Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Nedir yüreğimi bu denli acıtan...
Bir kılıç yarası gibi,ıyileşse bile içerden kanayan
Sıcak sıcak gözlerimden akan damla bile,
Isıtmaya yetmiyor içimi...
Her aklıma geldiğinde titriyor içim,
Üşüyorum....
Geceleri bile üşüyorum
Nolur rüyalarıma gel ısıt beni
Rüyalarımda gel kucağıma
Rüyalarıında okşayayım saçını
Rüyalarımda öpeyim gözlerini
Biraz olsun ısınırım belki....
Nolur bırakma beni bu soğuk yanlızlıkta
Gel yavrum gel bebeğim gel ısıt beni....

ayşecim sen neler yapıyorsun canım. adet olmuşun.çatlatma ignesinden sonra 17 gün adet olmuşun. bende 12.günü adet olmuştum..bizde tedaviye başlayacaz.adet olmayı bekliyorum.aralıgın 14 gibi adet olurum.hayırlısı bakalım .

ben yemekteydim şimdi geldim hoşgeldin pırlanta görüşmeyeli nasılsın??

hoşbulduk Şeniz iyim canım sen nasılsın hastaneye gidecem adet olmamı bekliyorum hamilelerimiz varmış hemde 3 tane çok sevindim darısı burdaki tüm arkadaşlarıma tezzemenda rabim bizede nasip eder inşallah bizde sevinçli haberleri paylaşırız burda allah yardımcımız olsun hamilelerimizi bir hallay çekeyim allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı mutlu yaşasınlar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

mrhaba cnm bende senin gibi adetimi bekliyorum tedavi için tez zamanda kavuşursun bebeğine işallah senin sorun neydi cnm:gitme:

ayşecim bende rüyamda gördüm kızımı...aynı zeynebim...diyorumki allahım zeynebimi yeniden bana verdi diyorum .kızıma diyorumki birdaha seni kırmayacam birdaha seni üzmeyecem diyorum iyice sarılıyorum canım...birden kayboluyor gözümün önünden..diyorum babasının yanındadır.mustafa zeynep yanındamı diyorum.yok diyor arıyorum ki balkonda yazık şu ayazda üşümüştür diyorum ayaklarını sıcak su ile yıkıyorum sonra battaniyeye sarıp iyice sarılıyorum zeynebime.....:gitme:sonra birlikte uzanıyoruz kızımla ellerini gögsüme degdiriyor diyorum memek istiyor tam emzirirken uyanıyorum.komşulara söyledim gördügüm rüyayı diyorlarki kızın seni özlemiş ve rüyana girip seninle sarılmak istemiş.dediler

mrhaba cnm bende senin gibi adetimi bekliyorum tedavi için tez zamanda kavuşursun bebeğine işallah senin sorun neydi cnm:gitme:

merhabalar pırlantacım.ben ilaçsız adet olamıyorum yumurta tembelligi var canım. 6 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılamada bir kız çocugum oldu ordaki resimdeki benim kızım zeynep...2 yaşındayken zatüreden dolayı kızım 26 nisan 2009 da öldü sonra yine aşılama yaptık ben sıkıntıdan tutmadı diye düşünüyorum. sonra yine aşılama oldum tuttu.1 aylık hamileydim kanamam durmadıgı için düşük yaptım.şimdi cyclo-prognova yı içiyorum aralık 14 veya 15 gibi adet olunca tedaviye başlayıp aşılama deneyecez rabbim inşallah bu sefer nasip eder hayırlısıyla.

pırlantacım sende bi sorun yokmuş kaç yıllık evlisin canım hiç aşılama denemedinizmi canım.hamile kalma ihtimalin daha yüksek olurdu

ben de iyiyim canım ben de bu ayki adetimde tedaviye başlıycam.
evet hamilelerimiz var hem de 2 tanesi ikiz yani 5 tane bebiş geliyooo topiğee

ben son kez aşılamayı deneyecem .ben maraşın elbistan ilçesinde oturuyorum.maraşa 2.5 saat malatyaya 1.5 saat uzaklıkta...bu seferki aşılamamı malatya tüp bebek merkezinde denemek istiyorum bunu doktorumla görüşecem .elbistana göre malatyanın tutuma ihtimali daha yükselmiş.yani kafam karışık arkadaşlar

ben de iyiyim canım ben de bu ayki adetimde tedaviye başlıycam.
evet hamilelerimiz var hem de 2 tanesi ikiz yani 5 tane bebiş geliyooo topiğee
canım bu ay tedaviye başlayacak çok kişi var inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmaya az kaldı.

bu ay folıc asit ve progesteron kullanmayı düşünüyorum.igne olarakta doktor bana merional vermişti bu ay gonal-f vurulmayı düşünüyorum

arkadaşlar diger sayfalara bi göz atayım dedim önümüzdeki ay kim hamile kalabilir diye yazarken benim adım hiç geçmemiş.aşk olsun.lmaz:bence önümüzdeki ay sanki güzel haberleri 3 yada 4 kişiden alacaz gibi geliyor bana biri kuzunaz digeri kayra digeri ayşe bi digeride bende saklı kalsın olurmu

cnm bilmiyordum çok üzüldüm allahım sabır versin çok tatlıymış allahım tez zamanda kucağını doldursun .bu hayat bir sınav sende sınavı geçmişsin bundan sonra inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini inşallah bu tedevide mutlu sevinçli haberini alırız kusura bakma bilmiyodum üzüldüm çok ALLAH YARDIMCIN OLSUN

inşallah canım tez zamanda kucagımıza alırız.evet bir sınavdan geçtik.çoook zor bir sınavdı ama geçtik allahım inşallah başka acı yaşatmaz.teşekkürler canım ümitliyim en azından bir çocugum oldugu için....

aşılama yapacan galiba inşillh olur canım tekrar yaşarsın annelik duygusunu bu arada kaç yaşındasın

pırlantacım tek sen varsın topikte sen neler yapıyorsun tedavi aşaman nasıl gidiyor canım kaç yıllık evlisin

aşılama yapacan galiba inşillh olur canım tekrar yaşarsın annelik duygusunu bu arada kaç yaşındasın
evet tekrar aşılama deneyecem ayrıca son aşılamam. yani son olmasına ben karar verdim canım daha fazla kendimi yıpratmayacam ve inşallah olur olmazsa ankaraya tüp bebege gidecez canım. 25 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…