Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Hmmm ben sımdı corek otu fılan yıyorum bunlar yukseltırmı dusurmukı hayıt ve adacayıda ıcıyorum

günaydın kıslar gelemedim iki gündür düğün kına gecesi evi temmizle filan derken fırsatım olmadı nasılsınız bakalım

yumurtlama günlerindemisin canım senmisin yoksa iki hamişten biri kaydirigubbakcemile3

günaydınlaaaaaaar dün nette sorun vardı giremedim ya neler yaptınız bakalım
ay inşallah canım yaaaa ağzından bal damlıyo çatır çatır yumoşluyom vallaha kocimde kız sen tavukmusun ne yumurtlaması diyo alem yaakaydirigubbakcemile3delikafadulden:dance:

canım valla yazılarınıza anca cevap verebiliyorum ayçacım dr kağan kocatepe den dinledim anne adayları ilk 3 ayında beslenemiyoruz mide bulantısından yemek yiyemiyoruz bebeğimiz beslenemez diye korkmasınlar diyor bebek ozamana kadar anneden almıyor besinini diyor yani 3 aydan sonra beslemeye başla onu bol ceviz balık ıspanak canım bu arada hamileler kesinlikle kan hapı kullanmalı tiroid şeker vs testlerinde yapıldımı canım bunları ihmal etme olur mu rabbimiz herşeyi nasılda yaratmış anne nin ilk 3 ay bulantısı oluyor bişi yiyemiyor ama o 3 ayda bebekte anneden beslenmiyor rabbim herşeyi nasıl düzenli yaratmış ve devam ettiriyor dünyayı

günaydın ablaa ne düğünü hayırdır. biz iyiyizde sen nasılsın bakimm

bende iyiyim biraz başım ağrıyor iki gündür müzik sesi dan dan dan birazda geç yattım düşünde eşimin dayısının oğlunun ay bir hazırlandım ki düğüne bir sürü masraf yaptım kıyafet saç makyaj bilmem ne 3-4 saatlik için sonra çok kızıyorum kendime neden böyleyim

abla sen kendine dur diyemiyosun bi türlüü

hayırlı sabahlar kızlar KUZUCUM korkuttun beni ne oldu bu kıza iki gündür nerelerde deyip durdum şükür işlerin varmış iyisin nasılsın canım

günaydın arkadaşım hoşgeldin topiğimize tanışamadık sen geldiğinde ben yoktum buralarda nasılsın bakalım bu arada umutlu bekleyişin inşallah mutlu sona dönüşür allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…