• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

yani yaza tüp bebeğe gidelim diyo eşim ondan önce kafanı rahatlat diyo canım ama ben bu hafta tekrar dr uma gidicem canım
hayırlısı canım.kim bilir nasip ne zamana....eşim ve ben tedavi açısından ne gerekiyor var gücümüzle yapmaya çalıştık bu zaman dek canım.elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış.çocugum oldugu için ümidimde var yani....verende o alanda .rabbim vermişti ama aldı işte elden bişey gelmiyor.yine verecek inanıyorum.bilemiyorum içimde gerçekten bi ümit var.hissediyorum canım sanki ikizmi olacak nee

evet canım dogrusun inşallah annelik guygusunu defalarca tadarsın allahım herkese anneligi yaşatsın.işte bu yalan dünyada yanımızda olmadıgı için üzülüyoruz ama ahirette biz sevinecez ayşecim çocuklarımızla birlikte olacaz.ayrıca şiirin güzeldi sanki banada hitap ettin.bende çok duygulandım.ama artık stres yok tedavi öncesi stres .sıkıntı yok artık.:olmaz:sen tedavi aşamasında degilsin degilmi canım.aşılama denedinmi

MERABA NEŞECıM
ben 3 ay tedaviyi bırakıp kendi kendime tedavi etmeyi planlıyorum
fertilaid içiyorum termometreyle ateş ölçme sistemiyle yumurtladığım günü bulmaya çalışıyorum inşallah sonuç alırım,koyu renkte,sümüksü,yoğun akıntım var,karnımda belimde ağrılar var,bu kadar erken çatlarmı bilmiyorum
stres yapmamak elimde değil,annelik duygusunu bir kez tadınca sonrası bambaşka bir istek oluyor,hiç bebeği olmamış biri için bi evlat sahibi olmakktır amaç
ama benimki tamamen ölen bebeğime geri kavuşmatır :( sanki gelcek olan bebek ölen bebeğim olacakmış gibi hissiyat var içimde
nisa nur kızımı çok özledim pamuk ellerini

MERABA NEŞECİM
fertilaid içiyorum termometreyle ateş ölçme sistemiyle yumurtladığım günü bulmaya çalışıyorum inşallah sonuç alırım,koyu renkte,sümüksü,yoğun akıntım var,karnımda belimde ağrılar var,bu kadar erken çatlarmı bilmiyorum
stres yapmamak elimde değil,annelik duygusunu bir kez tadınca sonrası bambaşka bir istek oluyor,hiç bebeği olmamış biri için bi evlat sahibi olmakktır amaç
ama benimki tamamen ölen bebeğime geri kavuşmatır :( sanki gelcek olan bebek ölen bebeğim olacakmış gibi hissiyat var içimde
yaa canım ateş ölçmeydi şöyleydi böyleydi olmuyor yumurtalar tembel olunca sadece igne olmak gerekiyor canım .zannımca sendede yumurtalık tembelligi var herhalde bu gibi sorun hapla bile olmuyor sadece igne olmalı.....bende tedavi gördüm yaşadım biliyorum....bizde kaybettigimiz evladımızın yerini dolduran bi evlat istiyoruz ama nasip..nasibimizi aramalıyız.bende özledim hemde çoook....mafoldumbenama elden hiiiiiç birşey gelmiyor canım.şuan çok sabırsızlanıyorum hemen çocugum olsu istiyorum ama hayırlısı...olacak sanki göreceksiniz.kaydirigubbakcemile3.ikimizinde çocugu öldü ama canım biz böyle yaparak sadece kendimizi üzüyoruz. artık sen ve ben pozitif olmamız lazım.bak benim yaşadıklarımı biliyorsun.ya öyle olsaydı 2 yaşına kadar bak büyük koysun gitsin .benim yaşadıgım daha zor ama elden hiiiiiiç birşey gelmiyor.sadece rabbime dua ederken diyorum allahım bana hayırlı akıllı uslu beni yormayan çoook saglıklıevlat istiyorum inşallah duelarımız kabul olur canım....içimizdeki arkadaşlardan sadece sen ve ben dogurduk en azından şansımız dahada çok olu seninde benimde canını sıkma canım.sonra bak benide üzüyorsun.şöyle düşün yeni evlisin hiç çocugun olmadı.kendimi üzmemeliyim pozitif olmalıyım...degilmi ayşecim

sende 2 gündür çooook duygusallık hissediyorum .yapma böyle canımcım bak gör olacak kucagınada alacaksın inşallah .yine doktora görün ama bu psikolojiyle degil .üzme kendini bak bende yaşadım .yapma canım.hiiiç kimseye birşey olmaz sadece sana olur ve eşinide üzersin artık sadece senin için eşin var .bende üzülüp agladıgım zaman bi bakıyorum eşim daha kötü oluyor biz en azından aglıyoruz ama onlar aglayamadıgı için daha zor oluyor.o yüzden sende üzülme eşinde...

bak kızımın resmi baktıgım zaman zeynebim bana gülüyor bende kızıma gülüyorum.o benim cennet kuşum

seni üzmeyi asla istemem üzersemde çoook özür diliyorum şimdiden....kızının mezarına gidiyormusun.ben haftada 1 yada 2 defa gidiyorum kızımı ziyaret ediyorum .gidipte mezarını temizleyim onunla konuştugum zaman daha rahat ediyorum

bayramda ablam zeynebin mezarına gitmiş. bana dediki ne güzel olmuş mezarı .ayşe teyzesi bi görsen mezarını üzerinde zambaklar kasım patılar paptyalar hepsini ben ektim mezarını ben süsledim.gidiyorum hem çiçeklerinin dibini temizliyorum hem konuşuyorum hemde kuranını okuyorum daha çok rahatladıgımı hissediyorum

sitede benden başka kimse kalmadı daha sonra girerim hepiniz kendinize iyi bakın

MERABA NEŞECİM

Ayşecim aynı ağrılar bende de var ama kaıntı pek yok
Seninle yumurtlama günlerimiz birbirine yakındı geçen ay
bu ay ben 14. günümdeyim.
Üstelik senin gibi iki gündür çok duygusalım.
İçimde sürekli bir ağlama hissii...
Hiç böyle olmazdım yumurtlama zamanı.
Çok iyi hissederdim kendimi ama bu ay böyle olmadı nedense
İnşaallaaaah cennette buluşursunuz kızınla
:Saruboceq: :Saruboceq:

bayramda ablam zeynebin mezarına gitmiş. bana dediki ne güzel olmuş mezarı .ayşe teyzesi bi görsen mezarını üzerinde zambaklar kasım patılar paptyalar hepsini ben ektim mezarını ben süsledim.gidiyorum hem çiçeklerinin dibini temizliyorum hem konuşuyorum hemde kuranını okuyorum daha çok rahatladıgımı hissediyorum

Rabbim sabırlar versin kızlarrr
Ama beni çok üzüyorsunuz
Elbette sizler gibi yanmaz yüreğim ama işte ne biliyim siz bahsedince ben ağlamadan edemiyorum :gitme:
Rabbim tez zamanda meleklerinize kavuştursun sizi...
İçinde de bizleri.. :Saruboceq:

ayse.20, evindarkece, sumeyrat
merhaba kızlaaar
Evincim adet olamadın mı hala???
Sanada merhaba sumeyrat
opuyorumnanaktan

yaa canım ateş ölçmeydi şöyleydi böyleydi olmuyor yumurtalar tembel olunca sadece igne olmak gerekiyor canım .zannımca sendede yumurtalık tembelligi var herhalde bu gibi sorun hapla bile olmuyor sadece igne olmalı.....bende tedavi gördüm yaşadım biliyorum....bizde kaybettigimiz evladımızın yerini dolduran bi evlat istiyoruz ama nasip..nasibimizi aramalıyız.bende özledim hemde çoook....mafoldumbenama elden hiiiiiç birşey gelmiyor canım.şuan çok sabırsızlanıyorum hemen çocugum olsu istiyorum ama hayırlısı...olacak sanki göreceksiniz.kaydirigubbakcemile3.ikimizinde çocugu öldü ama canım biz böyle yaparak sadece kendimizi üzüyoruz. artık sen ve ben pozitif olmamız lazım.bak benim yaşadıklarımı biliyorsun.ya öyle olsaydı 2 yaşına kadar bak büyük koysun gitsin .benim yaşadıgım daha zor ama elden hiiiiiiç birşey gelmiyor.sadece rabbime dua ederken diyorum allahım bana hayırlı akıllı uslu beni yormayan çoook saglıklıevlat istiyorum inşallah duelarımız kabul olur canım....içimizdeki arkadaşlardan sadece sen ve ben dogurduk en azından şansımız dahada çok olu seninde benimde canını sıkma canım.sonra bak benide üzüyorsun.şöyle düşün yeni evlisin hiç çocugun olmadı.kendimi üzmemeliyim pozitif olmalıyım...degilmi ayşecim

cnm benim tabikide senin yaşadığın çoook daha zor her an onu hatırlatır sana Allah yardımcın olsun
ben bebeğime kavuştuğum aynı gün kaybettim buda kolay bişey değil
böyle konuştuğuma bakma ben sabırlı bi insanım sonuçta Allaha ve bize yazdığı kaderine
inanan insanlarız asala isyan etmedim etmemde bizim şer bildiğimiz aslında hayır olabilr...

sende 2 gündür çooook duygusallık hissediyorum .yapma böyle canımcım bak gör olacak kucagınada alacaksın inşallah .yine doktora görün ama bu psikolojiyle degil .üzme kendini bak bende yaşadım .yapma canım.hiiiç kimseye birşey olmaz sadece sana olur ve eşinide üzersin artık sadece senin için eşin var .bende üzülüp agladıgım zaman bi bakıyorum eşim daha kötü oluyor biz en azından aglıyoruz ama onlar aglayamadıgı için daha zor oluyor.o yüzden sende üzülme eşinde...

bana arada sırada olur böyle normaldede duyusal bi insanım zaten
amaaannn neyse ya ben normalde çok neşeli bi insanımdır yanımda duran gülmekten ölür
oynamayıda çok severim,burda hamileler çıkınca halaya başlıyoruz hepberaber:teytey:

seni üzmeyi asla istemem üzersemde çoook özür diliyorum şimdiden....kızının mezarına gidiyormusun.ben haftada 1 yada 2 defa gidiyorum kızımı ziyaret ediyorum .gidipte mezarını temizleyim onunla konuştugum zaman daha rahat ediyorum
Bugün 00:13

cnm eşim bazen gidiyor ama ben bebeğimin mezarına hiç gitmedim yenibosnada yatıyor o semte gittiğim zaman bile çok kötü oluyorum dayanamam ben zaten mezarlığada gidemem
bir kaç kişiye sordum annem neden gelmiyor dermi diye
asla öyle demez çünkü onun ne senin ziyaretine nede duana ihtiyacı var çünkü o günahsız bir melek yattığı yerde değil cennette dediler

ayse.20, evindarkece, sumeyrat
merhaba kızlaaar
Evincim adet olamadın mı hala???
Sanada merhaba sumeyrat
opuyorumnanaktan

meraba yavru ceylancımmm
neler yapıyorsun nasıl gidiyor bebek çalışmaları
ben 11.günümdeyim sen 14.
bence senin çok büyük bi sorunun yok inşallah tez zamanda hamile kalırsın

haa bu araa neşecim evet bende yumurtlama tembelliği var
tedavinin ilk başlarında çok stresliydim bırak klomeni iğne bilene fayda etmedi
ama şimdi biraz rahatlayınca klomenle yumurtalarım büyüyor
hatta ve hatta ben btkisel bazı şeylerle zamanında adet olabiliyorum
fertilaidinde fayda edeceğine inanıyorum inanarak içiyorum

meraba yavru ceylancımmm
neler yapıyorsun nasıl gidiyor bebek çalışmaları
ben 11.günümdeyim sen 14.
bence senin çok büyük bi sorunun yok inşallah tez zamanda hamile kalırsın

haa bu araa neşecim evet bende yumurtlama tembelliği var
tedavinin ilk başlarında çok stresliydim bırak klomeni iğne bilene fayda etmedi
ama şimdi biraz rahatlayınca klomenle yumurtalarım büyüyor
hatta ve hatta ben btkisel bazı şeylerle zamanında adet olabiliyorum
fertilaidinde fayda edeceğine inanıyorum inanarak içiyorum

Canım inşaaaalllaaah hepimize nasip eder Rabbim
Amiiiiin amiiiin dualarına canım benim
Biraz ferahlamak için dua okuyacağım kızlar
Nedense sıkıntılı içim
Öpüyorum sizi kızlaaar
Akşam tekrar uğrarım
kaydirigubbakcemile3

yavruceylanım nbr güzelimm başladınmı örgüye

Başlayacağım canım akşama
Annemle karar verdik
O önünü örecek ben arkasını.
Şu tiftikli iplerden aldım
Düz v yaka öreceğiz.
Yakasınada fırfır yapacağız.
Bakalım.
Sen başlayacak mısın örgüye canım_??_ :hulya:

Başlayacağım canım akşama
Annemle karar verdik
O önünü örecek ben arkasını.
Şu tiftikli iplerden aldım
Düz v yaka öreceğiz.
Yakasınada fırfır yapacağız.
Bakalım.
Sen başlayacak mısın örgüye canım_??_ :hulya:

başlıycam canım eltimin kızına patik örücem önce bakalım birazdan başlıycam canım resmini çekip koyarsın bitince belki canım dualarını kabul etsin rabbim inşalllaaahhh canım benim:hulya:

Back