik yıldönümüm ne yapmalıyım sizce değişik bir süpriz olsun istiyorum renk katsın bize

hımmm bu konuda biraz düşünüp güzel bi fikir bulalım canım aşkım gelicek işten o yüzden çıkmam lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…