alkisalkisalkisalkisalkisalkis ben şiiri okumayı değilde dinlemeyi severim can yücel yılmaz erdoğan birde bedirhan gökçe farkındamısın bir ara dinelyin derim evliler için yazmış CADIARZU
bedirhan gökçeeee alkisalkisalkis
ben hem söylemeyi hem dinlemeyi hemde yazmayı severim:))
ben yazmaktan anlamam okuyamamda heyecanlanırım utanırım birazda utangac bir yapım vardır en güzeli dinlemek benım için
bedirhan gökçeeee alkisalkisalkis
ben hem söylemeyi hem dinlemeyi hemde yazmayı severim:))
alkisalkisalkisalkisalkisalkis ben şiiri okumayı değilde dinlemeyi severim can yücel yılmaz erdoğan birde bedirhan gökçe farkındamısın bir ara dinelyin derim evliler için yazmış CADIARZU
ayy ben çok uydurukçu bi insanım şarkı türkü şiir hikaye dantel dikiş elimden ne kaçan nede uçan kurtulur :roflol:
sesim güzeldir ama ben kendi kendime okurum milletin yanında değil elbette
bende çok severim eskiden yazardım ama şimdi hiç yazmıyorum size hayranı olduğum bir şairin şiirinden bir dörtlük yazayım YUVALARINDAN DÜŞMÜŞ KUŞ YAVRULARINI ALIP ISITMAK İSTER YÜREĞİNİN YANGININDA VE YENİDEN BOYAMAK KALIMLI BİR MAVİYLE GÖKYÜZÜNÜ .ÇIĞLIKLARSA BİR ÇIĞ YUVARLANIŞIDIR KULAKLARININ KARANLIK UÇURUMLARINDA .UÇURUMDADIR HAYAT. UÇURUMDADIR SEVDALAR bu şiir AHMET TELLİ nin şiirlerini hayranıyım bu adamın tavsiye edrim kızlar
aa evet sevcan orhanı bende çok severim onun dşında türkü"nün sesi çok güzell.bende şarkı söylemeyi çok severim yalnızken çok söylerim ayrıca bendeniz hayranıydım çocukluğumdan beri ve onun sesini taklit eder çok ta benzetirim eşime söledim geçen gün hiç beni dinledinmi şarkı sölerken dedim yok dedi sana bendenizin taklidini yapayımmı dedim yap dedi dinledi ve şaşırdı oda bunca senedir bilmiyordum dedi :) birde ben türküleri çok severim sevcan orhan mesela süper sesi var ve geç türkücülerden dinlemeyi modern haliyle tabi severim yani
bende şarkı söylemeyi çok severim yalnızken çok söylerim ayrıca bendeniz hayranıydım çocukluğumdan beri ve onun sesini taklit eder çok ta benzetirim eşime söledim geçen gün hiç beni dinledinmi şarkı sölerken dedim yok dedi sana bendenizin taklidini yapayımmı dedim yap dedi dinledi ve şaşırdı oda bunca senedir bilmiyordum dedi :) birde ben türküleri çok severim sevcan orhan mesela süper sesi var ve geç türkücülerden dinlemeyi modern haliyle tabi severim yani
Yakınlardayım çoook yakınlardayım
eğer başını çevirrde görürsen beni
gözlerim gözlerine değerse
sakın geri çevirme
bakışların anlatssın herşeyi
kalbim fırlarmı yerinden
yoksa anlık bir heyecanmı kaplar içimi
yakınlardayım
eğer kapımı çalmak istersen
kalbim sana hep açık
ne olur benni bekletme....
aşkitoma yazmıştım bunu :))))
sakın geri çevirme
kalbim fırlarmı yerinden
yakınlardayım
kalbim sana hep açık
aa evet sevcan orhanı bende çok severim onun dşında türkü"nün sesi çok güzell.
kızz tamdaa o çalıyodu winampımdaa yaa.aaaaaaa bayılırım türkülere olgun şimşeğin yeni çıkan türkülerinden haberdar olan varmı yoksa Dailymotion - Olgun Şimşek - Üflediler Söndüm (Kapalıçarşı 8. Bölümden)_1 - Müzik Kanalı burdan girin dinleyin süperrrrr
sakın geri çevirme
kalbim fırlarmı yerinden
yakınlardayım
kalbim sana hep açık
kızlar şairler formuna dödü burası süppeerrdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?