Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

bizi aşkımla ortak bi arkadaşımız tanıştırdı canım taniştığımız gün aşkımla tanışacağımdan haberim yoktu yalnız o sabah kızlarla konuşuyorduk ben üniversite son sınıftaydım ve evliliği 10 yıl düşünmüyorum dedim çalışıyodum okuyodum neyse arkadaşım akşam buluşalım dedi olmaz şirkette toplantı var dedim ısrarla bişeyler anlatıcam deyipçağırdı tamam dedim bi bi gittik ikimiz içeriye girdik aşkım masada otuuyodu içimden bi ses dediki seni tanıştırmaya getirdi dedi çünkü bana iki aydır söyleyip duruyodu istememiştim neyse oturduk tanıştık ama prk konuşmadım onunla sonra ertesi gün bana evlilik teklif etti ama 6 ay olmaz dedim sonra evlendik işte evlendikten 3 ay sonra tanışalı 1 sene olmuştu ama o zamankinden dahada çok aşığım ve hergün dahada çok seviyorum aşkımı bu arada ailem vermedi baştan kaçıracaktı beni olmaz dedim oda annemle halamla buluşup annemi ikna etti artık ne dedi bilmiyorum hala ama şimdi çok mutluyum rabbime şükürler olsunnn :asigim: bak özledim şimdi canımın içini

ayy aslında ben eşime çok gıcık oluyodum biliyonuzmuu..
iki cihan bir araya gelse dünyada tek ikimiz kalsak evleneceğimiz aklıma gelmezdi

eşim zaten amcamın kızınınn kaynı.... annesi vefat ettiği için onlar bakmışş.... amcamın oğlunun tekstli vardı bende okul bitince oraya girmiştimm.. oda orda çalışıyosu ozmanlarr bi kızla konuşuyoduu... kıza hep kızardım bunun neresini seviyon diyee. :D:D hayatta büyük konuşmayacaksın)
sonraa kız başkasıyla evlendi bende işten çıkmıştyımm zaten e yıllarda baya geçtiiş ozmanlar küçüktümm 17 yaşıma geldimm herkezz beni istemeye başladıı.. ee bunu duyan amcamın kızıı e bende istiyimm bi şansımı deneyeyim demişş.... bana söledilerr yokk falann dediimmm ben onla evlenmem dedimm. o sıralarda birini seviyodumm ona sinirlendimmm ve tamma gelsinler dedimm e zaten tanıyodum yaa... sonra bi anda noldu anlamadımm söz oldu nişan olduu. sözlüyken ısınmışytımm birazz ona ama nişanlıykennn okadar çok para davası geçmiştiki eşim ben ve eltim arsında ondan iyica soğumuşş ayrılmak istiyodum nişanıı atmak istiyodum ama ailem biraz tutucu olduu için izin vermedilerr.. oysa benim hayatta en son önem vereceğim şey paraydıı. ama beni tam tersi anladılarr.. oysaa onlar resmen paraya tapıyolardıı benimde sinir olduğum şyelerden birisidirr. ama işte beni ailem bile yanlış anladıı vee onunla zengin olmadığı için ayrılmak istediğimi sandılar defalarca anlatmamarağmen beni anlamadılar. nişanlıykenn e bide benim eski sevdiğim kişi aklıma geldi e tamamen kopmak istedim nişanlımdann..... off ama olmadı işte kısmet izin vermediler. ama şimdi evlendik ve eşimi çok seviyorumm.......

bizi aşkımla ortak bi arkadaşımız tanıştırdı canım taniştığımız gün aşkımla tanışacağımdan haberim yoktu yalnız o sabah kızlarla konuşuyorduk ben üniversite son sınıftaydım ve evliliği 10 yıl düşünmüyorum dedim çalışıyodum okuyodum neyse arkadaşım akşam buluşalım dedi olmaz şirkette toplantı var dedim ısrarla bişeyler anlatıcam deyipçağırdı tamam dedim bi bi gittik ikimiz içeriye girdik aşkım masada otuuyodu içimden bi ses dediki seni tanıştırmaya getirdi dedi çünkü bana iki aydır söyleyip duruyodu istememiştim neyse oturduk tanıştık ama prk konuşmadım onunla sonra ertesi gün bana evlilik teklif etti ama 6 ay olmaz dedim sonra evlendik işte evlendikten 3 ay sonra tanışalı 1 sene olmuştu ama o zamankinden dahada çok aşığım ve hergün dahada çok seviyorum aşkımı bu arada ailem vermedi baştan kaçıracaktı beni olmaz dedim oda annemle halamla buluşup annemi ikna etti artık ne dedi bilmiyorum hala ama şimdi çok mutluyum rabbime şükürler olsunnn :asigim: bak özledim şimdi canımın içini

Allah bozmasın mutlulugunuzu ne güzel.şimdi kimse katlanamıyor herhalde ne kadar cok bosanan insanlar var.Allahım korusun hepimizi

evincim sana katılıyorum ksinlikle büyük konusmayacaksın bende asla balıkesirliyle evlenmem diyordum babamda kız vermem balıksire diyordu ama balıkesirliyle evlendim işte

Allah bozmasın mutlulugunuzu ne güzel.şimdi kimse katlanamıyor herhalde ne kadar cok bosanan insanlar var.Allahım korusun hepimizi

amiiin canım rabbim hepimizi korusun 9 yıla girdik ama bana ve aşkıma 2 3 yıl gibi geliyo neyse ben çarşıya gidiyorum canlarım rabbime emanet olun opuyorumnanaktan

evincim sana katılıyorum ksinlikle büyük konusmayacaksın bende asla balıkesirliyle evlenmem diyordum babamda kız vermem balıksire diyordu ama balıkesirliyle evlendim işte
babmda öle diyodu biliyomusunn onlarda hani bizim yakın köylümüzzdü ben asla o köylülere kkız vermem ben o köylüleri sevmem diyoduu .....şimdi babamda öle diyo büyük konuşmuycan :)

delikafaduldendelikafadulden ne yani en büyüğünüz en yaşlınız benmiyimmm:1shok:akannehir

beni annem 19 yasında doğurmus arkadas gibiyiz.
yanyana görenler inanmıyo zaten anne kız olduğumuza bende hep derdim bende erken anne olayım diye. kısmet değilmiş yasımız 27 oldu. daha tık yok 1 ay sonra 28 olcam ahhhh aaahhhh

ben anlatayım biras ben 17 yaşımdaydım 2002 yılında yaz yeni geliyordu bizim sokakta bir kız vardı o ara ablamda işsizdi bu kıs bir iş bulmuş lpg tüplerinin tanıtımını yapıcaklar işte neyse ablamda tekstilden sıkıldığı için bu kısla o şe girdi .... devamını sonra anlatayım yemek geldi görüşürüz

neyse madem herkes anlatmış eşiyle hikayesini bend edevam edeyim ablam bu kısla çalışmay başladı bu arkadaş bizim sokakta çalışıyor eşimin i-işyerindede sanayi ve hasta tüpleri satışı yapılıyor ama şantiyeler e arada bir lpg tüp veriyorlar sanırım bu bağdan dolayı bunların bulunduğu tüpçüye gidip gelirken bu kızla tanışıp çıkmaya başlıyor eşim bu kızda ilk başlarda ablama kızardım neden konuşuyorsun böle insanlarla cahil ne bilim ne dediğini bilmeyen tiplerde biri derdim oda bana insanları küçük görüyorsun derdi aslında kız şen şakrak biriydi ama dengesizdi açıkçası eşimle çıkarken aslında uzun süreli bir ilişkiside vardı neyse bunlar çıkıyor bizim takıldığımız bir kafe vardı bir gün ablamla gittik onlarda ordaydı tanıştık filan bende o aralar başka birini seviyorum platonik olarak ve hani eşim o kız ablam hatat 2 ablamda böle arkadaş gurubu oluşturduk takılıyoruz birlikte hatta bir gün denize gittik dönüşte kıs yanında oturuyor uyuyor kaydirigubbakcemile3 horul horul eşim hala güler buna bana bakıyor aynadan ama ben kötü düşünmedim heralde arkaya yola bakıyor dedim neyse geldik ordan 1-2 gün geçti arkadaşımdayım ablam aradı eve gel sana çok önemli bişi sölicem ama bende başkasına deli gibi aşığım platonik arada çokta yaş farkı var imkansız yani ben sandımki ondan bana haber var allahım eve nasıl geldim bilmiyorumm eve geldim ablama ne oldu diyorum dediki böle böle habib senden çok hoşlanmış hayatımda hiç bir kıza bölesi ilgi duymadım demiş ben hayal kırıklığına uğradım tabi dedim ya o aralar çok kişi vardı bana aşık ama ben başkasını seviyordum neyse ablam ısrar ediyor görüş diye bu arada çıktığı kızla konuşmuş başkasını seviyorum diye ablamda eşime demişki onun için üzülme o da senelerdir biriyle çıktığı halde bir yandan senle çıkıyordu ki arayanların haddi hesabı yoktu ama komik bir kızdı yani bize uyan tek yanı buydu neyse ablamın ısrarıyla görüştüm ilk defa birine hayır diyemiyorum ama ben başkasını seviyordum hiç bişi demedim ben buna ama görüşüyorduk ablam ben filan yani evet demediğim halde başladık çıkmaya aradan biraz zaman geçti ben kendi kendime istemiyorum dedim hala başkasını seviyordum çünki bunu eşime söledim çok üzüldü aradan aylar egçiyor ama hep ablamla telefonda görüşüyormuş yani hep beni unutmadığını söylüyordu bir gün ablama ısrar etmiş biizm eğlenmeye gittiğimiz bir yer vardı oraya gidelim hep beraber arkadaşça demiş ablamın ısrarı üzerine aylar sonra gittik orda benimle dans etmek istedi ben reddettim çok üzüldü ablam kızdı bana yavaştan yapma böle yazık dedi neyse kalktım alalhım titriyordu neyse öle başladı bana hediyeler sürprizler filan derken aşık olmaya başladım ve sonrasında herkesin parmakla gösterdiği bir çift olduk ama çok ayrılıp ağlayarak barışırdık biz ayrılınca kimse kabullenmezdi herkes kızardı bize ilişkimiz nişanlılığımız evliliğimiz hep zor oldu çok uzun hikayelerim varda boşverin uzun olur ve özel olur kaydirigubbakcemile3

midem bulanıyor halsizim falan filan nescafe dokunuyor bana keşke içmeseydim
abla benim durumumm gibi olmuş aslında bilyomusun. bende kendimden yaşca büyük birine aşıktım ama eşime evet dedim nişanlıyken bile unutamamıştım onu hep aklımdaydıı ama sonra evlenincee. herşey değişti ve eşimi çok seviyorumm bizde nişanlyken çok şey yaşadık o günleri düşünmek bile istemiyorum..... ama hala niyedir bilmiyorum içim acıyoo... çünkü o kişide beni çok seviyodu ve seviyodaa....bunu biliyorum belkide bundan iiçim acıyo

kızlar coşmuşsunuz maşaallahhh :)))
Rabbim muhabbetimizi artısınnn
bu güzel aşkların en güzel meyvelerini de en kısa zamanda bizlere nasib etsin inşaallahhh

Back