• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kayracım ben cıkıyorum söyle bi bakayım dedim esımle carsıya gidiyordum dukkana ugradık kendınıze iyi bakın kıslar yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

kendine dikkat et canım bu arada eşinide kutluyorum darısı aşkımın başına inşalllaaahhh rabbime emanet olopuyorumnanaktan

neşecimm ben geldim sen çıktın canım umarım iyisindir güzelim tedaviden inşallah hayırlı bi sonuç alırsın görüşmek üzereopuyorumnanaktan
evet canım ya bazen internette sorun oluyor.aslında belli saatte buluşsak degilmi sorularımıza daha iyi cevap alırdık canım.yoksa geriye dönüp sayfaları okumak zor oluyor canım biz ev hanımlarının illaki müsait oldugu zaman olabilir degilmi.
işte canım iyiyiz allaha şükür tedaviye 1 hafta sonra başlayacaz canım içimde bir kıpırtı bir heyecan var nedense canım dua etmenizi istiyorum canım.sizlerde benim dualarımdasınız.canım sen 1 kere aşılama denemişin sonrasında yine denemedinmi .aslında denemede bi zarar yok bana aşılama kolay geliyorda tüp bebek hiç yaptırmadıgımdan biraz korkum oluyor.tüp bebege göre aşılama kolay bence canım

bu arada diğer kıslaaaar size de merhaba
nese1984, XTATLIKIZ opuyorumnanaktan
merhaba yavruceylancım.se nin dedigin folbiol kafama daha çok yattı canım.1 hafta sonra doktora sorup hangisi daha iyi onu yazdıracam ama doktora gidene kadar folıc asıdı içeyim ben

kayracım,nese1984,yavruceylan merhaba hayırlı hafta sonular kızlar nasılsınız buraya gelmek benim içimi rahatlatıyo ,e neler yapıyosunuz

evet canım ya bazen internette sorun oluyor.aslında belli saatte buluşsak degilmi sorularımıza daha iyi cevap alırdık canım.yoksa geriye dönüp sayfaları okumak zor oluyor canım biz ev hanımlarının illaki müsait oldugu zaman olabilir degilmi.
işte canım iyiyiz allaha şükür tedaviye 1 hafta sonra başlayacaz canım içimde bir kıpırtı bir heyecan var nedense canım dua etmenizi istiyorum canım.sizlerde benim dualarımdasınız.canım sen 1 kere aşılama denemişin sonrasında yine denemedinmi .aslında denemede bi zarar yok bana aşılama kolay geliyorda tüp bebek hiç yaptırmadıgımdan biraz korkum oluyor.tüp bebege göre aşılama kolay bence canım

Rabbim yardımcımız olsun canım hepimizin :Saruboceq:

yok aslında öyle değilde arsızlığa veriyom kendimi
Bu iki gündür niyeyse çok duygusalım
Kendimi dün temizliğe verdim
Bu gün de örgüye vericem :hulya:
Sende ne var ne yok??
bende bugün kendimi örgüye verdim.bi yandan size yazıyorum bi yandanda patik yapıyorum

canım bir kere yaptırdık aşılama tam yapılması gereken günde yapılamadı araya resmi tatil pazar filan girdi neyse eşim benim aklımdan çıkarmam gerektiğini kendimi rahat burakmam gerektiğini düşünüyor o yüzden bidaha aşılama yaptırmayı şimdilik düşünmüyo yaza direk tüp bebeğe gideriz diyo bilemiyorum kafama takmıyorum pekte artık ama yinede yüreğimin yarısı bebeğimden yana kafamdanda çıkmıyo bu yüzden hakkımızda hayırlısı canım

canım bir kere yaptırdık aşılama tam yapılması gereken günde yapılamadı araya resmi tatil pazar filan girdi neyse eşim benim aklımdan çıkarmam gerektiğini kendimi rahat burakmam gerektiğini düşünüyor o yüzden bidaha aşılama yaptırmayı şimdilik düşünmüyo yaza direk tüp bebeğe gideriz diyo bilemiyorum kafama takmıyorum pekte artık ama yinede yüreğimin yarısı bebeğimden yana kafamdanda çıkmıyo bu yüzden hakkımızda hayırlısı canım

Senin sadece yüreğinin yarısı mı???
Ben artık gözümü bebek fikri ile açmaktan çok yoruldum kyracım
ve ne kadar düşünmek istemezsem o kadar çok düşünüyorum :çok üzgünüm:

merhaba yavruceylancım.se nin dedigin folbiol kafama daha çok yattı canım.1 hafta sonra doktora sorup hangisi daha iyi onu yazdıracam ama doktora gidene kadar folıc asıdı içeyim ben

evet neşe mutlaka iç canım
ama dediğim gibi arasında bi fark yok
Bu arada baktın mı folic plusın 1 tanesinde kaç miligram folik asit varmış diye??hihoyyyt

Back