• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

yok aslında öyle değilde arsızlığa veriyom kendimi
Bu iki gündür niyeyse çok duygusalım
Kendimi dün temizliğe verdim
Bu gün de örgüye vericem :hulya:
Sende ne var ne yok??

ne olsun işte ev işi yemek derken günler su gibi akıp gidiyo anlamıyorum bile bende örgü örücem bakalım kafa dağıtmaya bire bir canım

canım bir kere yaptırdık aşılama tam yapılması gereken günde yapılamadı araya resmi tatil pazar filan girdi neyse eşim benim aklımdan çıkarmam gerektiğini kendimi rahat burakmam gerektiğini düşünüyor o yüzden bidaha aşılama yaptırmayı şimdilik düşünmüyo yaza direk tüp bebeğe gideriz diyo bilemiyorum kafama takmıyorum pekte artık ama yinede yüreğimin yarısı bebeğimden yana kafamdanda çıkmıyo bu yüzden hakkımızda hayırlısı canım

tabiki aşılamanın tam bir vakti var .çatlatma ignesini doktor yaptıktan sonra saate bakıyor saat kaçsa üzerine 36 saat ekliyor ve bu saatte gel diyor ve o saatte gidiyoruz canım yinede denemede fayda var derim.nasip allahtan ama nasibinide arayacaksın canım ben son aşılamayı deneyecegim inşallah olur olmazsa ankaraya tüp bebege gidecez

.Napalım biz aynıyız canım sen nasılsın???

bende aynı çok şükür ev işi falan yeni kahvaltıdan kalktık bizim hafta sonu kahvaltısı saatlerce sürer keyifciyiz ailecek yani şimdi evi toparlayıp görümceme gideceğiz öyle işte akşam görüşaraz şimdi çıkayım kendinize iyi bakın ALLAHA EMENET OLUN:içelim:

Senin sadece yüreğinin yarısı mı???
Ben artık gözümü bebek fikri ile açmaktan çok yoruldum kyracım
ve ne kadar düşünmek istemezsem o kadar çok düşünüyorum :çok üzgünüm:

e güzelim diğer yarısıda aşkıma ait bukadar çok düşünme bende geçtim o günlerde uyurken bile aklımda yalnızca bebeğim vardı gözümü onunla açıp onunla kapatıyordum ama sonuç bebek yok tiroit var :1no2:

evet neşe mutlaka iç canım
ama dediğim gibi arasında bi fark yok
Bu arada baktın mı folic plusın 1 tanesinde kaç miligram folik asit varmış diye??hihoyyyt
canım kutusunu atmışım ama şişenin üzerinde ---folıc asıd---200mcg Kalsiyum---800mcg Vitamin---5.0 mcg yazıyor

bende aynı çok şükür ev işi falan yeni kahvaltıdan kalktık bizim hafta sonu kahvaltısı saatlerce sürer keyifciyiz ailecek yani şimdi evi toparlayıp görümceme gideceğiz öyle işte akşam görüşaraz şimdi çıkayım kendinize iyi bakın ALLAHA EMENET OLUN:içelim:

Sende kendine iyi bak canım opuyorumnanaktan

e güzelim diğer yarısıda aşkıma ait bukadar çok düşünme bende geçtim o günlerde uyurken bile aklımda yalnızca bebeğim vardı gözümü onunla açıp onunla kapatıyordum ama sonuç bebek yok tiroit var :1no2:

Haklısın bende de o olacak gibi
Değerlerim sapıtmaya başladı zatiiii
sende ki aşka hayranım walaa :asigim:
Aman dur bi :nazar: diyeyim

canım ben taa önceden saglık ocagındaki doktor yazmıştı ama dün araştırdımda kabızlık yapıyormuş canım .aşılamadan sonra sıkıntı olur çünkü doktorum aşılamdan sonra ıkınmayacaksın demişti. bide günde 3 tane içmek beni yoruyor hap içmeyi sevmedigim için bi tane içerim yatmadan önce içerim çünkü iştahta açıyormuş. hamilelikten önce kilo almak istemiyorum kiloyu hamilelikte alacam canım

tamam işte canım bi tanesinde 200 miligram var
O yüz<den günde 3 defa içilecek ki 600 gram yapsın
Çünkü günlük 500-600 miligram alınması gerekiyor
tamam canım ben 1 hafta bu elimdeki vitamini günde 2 tane içeyimde doktora gittigimde folbiol yazdırayım ondan sonrada onu içerim içinde kaç tane vardı canım

ya ne bilim arkadaşlar bana kalsa direk tüp bebege giderdim ama ilk çocugum ilk aşılamada oldugu ve ikincidede ikinci aşılamada tutup düşünce dedik son kez aşılama deneyelim olursa çoook mutlu olacaz ama olmazsa bize yol görünüyor

Back