- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
afiyet olsun sen geç kaldın benn yedimm. yemeğim göbüşümdee :roflol:delikafaduldenkıslar yemeğe çıkmak zorundayım görüşürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun sen geç kaldın benn yedimm. yemeğim göbüşümdee :roflol:delikafaduldenkıslar yemeğe çıkmak zorundayım görüşürüz
afiyet olsun sen geç kaldın benn yedimm. yemeğim göbüşümdee :roflol:delikafadulden
git kayracım bellimi olur belkı ugurlu gelir ama devletse yarın iş bırakma eylemı yapacaklarmıs evincıgım öyle diordu
kıslar eger hamileysem 500 yasın okutuyordum ya ondan oldu diye düşünüyorum bence sizde okutmaya baslayın derim gercekten bunu okuttuktan sonra hamıle kalan cok duymustum
ayça doğru kız
senin için yasini ben de 1 hafta önce okumuştum şimdi hatırladım,çok da ihlaslı bigündü walla :Saruboceq: hepimizin duaları birleşti ve voltranı oluşturduk Allahın izniyle :hooray: :hooray:
bencedee hadi bebiş eşyaları bulalımm. hem ayçamızadaa heycan olurr. :)yaa kızlar moral olcak şeyler bulsak
bencedee hadi bebiş eşyaları bulalımm. hem ayçamızadaa heycan olurr. :)
ay alpycaım cok hossun valla voltran benım aklıma gelmemişti bak şaka bi yana gercekten buna inanıyorum
canım eğer başka bi siteden alacaksann resmii tara kopyala dee. sonra burdaki msj bölümüne yapıştır.... ama eğer bilgisayarından alacaksanevincim buldugun resimleri nasıl koyuyorsun buraya
ya kıslar bende 4444 tefriciye okutturuyordum ya oda yarım kaldı ya kaç tane oldu bilmiyorum ve baya zaman geçti aradan ya hemde ihlaslı olmadı en fazla 20 tane ben okudum ama çok iyi konsantre olamadım
ya kıslar bende 4444 tefriciye okutturuyordum ya oda yarım kaldı ya kaç tane oldu bilmiyorum ve baya zaman geçti aradan ya hemde ihlaslı olmadı en fazla 20 tane ben okudum ama çok iyi konsantre olamadım
canım eğer başka bi siteden alacaksann resmii tara kopyala dee. sonra burdaki msj bölümüne yapıştır.... ama eğer bilgisayarından alacaksan
ImageShack® - Image Hosting siteye gir sağda Browse var ordan kendi bilgisayarındaki resmi seçiyosun... sonraa sayfanın altındaa![]()
kızlar mesela sırayla birbirimiz için okusak bizde olurmuki kuzucum ne dersin