- 16 Eylül 2009
- 1.143
- 9
- 156
- 36
kızlar ben hazırlanıp anneme gidicem leptopumuda götürürüm belkiiii
byyyyy
güle güle canım Allaha emanet ol opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben hazırlanıp anneme gidicem leptopumuda götürürüm belkiiii
byyyyy
bizi aşkımla ortak bi arkadaşımız tanıştırdı canım taniştığımız gün aşkımla tanışacağımdan haberim yoktu yalnız o sabah kızlarla konuşuyorduk ben üniversite son sınıftaydım ve evliliği 10 yıl düşünmüyorum dedim çalışıyodum okuyodum neyse arkadaşım akşam buluşalım dedi olmaz şirkette toplantı var dedim ısrarla bişeyler anlatıcam deyipçağırdı tamam dedim bi bi gittik ikimiz içeriye girdik aşkım masada otuuyodu içimden bi ses dediki seni tanıştırmaya getirdi dedi çünkü bana iki aydır söyleyip duruyodu istememiştim neyse oturduk tanıştık ama prk konuşmadım onunla sonra ertesi gün bana evlilik teklif etti ama 6 ay olmaz dedim sonra evlendik işte evlendikten 3 ay sonra tanışalı 1 sene olmuştu ama o zamankinden dahada çok aşığım ve hergün dahada çok seviyorum aşkımı bu arada ailem vermedi baştan kaçıracaktı beni olmaz dedim oda annemle halamla buluşup annemi ikna etti artık ne dedi bilmiyorum hala ama şimdi çok mutluyum rabbime şükürler olsunnn :asigim: bak özledim şimdi canımın içini
Allah bozmasın mutlulugunuzu ne güzel.şimdi kimse katlanamıyor herhalde ne kadar cok bosanan insanlar var.Allahım korusun hepimizi
babmda öle diyodu biliyomusunn onlarda hani bizim yakın köylümüzzdü ben asla o köylülere kkız vermem ben o köylüleri sevmem diyoduu .....şimdi babamda öle diyo büyük konuşmuycan :)evincim sana katılıyorum ksinlikle büyük konusmayacaksın bende asla balıkesirliyle evlenmem diyordum babamda kız vermem balıksire diyordu ama balıkesirliyle evlendim işte
delikafaduldendelikafadulden ne yani en büyüğünüz en yaşlınız benmiyimmm:1shok:akannehir
bendemafoldumben:a015:senağlamageldim kıslar yemek te yedim kendimi hiç iyi hissetmiyorum(
geldim kıslar yemek te yedim kendimi hiç iyi hissetmiyorum(
ben anlatayım biras ben 17 yaşımdaydım 2002 yılında yaz yeni geliyordu bizim sokakta bir kız vardı o ara ablamda işsizdi bu kıs bir iş bulmuş lpg tüplerinin tanıtımını yapıcaklar işte neyse ablamda tekstilden sıkıldığı için bu kısla o şe girdi .... devamını sonra anlatayım yemek geldi görüşürüz
neden canım ne oldu:sm_confused:
abla benim durumumm gibi olmuş aslında bilyomusun. bende kendimden yaşca büyük birine aşıktım ama eşime evet dedim nişanlıyken bile unutamamıştım onu hep aklımdaydıı ama sonra evlenincee. herşey değişti ve eşimi çok seviyorumm bizde nişanlyken çok şey yaşadık o günleri düşünmek bile istemiyorum..... ama hala niyedir bilmiyorum içim acıyoo... çünkü o kişide beni çok seviyodu ve seviyodaa....bunu biliyorum belkide bundan iiçim acıyomidem bulanıyor halsizim falan filan nescafe dokunuyor bana keşke içmeseydim
midem bulanıyor halsizim falan filan nescafe dokunuyor bana keşke içmeseydim
kızlar coşmuşsunuz maşaallahhh :)))
Rabbim muhabbetimizi artısınnn
bu güzel aşkların en güzel meyvelerini de en kısa zamanda bizlere nasib etsin inşaallahhh
amin canım aminkızlar coşmuşsunuz maşaallahhh :)))
Rabbim muhabbetimizi artısınnn
bu güzel aşkların en güzel meyvelerini de en kısa zamanda bizlere nasib etsin inşaallahhh