bi turşu falan olsada yesen mide bulantını alır canımm
evettEe kıslar ne var ne yok sustuk hepİmİz yavruceylan naber canımm
Ee kıslar ne var ne yok sustuk hepİmİz yavruceylan naber canımm
İdare ediyom canım
Senin miden nasıl oldu
İş yapıyyorum ara ara bakıp çıkıyom böyleee
ne güzel şeyler yazmışsınız bu gün şarkılar şiirler felan
kızlar merhaba çarşıdan yeni gelebildim ama bi yarım saat sonra çıkıcam neler yapıyosunuz Ceylancım nasılsınn
heh çıktııdelikafaduldenkızlar merhaba çarşıdan yeni gelebildim ama bi yarım saat sonra çıkıcam neler yapıyosunuz Ceylancım nasılsınn
turşu aldım canım yedim bi güzel şimdi daha iyi midem tuzlu tuzlu yedim ama uykum var hala sersem gibiyim bu akşam dinlenirsem yarına bişiyim kalmaz hafta sonları dengem şaşıyor
turşu aldım canım yedim bi güzel şimdi daha iyi midem tuzlu tuzlu yedim ama uykum var hala sersem gibiyim bu akşam dinlenirsem yarına bişiyim kalmaz hafta sonları dengem şaşıyor
Ben de ksçıyom kızlaaar belki giremem bu gün
Çoook öpüyorum sizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
heh çıktııdelikafadulden
canım nereye gidiyorsun bu arada kıslar benim perşembe günü evlilik yıldönümüm ne yapmalıyım sizce değişik bir süpriz olsun istiyorum renk katsın bizekızlar merhaba çarşıdan yeni gelebildim ama bi yarım saat sonra çıkıcam neler yapıyosunuz Ceylancım nasılsınn
ohhh iyi olmuş turşu benimde canım çekti yaaa:teytey:
canım nereye gidiyorsun bu arada kıslar benim perşembe günü evlilik yıldönümüm ne yapmalıyım sizce değişik bir süpriz olsun istiyorum renk katsın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?