Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın
günaydın canım hoşgeldinnn
alpy+, evindarkece+, tiryak+
hoşgeldiniz kıslar
bu hafta benim için en kıymetli hafta, bugün itibariyle yumurtlama dönemime girmiş bulunmaktayım :)))
geçen haftadan beri eşime bol bol fındık, fıstık, ceviz keçiboynuzu pekmezi yediriyorum
Rabbim inşaallah bu ay nasib eder hepimize hamiş kalmayı,sağlıkla hayırşısıyla ağustosta bebeklerimizi kucağımıza almayııı
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
canım keçiboynuzu kürüne başlamıştım ama içmiyo malesef iki gün zor içirdim
söylemiştim bu ay acayip bi kendine güven var bu ay bebeğimiz olcak sen hamile kalcaksın diyo bende o yüzden bu ay fazla ısrar etmedim ama bi hamile kalamazsam sürahiyle içircem keöibounuzu suyunu :))) sizin sonuçlar da güzel çıkar inşaallahh
kuzucum Rabbim ağrılarını dindirsin inşaallahh.acil şifalar versin önce sana sonra tüm hastalara
hoş buldum cnaım nasılsın?alpy+, evindarkece+, tiryak+
hoşgeldiniz kıslar
çok geçmiş olsun ablaa ben bilirim o ağrıyı kaç gündür çekiyorumm zatennn.günaydın herkese kıslar ben iki büklümüm karnım ağrıyor yanarak hemde bugün 4. günüm ama hala çok ağrıyor
aminn inşş sanadaa ablaa kendini unutmaa.bu halimle hepinize dua ediyorum inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınız rabbim sen yardım et sen nasip et yarabbim bu umutlar ne olur sevince dönüşsün
bu halimle hepinize dua ediyorum inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınız rabbim sen yardım et sen nasip et yarabbim bu umutlar ne olur sevince dönüşsün
aminn inşş sanadaa ablaa kendini unutmaa.
aminnnnn canımm benimmmmm,
kuzucummm bu ay aşılama yaptıracak çok var önümüzdeki ay hamiş haberleri patır patır gelecekk :)))
günaydın herkese kıslar ben iki büklümüm karnım ağrıyor yanarak hemde bugün 4. günüm ama hala çok ağrıyor