arkadaşlar pko lular için yeni bir isim koyuyorum tammamı incili kadınlar bizim adımız incili kadınlar
ee kayracım naber ikimiz varız bi tek canım sıkılıyor valla eşimle yine tartıştık dün gece sinir oluyorum ya
neden tartıştınız canım benim(( :teselli:
Arkadaşlar ben dün beta hcg testimi tekrarlattım. 304 olan sonucum 421 e çıkmıştı doktorum daha önce bir dış gebelik geçirmiş olduğum için beni acilen başka hastaneye sevketti.( Çünkü benim gittiğim hastanede yangın dolayısıyla kadın doğum ameliyathanesi yok çıkan yangından dolayı. Eğer bir operasyon gerekirse sıkıntı yaşamayalım diye.) kontrol altında olmam gerektiğini söyledi. acilden gittim beni hastaneye yatırdılar dün öğlen. Dün gece orda kaldım. Sabah beta hcg yaptılar tekrar. Değerim 200.4 e düşmüş. Benimle ilgilenen doktor. Dış gebelik olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğmi söyledi. Yani gebelik falan yok artıkbebek hayalim başka bahara kaldı.. çok moralim bozuk.. senağlama senağlama
canım lütfen üzülme bende dün yaşadım aynısını snein anlattıklarının ne kadar zor olduğunu biliyorum ama kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalma sansın çok yüksek sıkma cnaını ben kendime öle teselli veriyorıummmArkadaşlar ben dün beta hcg testimi tekrarlattım. 304 olan sonucum 421 e çıkmıştı doktorum daha önce bir dış gebelik geçirmiş olduğum için beni acilen başka hastaneye sevketti.( Çünkü benim gittiğim hastanede yangın dolayısıyla kadın doğum ameliyathanesi yok çıkan yangından dolayı. Eğer bir operasyon gerekirse sıkıntı yaşamayalım diye.) kontrol altında olmam gerektiğini söyledi. acilden gittim beni hastaneye yatırdılar dün öğlen. Dün gece orda kaldım. Sabah beta hcg yaptılar tekrar. Değerim 200.4 e düşmüş. Benimle ilgilenen doktor. Dış gebelik olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğmi söyledi. Yani gebelik falan yok artıkbebek hayalim başka bahara kaldı.. çok moralim bozuk.. senağlama senağlama
bu nasıl oluyor arkadaşım yaaaa.çok moralim bozuldu.seni tanımadıgım halde çok üzüldüm.bende düşük yaptıgım için seni anlarım canım.önce sevinip sonra üzülmek çok kötü ama sonuçta görmedigin çocugunu kaybettin hakkında hayırlısı canım gene olur.allahım anneligi tattırsın sana ve herkese...Arkadaşlar ben dün beta hcg testimi tekrarlattım. 304 olan sonucum 421 e çıkmıştı doktorum daha önce bir dış gebelik geçirmiş olduğum için beni acilen başka hastaneye sevketti.( Çünkü benim gittiğim hastanede yangın dolayısıyla kadın doğum ameliyathanesi yok çıkan yangından dolayı. Eğer bir operasyon gerekirse sıkıntı yaşamayalım diye.) kontrol altında olmam gerektiğini söyledi. acilden gittim beni hastaneye yatırdılar dün öğlen. Dün gece orda kaldım. Sabah beta hcg yaptılar tekrar. Değerim 200.4 e düşmüş. Benimle ilgilenen doktor. Dış gebelik olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğmi söyledi. Yani gebelik falan yok artıkbebek hayalim başka bahara kaldı.. çok moralim bozuk.. senağlama senağlama
Canım çok üzüldüm
hiç sıkma canını
olacak inşaallaaaaah
Sen yeterki moralini yüksek tut canım benim. :teselli:
canım lütfen üzülme bende dün yaşadım aynısını snein anlattıklarının ne kadar zor olduğunu biliyorum ama kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalma sansın çok yüksek sıkma cnaını ben kendime öle teselli veriyorıummm
bu nasıl oluyor arkadaşım yaaaa.çok moralim bozuldu.seni tanımadıgım halde çok üzüldüm.bende düşük yaptıgım için seni anlarım canım.önce sevinip sonra üzülmek çok kötü ama sonuçta görmedigin çocugunu kaybettin hakkında hayırlısı canım gene olur.allahım anneligi tattırsın sana ve herkese...
resimimis canım aslında senin tüp bebek yaptırman gerek diye düşünüyorum.çünkü ilkinde dış gebelik ikincisinde kromozomal gebelik geçirmişin .çok dikkat etmen lazım seni üzmek istemem ama bu problemler tekrarlar canım .bide kanaman oldumu hiç .şu an rahminde bir bebek var ama kromozomal olarak eksik oldugu için rahimden kanama yoluyla atılacaktır .kanaman pıhtı şeklinde ve belinde agrı şeklinde olabilir.
sağol canım..
sağol caım..
sağol canım benim.. inşallah..
tüp bebek değilde doktorum aşılama yapacak konuşacaz bakalım şunu bi atlatayımda.. kanamamda olmadı daha tedirginim..
Arkadaşlar ben dün beta hcg testimi tekrarlattım. 304 olan sonucum 421 e çıkmıştı doktorum daha önce bir dış gebelik geçirmiş olduğum için beni acilen başka hastaneye sevketti.( Çünkü benim gittiğim hastanede yangın dolayısıyla kadın doğum ameliyathanesi yok çıkan yangından dolayı. Eğer bir operasyon gerekirse sıkıntı yaşamayalım diye.) kontrol altında olmam gerektiğini söyledi. acilden gittim beni hastaneye yatırdılar dün öğlen. Dün gece orda kaldım. Sabah beta hcg yaptılar tekrar. Değerim 200.4 e düşmüş. Benimle ilgilenen doktor. Dış gebelik olmadığını kimyasal gebelik geçirdiğmi söyledi. Yani gebelik falan yok artıkbebek hayalim başka bahara kaldı.. çok moralim bozuk.. senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?