Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

buda en son 26. günde geldi sanırım. ama canım kürtajtan sonraki ay benimde bi kaç gün geç gelmişti dr normal olduğunu söylemişti nettende baktığım kadarıyla öyle kürtajdan 4-6 hafta sonra adet çok normal ben hep 26-27 günde bir adet olurum kürtajdan sonraki ilk adetim 31 gün sonra geldi daha sonraki 25 gün sonra yani bana kalırsa senin dönemin çok anormal değil. ama tahmin edebiliyorum bende dr gidip tedaviye başladıktan sonra herşeyi didiklemeye başladım neden böyle neden az oldum neden çok oldum diye o yüzden en güzeli dr gidip muayene olman hem yarın 2. günün olacak sanırım çokta iyi olur gerekirse hormon tahlillerini falanda yaptırırsın

buda en son 26. günde geldi sanırım. ama canım kürtajtan sonraki ay benimde bi kaç gün geç gelmişti dr normal olduğunu söylemişti nettende baktığım kadarıyla öyle kürtajdan 4-6 hafta sonra adet çok normal ben hep 26-27 günde bir adet olurum kürtajdan sonraki ilk adetim 31 gün sonra geldi daha sonraki 25 gün sonra yani bana kalırsa senin dönemin çok anormal değil. ama tahmin edebiliyorum bende dr gidip tedaviye başladıktan sonra herşeyi didiklemeye başladım neden böyle neden az oldum neden çok oldum diye o yüzden en güzeli dr gidip muayene olman hem yarın 2. günün olacak sanırım çokta iyi olur gerekirse hormon tahlillerini falanda yaptırırsın

ya dediğim gibi benim kürtajım daha farklı ama neticede kürtaj işte dr lar öyle diyo

anldm cnm benm bu kürtajdan sonraki3.adetim ama nebilim cnm saol yardımın için yarın gidicem hormon tahlili yaptırıcam cnm muaynede 16sında almıstım randevu ozman gidicem

canlarım kısaca anlatayım ben geçen ay aşılama yaptırdım olmadı aslında elle tutulur çok önemli bi prob. yok. aşılama tedaviside iyi başlamıştı yumurtalar gelişti çatladı spermler yıkandıktan sonra iyiydi ama olmadı işte. dr 1 ay aradan sonra tekrar aşılama dedi bu ay içinde kendiliğinden olma şansının olduğunuda söyledi. şimdi aşılama içn kullanılan iğnelerin kist yapma olasılığı var o yüzden bir dahaki ay gittiğimde kist var 1 ay daha bekleyelim demesinden korkuyorum soğan kürü yapmak istiyorum ama azıcıkta olsa hamile kalma olasılığımdan dolayı zararı olur diye korkuyorum dün kayra yada sordum en sonunda dr gidip muayene olduktan sonra eğer kist varsa bu kürü uygulayacaktım çalıştığım için akşam acile gidecektim ama eşimin işi çıktı gidemedim. sizce soğan kürünün zararı olurmu ya kusura bakmayın çok uzun oldu

canlarım kısaca anlatayım ben geçen ay aşılama yaptırdım olmadı aslında elle tutulur çok önemli bi prob. yok. aşılama tedaviside iyi başlamıştı yumurtalar gelişti çatladı spermler yıkandıktan sonra iyiydi ama olmadı işte. dr 1 ay aradan sonra tekrar aşılama dedi bu ay içinde kendiliğinden olma şansının olduğunuda söyledi. şimdi aşılama içn kullanılan iğnelerin kist yapma olasılığı var o yüzden bir dahaki ay gittiğimde kist var 1 ay daha bekleyelim demesinden korkuyorum soğan kürü yapmak istiyorum ama azıcıkta olsa hamile kalma olasılığımdan dolayı zararı olur diye korkuyorum dün kayra yada sordum en sonunda dr gidip muayene olduktan sonra eğer kist varsa bu kürü uygulayacaktım çalıştığım için akşam acile gidecektim ama eşimin işi çıktı gidemedim. sizce soğan kürünün zararı olurmu ya kusura bakmayın çok uzun oldu

cnm kullanma zararı olur allah korusun bekle bnce cnm allah gönlüne göre versin

saol canım ama o kadar kararsızımki aşılamadan önce 2 ay klomen hap kullanmıştım ve kist yaptı aşılama tadavisine başlamak için gittim kist var dedi dr doğum kontr. hapı verdi bide ben yanı sıra soğan kürü uyguladım kist kayboldu şimdi izin almam o kadar zorki 2 günde bir kont. gerekiyor aşılama için bi dahaki ay zar zor ayarlıcam ama ertelenirse bi daha izin alamam ya bunun için işi bırakmayı bile düşünüyorum ama yapamıyorum evde daha çok kafama takarım diye bide 5 yıldır aynı yerdeyim bırakamıyorum aklımdaki tek şey bebek oldu

Merhaba canlarım
yatmaya gidiyordum
Size bi iyi geceler dileyeyim dedim
Çooook öptüüüm sizi opuyorumnanaktan

Bu arada kuzucum şimdiden tebrikler canım evlilik yıldönümünüz için

kıslar bu arada 7 askerimiz şehit olmuş terörü lanetliyorum burada daha fazla kötü kelimeler sarfetmek istemiyorum ama bu bizim milli sorunumuz

merabalar canım hoşgeldin,seni tanımıyorum hikayen nedir
ben bi süre giremedim sanırım o sıra bizim kızalrla tanıştın senin hikayen nedir

merhaba cnm hoşbulduk.bende adet düzensizliği var hormonlarla lgılı her ay bırı eksık veya fazla cıkıo bu ay fsh 6 lh da 4 cıktı sanırım ıyı gıbı.çarsamba doktora gitcem klomen kullanıom 3 kutuyu bitirdim .geçen ay yumurtam olmadı hiç.bu ay bakalım çarşamba belli olcak.klomenın yarayıp yaramadıgı.bu sorunları olupta hamile kalan varmı tanıdığın daha çok yeniyim bu konuda o yüzdende tedirginim:( senin problemın ne ?

merhaba oncelikle hepinize iyi aksamlar
benimde sorunum buyuk hic dogal adet gormedim kucuklugumden beri ilaclarla hic cocugum olmaz sanirdim cok mutsuz bir genclik donemim gecti
su an 22 yasindayim ve uc yillik evliyim
neyse evlendim doktora gitmeye basladim tedaviye basliyacakken esimin sperm sayisi azligi ve sekil bozuklugu sorunuyla karsilastik yani asilamadan tupe gectik
yinede benim umudum yoktu benim cocugum olmasi cok zor diyordum
neyse yumurtalar toplandi dolllendi ucuncu gunu transfer olmaya gittim embriyolarin cizik oldugunu soylediler yani dondurulamazlarmis iki tane transfer edildi souc negatif
aradan 5 ay gectiyani gecen mayis yine basladik baslamadan once bal tarcin ve corek otunu yedim esimde keci boynuzu kuru nu uyguladi
yine embriyolari transfer gunu ogrendikki bu kezki embriyolar oncekine gore daha iyiymis ama bu kezde
kendi aralarinda bolunduklerinde olusan halkalar esit degilmis ikinci gun transferi oldum
ertesi gunu ben evde dinlenirken hastaneden aramislar diger embriyolarimiz gelisimini durdurmus inanin oldugum yerde kaldim cok aglamistim
cok zor gunlerdi
yazin temmuzda memorial e gittik
semra hanimla gorustuk yine ayni dozda ilac alicagimi onceki tedavilerden farkli olarak mikro yapilacakti
hatta o gun adet olmustum hemen baslayacaktik ama ben istemedim cok krkuyorum ayni seyleri yasamaktan
artik jinekolog gormek istemiyorum 14 yasindan beri bunlarla ic ice yasamaktan yoruldum
ben ne ypacagimi sasirdim arkadaslar umidimi kesmis degilim
sadece saskin bir halde bekliyorum
sizlerden oneriler bekliyorum ben ne yapabilirim
okuyan arkadaslarima tesekkur ediyorum
Allah hepimizin yardimcisi olsun

arkadaşlar güzel dilekleriniz için sağolun ama akıl vermediniz bana değişik bişiler yapmak istiyorum evlilik yıldönümüzde

yeni gelen arkadaşlar ben çalışıyorum malum iş güç ev işi bir yandan iş bir yandan sabahta erken kalkmak zorundayım iyi geceler diliyorum sizlere yarın görüşürüz rahatça tanışır ve paylaşırız inşallah her şeyi

Back