Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

vaaayyyy çok hoş muş ayşecim

saolasın bebişim
eşim benim teyzemin oğlu oluyo
babamın mesleği lokantacı eşimde 8 yıldır babamın yanında çalışıyo
sonra bir ara teyzemlerin arayıp beni istediklerini duydumn eşime karşı hiç bişey hissetmiyodum
zaten yaşımda küçüktü
hem küçüğüm hemde bişey hissetmiyorum dedim
bi süre sonra kocişimin çoook yakışıklı olduğunu farkettim ve o kenan imirzalıoğlu tarzında bakışlarını farkettim öyle güzel bakıyorduki beni ne zaman lokantaya gitsek gözgöze gelirdik elim ayağım titrerdi aşık olmuştum ona
ama onun beni sevip sevmediği konusunda düşünceliydim
aramızda hiç bir zaman teyze çocuğu bağı olmadı hep bir yabancı gibiydi bana
alın yazım olduğu için rabbim onu bana uzak tutmuş
sonracıma bir mirac kandiliydi
eşimin adıda miraç:)))
telefonumu bulmuş bana kandil mesajı çekmiş
ya muhammet bu MıRAÇ kandilinde SENı BEKLıYORUM
tarzında bişeydi büyük harfle yazılan yerleri okursanız ne demek istediğini anlarsınız
bu bir aşk itiraffıydı mesajlaşmaya başladık görüştük evlendik :))

haklısın valla kuzum arada olsun böle ya zaman nasıl geçecek yoksa bebişlerimize kavuşacağımız zaman dimi ayçacım sanada zaman zro geçer artık adalexte öle diyor zaman çok zor geçiyor diyor :)

şimdilik pek anlamıyorum ama biran önce tekmelemeye baslasın istiyorum kaydirigubbakcemile3

bu şiirde ahmet telli nin ve çok seviyorum ben bütün kitaplarını didik didk arayıp buldum hepsini aldım

saolasın bebişim
sonra bir ara teyzemlerin arayıp beni istediklerini duydumn eşime karşı hiç bişey hissetmiyodum
zaten yaşımda küçüktü
bi süre sonra kocişimin çoook yakışıklı olduğunu farkettim ve o kenan imirzalıoğlu tarzında bakışlarını farkettim öyle güzel bakıyorduki beni ne zaman lokantaya gitsek gözgöze gelirdik elim ayağım titrerdi aşık olmuştum ona
ya muhammet bu MİRAÇ kandilinde SENİ BEKLİYORUM
tarzında bişeydi büyük harfle yazılan yerleri okursanız ne demek istediğini anlarsınız

ne güzel canım allah ömür boyu mutlu etsin

saolasın bebişim
zaten yaşımda küçüktü
ya muhammet bu MİRAÇ kandilinde SENİ BEKLİYORUM

çokkkkk güzel çok hoşuma gitti ayşecim rabbim daim etsin hiç ayırmasın sizi birbirinizden bir bebişlede taçlandırsın aşkınızı canım benim:asigim:

hadi eşlerimizle tanışma hikayelerimiz yazalım

bizimkisi şöyle yenı tasındıgımız evın altında dükkanları vardı annem de benı tembıhlemişti burda sana laf atan cok olur esnaf cok sakın yüz verme demişti bende aman ne işim olur onlarda demiştim aynı seyı esimde demiş bu kızı ayarla demısler ona oda benım cocuklarla işim olmaz demiş 7 yas fark var aramızda bu arada sonra bir gün ben bunu takip ettim niye ettiysen bilmiyorum işte magazaya girdi benı gördü oda beni takip etti seslendi öyle tanıstık iste lise 1 deydım tanıstıgımızda okul bitincede evlendik zaten

kızlar benim hikayem bi düğünde başladı kocişkom beni o düğünde görmüş ama ben aşta istememiştim 4 ay haber yolladı ben reddettim o haber yolladı.sonra görüşmeye karar verdim elinde bir kırmızı gül buluşmaya geldi o anda bittim arabanın kapısını açmalar falan ama o kadar yakışıklı geldiki gözüme o dört ayda hi görmemiştim ilk defa o an gördüm sonra görüşmeye karar verdik 2 ay sonra isteme oldu 6 ay nişanlı kaldık ve evlendik çoooooook mutluyuz Allah herkese böyle evlilikler nasip etsin bebişimizle beraber inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ben anlatayım biras ben 17 yaşımdaydım 2002 yılında yaz yeni geliyordu bizim sokakta bir kız vardı o ara ablamda işsizdi bu kıs bir iş bulmuş lpg tüplerinin tanıtımını yapıcaklar işte neyse ablamda tekstilden sıkıldığı için bu kısla o şe girdi .... devamını sonra anlatayım yemek geldi görüşürüz

bizimkisi şöyle yenı tasındıgımız evın altında dükkanları vardı annem de benı tembıhlemişti burda sana laf atan cok olur esnaf cok sakın yüz verme demişti bende aman ne işim olur onlarda demiştim aynı seyı esimde demiş bu kızı ayarla demısler ona oda benım cocuklarla işim olmaz demiş 7 yas fark var aramızda bu arada sonra bir gün ben bunu takip ettim niye ettiysen bilmiyorum işte magazaya girdi benı gördü oda beni takip etti seslendi öyle tanıstık iste lise 1 deydım tanıstıgımızda okul bitincede evlendik zaten

canım sende çok erken evlenmişsin benim gibi Allah bir ömür boyu huzur versin
inşallah bir sorun çıkmaz bebişlerinin kalp atışını duyarsın mükemmel bişey şimdiden söyleyeyim

Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm

Back