- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
hadi kızlar hayırlısı inşş hepimiz hamile kalırız 1 aşılama negatif 1 tüpbebek negatif 4 ay ilğneli yumurta takibi negatif 2 kimyasal gebelik geçirdim 2 yıldır her ay bekliyoruzz
çok çok zor kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun
tamam canım çok sağol allah hepimizee inş yaşatır o duyguuu allahdaa hepimiz birden hamiş kalıyomuşuzzz ne iyi olur haa. hepimiz doğumaa falann
olmazsaa ortada bi hastahane buluruzz orda yaparızz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
hehee hayal işteee napalımm yaa bi hamiş kalsak tabi hayal olmaktan çıkıcakdaa:CüvCüv::roflol::roflol::roflol: süper olurdu heee
ama hepimizin aynı günlerde hamile kalması ve aynı günde doğurması biraz fazla tesadüf olurdu
hehee hayal işteee napalımm yaa bi hamiş kalsak tabi hayal olmaktan çıkıcakdaa:CüvCüv:
zaten bu hep böyle olr canım yaa allah isteyene yada en gerekli olanlara vermezz istemeyene verirrinşallah o da olacak ama rabbim bu yolda maddi manevi çok kaybetmeden verir inşallah bebişlerimizi kucağımıza bizim için ne kadar değerli değilmi asla kınamıyorum da düşün evlilik dışı evli bir erkekle yaşayıp bu zamana kadar 2 çocuk aldırmış birini tanıyorum yani kınamıyorum asla ama ne bilim düşünebiliyormusun millet bir evlada sahip olmak için neler yapıyor annem mesela töbe yarabbim sen affet 7 çocuk aldırdı benden sonra 4 kardeşimdne sonrada 3 tane allahım affetsin ne diyim bizde 4 kardeşiz toplamda 11 kere hamile kalmış annem hemde korunsa bile gerçi nasıl korunuyorlar bilmiyorum da
zaten bu hep böyle olr canım yaa allah isteyene yada en gerekli olanlara vermezz istemeyene verirr
haklısın canım benım bırarkadasım var suan istemiyorlarmıs kalırsam hemen aldırırım diyor o kadar rahat söyleyebiliyorlar o kelimeyi
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kuzunaz, kayra_esk
hoşgeldin eskişehirli eltim var benim orda eskişehirde
kızlaarrrrr ben geldimmm..baya oldu gırmıyorum nete.çok gelişme oldumu hamıle kalan varmı?noldu ne bıttı ozet yapacak bırı var mı????
hoşgeldin canım inşallah allahım nasip eder sana anneliği sana sevinç mutluluk bizede bir umut kaynağı daha nasip eder inşallah
kızlar neden pko luların karınlarında kilo oluyo bilen varmı
canim neden oldugunu bilmiyorum ama seker hastaliginin belirtilerinden biri karin-bel bölgesinden kilo almaktir..
pkostada insülin direncine bagli olarak diabet riski cok yüksektir..belki bundan olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?