evet canım dogrusun inşallah annelik guygusunu defalarca tadarsın allahım herkese anneligi yaşatsın.işte bu yalan dünyada yanımızda olmadıgı için üzülüyoruz ama ahirette biz sevinecez ayşecim çocuklarımızla birlikte olacaz.ayrıca şiirin güzeldi sanki banada hitap ettin.bende çok duygulandım.ama artık stres yok tedavi öncesi stres .sıkıntı yok artık.canım benim o herzaman seninle zaten bie evlat annesinin yanından nasıl ayrılır onlar bizim meleklerimiz onlar
şefaatçilerimiz olacak
şiirimi beğendinizmi çok duyguluym bugün dokunsanız ağlayacam
günaydın kızlaaaaaaaar hamiş dolu bir gün olur inşallahhhhhhh:lepi:
[mrh ilk önce bilgilerinle bizi aydınlattığın için allah razı olsun.Allah kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor bişey.ben 5 senelik evliyim yaklaşık 3 senedir korunmuyorum,fakat bir türlü hamile kalamadım.bu uğurda gitmediğim özel doktor kalmadı.fakat hiç birinden bir netice alamadım.en son gittiğim doktor bana erken menopoza girdiğimi (bu arada yaşım 35)tüp bebekte dahi şansımın %10 olduğunu söyledi.tahmin edersinizki o anda yıkıldım ve benim için herşey bitti dedim,en çok duymak istediğim o anne kelimesini hayatım boyunca duyamıyacağımı düşünmek beni bitirdi.benim fsh sayım 25 çıktı ve doktor o kadar soğukkanlı bana anlattıki çocuğum olamıyacağını hayretler içerisinde kaldım.hiçmi insani duygusu yok diye.sonra kuzenimle konuştum ve kısa bir süre önce arkadaşlarının bebekleri olduğunu ankarada ankalıfe tüp bebek merkezinde tedavi gördüğünü söyledi ve hemen tel,num.bulup aradık konuştuğum danışman beni tekrar dünyaya döndürdü,allah ondan razı olsun önümüzdeki ay adet olunca 2.günü orada olacağım ve tetkiklerim yapılacak.benim sormak istediğim soru şu lütfen biliyorsanız paylaşın benimle.en son adetim kistler yüzünden gelmemişti ve ilaç kullandm.şu anda korktuğum tekrar stresten adetim gelmesse ne olacak.ben soğan kürünü ve incir kürünü duydum ve araştırdım ama ne zaman başlamam gerektiğini bilmiyorum.şu an adetimin 5.günü tabi stresten kesildi kesilcek durumda.ne olur bana yardımcı olun bilgilerinizi paylaşın
ekimin 17 sinde düşük yaptıgım için progesteronu tedavi öncesi kullanacam
kimse yokmu
merhaba sude hoşgeldin ben 29 yaşındayım sekiz yıldır bebek istiyoruz eşim 2005 te ameliyat oldu aşılama oldum birkere ama tutmadı şimdi çatlatma iğnesi olucam inşallah senin nedir sorun canıma.s.
rabbim seni en kısa zamanda meleğine kavuştursun inş:Saruboceq:
ayçacım nasılsın güzelim hoşgeldin ikizler nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?