Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

canım benim o herzaman seninle zaten bie evlat annesinin yanından nasıl ayrılır onlar bizim meleklerimiz onlar
şefaatçilerimiz olacak
şiirimi beğendinizmi çok duyguluym bugün dokunsanız ağlayacam
evet canım dogrusun inşallah annelik guygusunu defalarca tadarsın allahım herkese anneligi yaşatsın.işte bu yalan dünyada yanımızda olmadıgı için üzülüyoruz ama ahirette biz sevinecez ayşecim çocuklarımızla birlikte olacaz.ayrıca şiirin güzeldi sanki banada hitap ettin.bende çok duygulandım.ama artık stres yok tedavi öncesi stres .sıkıntı yok artık.lmaz:sen tedavi aşamasında degilsin degilmi canım.aşılama denedinmi

bende dün vitamine başladım.FOLIC ASID ama yavruceylan FOLBIOL daha rahat kullanımı günde 1 tane içiliyor diyince doktora 1 hafta sonra adet olunca gidecem canım.doktora danışayım hangisini uygun görürse onu kullanacam.hemde progesteron isteyecem tedaviye başlarken bi yandanda progesteronu kullanacam

ekimin 17 sinde düşük yaptıgım için progesteronu tedavi öncesi kullanacam

canım aramıza hoş geldin sana bişey söyliycem o bahsettiğin hastahaneye ben muayene için gittim ve kesinlikle tavsiye etmiyorum lütfen anatolya hastahanesine bi git hem senin dediğin hastahanen,in ssk anlaşması yok anatolyanın var canım

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kayra_esk, ayse.20, bade_34, XTATLIKIZ, _mai_
kızlar hoşgeldiniz nasılsınız dünyanın en güzel ANNE adayları

slm kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz 27 yaşındayım 2.5 yıldır uğraşıyoruz ama henüz bi sonuç yok. geçen ay aşılama yaptırdık malesef tutmadı. dr 1 ay ar verdi önümüzdeki ay tekrar başlamayı düşünüyoruz.dr bu ay kendiniz deneyin olabilir dedi. ama bu aşılamada kullanılan iğneler kist yapabiliyormuş o nedenle ben önümüzdeki ay dr. gittiğimde kist var 1 ay daha beklemeliyiz demesinden korkuyorum ve soğan kürü yapmak istiyorum fakat bi mucize olur ve kendiliğinden hamile kalırsam soğan kürü zarar verirmi yardımcı olurmusunuz.

bu arada ben geçen ay yaptırdığım aşılamadan önce gittiğimde kistim vardı daha öncesinden klomen kullandığım için dr. 1 ay erteledi ve doğum kont. hapı verdi ve ben bunun yanında soğan kürü uygulamıştım kistim kayboldu hapın etkisi mutlaka olmuştur ama küründe etkisi olduğunu düşünüyorum

merhaba sude hoşgeldin ben 29 yaşındayım sekiz yıldır bebek istiyoruz eşim 2005 te ameliyat oldu aşılama oldum birkere ama tutmadı şimdi çatlatma iğnesi olucam inşallah senin nedir sorun canıma.s.

rabbim seni en kısa zamanda meleğine kavuştursun inş:Saruboceq:

kayracım ben cıkıyorum söyle bi bakayım dedim esımle carsıya gidiyordum dukkana ugradık kendınıze iyi bakın kıslar yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…