ayşecim bende senin gibi düşünüyorum ama abdestle ilgili okuduğum kitaplarda anal veya vajinal yoldan herhangi bir cisim girdiğinde bile gsül gerekiyor diye okudum ama dediğin gibi bu bir tedavi hani şu açıdan bakarsak ta bazı sorular oluyor ya hani işte diyorlarki cinsel ilişkiden sonra sadece genital bölgeleri yıkasak olmazmı hocalar da diyorki olmaz çünki vücudun her yeri haz alıyor senin dediğin duruma geliyor yani bu cümleden şu çıkıyorki cinsel ilişkiden haz alınırsa abdest gerekir ama diğer bir anlamda hiç haz almadığımızı düşün istemeyerekte olsa eşimizi memnun etmek için birlikte olduk diyelimyine kesinlikle gusül alıyoruz ki bana göre her halükarda gerekir almak ama çok çelişkili değilmi sonuçta içine sperm enjekte ediliyor tamam duş alma diyorsa dr lar almayız ama işte bu namaz olayı filan tartışmalı bir konu bence bunun ilahiyatçılara sorulması gerekli
tamam kızlar hiç meraklanmıycaz benim haftada 2 gün gitiiğim bi kurs var orada ilahiyat mezunu aynı zamanda diyanet işlerinde çalışan bir hocamız var(5 sene boyunca diyanetin bir hizmeti olan alo diyanet fetva hattında çalışmış )hem bayan olmasından dolayı rahatlıkla sorarım.1 aya kadar da öğrenirim inş kurs şu an bayram tatiline girdi çünkü.