Merhaba arkadaslar bende kisaca size derdimi anlatayim...
2007 de evlendim, esimin istegi üzere ve yasimin nedeniyle hemen bir cocuk istemedik. Hemen dogum kontröl hapina uzandim ve yarim sene onu kullandim.
Evlendigimde 50 kiloyu zor getiriyordum tartiya, ve 2 sene icinde 20 kilo aldim.
Meslegim muhasebeci, ve cok hareketsiz bir insanim..
Neyse 6 ay dogum kontrol hapindan sonra benim cocuk isteyim cok kabardi, ama esim yine istemedi, bende haplardan igrenen bir insanim sevmem hapi, esimle kadin doktpruna gittik ve ben band aldim, ve yine bir 3 ay onu kullandim...
Sonra ben korunmamaya basladim, esimin korunmasini istedim. Hem benim vücüdum dinlensin, hemde istedigimiz zaman hemen bebegimiz olsun diye...
Esim 4 ay korundu, sonrasina oda birakti (oda bebek istedi), simdi 7 aydan beri deniyoruz ama olmuyor.
Gecen ay kadin doktoruna gittim, ve test yaptirdim, hic bir sorun yok dedi doktorum, yumurtlama düzenli, ve bir hamileligi önlemek icin hic bir sorun yok dedi....
Eve döndügümde esime anlattim ve onun bir doktora bas vurmasini istedim, bilmiyorum neden ama bastan istemedi, yok efendim bende sorun yokta yok bilmem ailede böyle birsey görünmedide, yok efendim millet ne der felan....
Tmm dedim senden ayriliyorum, git baskasini bul, ve ondan yap bebeklerini dedim, ve iki günlügüne anneme gittim...
Dayanadi benimki tabi geldi.. Simdide bana yilbasina kadar denememizi ama olmazsa, hemen bir doktora gidecegine söz verdi. Ve gitti Doktorunuda buldu.
Bu ay cok hevesliydik, cünkü benim düzenli olan adetim bu ay 5 gün gecikti, test aldim bugün yapacaktim eve geldim tuvalette yine bir hüzün....
Arkadaslar ben simdi hangi kürü uygulayayim bana hangisini önerirsin?
Yüreginiz sevgiyle kalsin.
Askperest