geldim canım .ben geldim ama bu seferde sen yoksun.bende 2 gündür acile gidip duruyorum.neden mi....kızımın mezarına çiçek ektik.ekerken elimi bi yere mi degdirdim onu bile bilmiyorum.sadece kanadı...neyse eve geldik .sag elimin orta parmagı agrımaya başladı .sonra şişti agrısından duramadım.akşam saat 10 da acile gittik antibiyotik ve agrı kesici yazdı.enfeksiyon kapmış dedi ama parmagımı ne açabiliyorum nede bükebiliyorum.agrısındanda duramıyorum...neyse eve geldik ertesi günü oldu ilacı içsem bile dahada agrımaya başladı yine gittik acile ...röntgen çekildi bişey çıkmadı.ne battıgını bilmiyoruz o yüzden tetanoz aşısı yapalım dedi yaptırdık.bu günde biraz parmagıma sıcak uygulayınca şişi biraz indi .ama yinede tam elimi yumamıyorum.ama açabiliyorum .işte böyle bi maratonlu bir gün yaşadık.artık agrısına bile dayanamayıp aglıyordum.senağlamakuzucuuum ne yaptı acaba bende merak etmeye başladım.kimseler yok.ayça nerelere kayboldu,kayra,evin,yavruceylan,neşe.....ayşe memlekette zaten,ben siteye girdiğimde neden kimse olmuyor ya?
geldim canım .ben geldim ama bu seferde sen yoksun.bende 2 gündür acile gidip duruyorum.neden mi....kızımın mezarına çiçek ektik.ekerken elimi bi yere mi degdirdim onu bile bilmiyorum.sadece kanadı...neyse eve geldik .sag elimin orta parmagı agrımaya başladı .sonra şişti agrısından duramadım.akşam saat 10 da acile gittik antibiyotik ve agrı kesici yazdı.enfeksiyon kapmış dedi ama parmagımı ne açabiliyorum nede bükebiliyorum.agrısındanda duramıyorum...neyse eve geldik ertesi günü oldu ilacı içsem bile dahada agrımaya başladı yine gittik acile ...röntgen çekildi bişey çıkmadı.ne battıgını bilmiyoruz o yüzden tetanoz aşısı yapalım dedi yaptırdık.bu günde biraz parmagıma sıcak uygulayınca şişi biraz indi .ama yinede tam elimi yumamıyorum.ama açabiliyorum .işte böyle bi maratonlu bir gün yaşadık.artık agrısına bile dayanamayıp aglıyordum.senağlama
ama bayrama kadar geçer .işte böyle arkadaşım sen ne yapıyorsun.diger arkadaşlarda yavaş yavaş hamile kalmaya başlıyorlar.inşallah bizde yakında çift çizgiyi görürüz.kaydirigubbakcemile3
yavruceylancım nasılsın kuzucum hiç gelmemiş nasıl olduki acaba direk evemi gittiki anlamadım merak ettim sen nasılsın canım
kuzucum nerelerdesin nasılsın çekildimi hsg zor olmadı dimi canım
bu arada yavruceylan canım senin adet tarihini tam düzeltecektim eşim geldi aldı hastaneye gitmek için şimdi düzeltiyorum canım
arkadaşıma sen hamilesin kesin likle eminim dedim vee bugün dr a gitmiş pozitif ikinci çocuğu onun için çok sevindim ama bizlere üzüldüm buruk bi sevinç işte rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah bizlerede en kısa zamanda nasip eder inşalllaaaahhhh mafoldumben
tüh yakın olsaydık ben bir bardak çaya yapardım şekerim neyse çok geçmiş olsun canım benim pembe ayakkabılar dimi
kuzunaz canım benimkini düzenledinmi canım ovülasyon bölümüne aşılamaya hazırlanıyor yazarmısın canım.
teşekkür ettim canım.zemuszemusGeçmiş olsun canııım
kuzunazcım sen yazmışın zaten seninkini öyle görünce bende dedim kuzunaza söyleyim.kullanacagım igne kızmına daha sonra mı girelim canım. kullandıgım igne merional ve pregnyl .ota devam.bayramdan sonra adeti bekliyorum olunca tedaviye hemen başlayacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?