Bu arada Neşecim,
Bebiş için hakkımızdan hayırlısı demeyi unutma canım benim.
İlaca da bağlama hiç bir şeyi.
Kaderde ne varsa onu görürüz değil mi???
23 ekimde adet olmuşun kırmızı kutu derken yine olacakmısın
tabiiki hakkımızda hayırlı evlat versin rabbim inşallah dedigin gibi bi bakarsın kendiliginden gelir evlatlarımız
tebrik edderim canım inşallah hamilesindir bende bir halay çekeyim senin için:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv:
Bu arada resimmiscimmm canımm çok sevindimm
al bu da benim halayy :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
gitmez inşallah bitanem bidaha çekeriz yarın bol bol nezaman gider gelirsin bende o saatte gireyim sevicini paylaşmak isterimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım benim tebrik ederim inşallah allah tamamına erdirir.bizim için de dua et.tedavi görüyormuydun acaba.yani aşılama felanmı oldun
Resimimis canım tebrik ederim.Yarın sonucunuda alırsın inş. hayırlısıyla...
halaya bende katılayım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
canım ben arkadaşların sorununu hatırlayamadığımda listeden bakıyorum sen de öle yapabilirsin resimiste hipotiroidi vardı dr yanlışlıkla hipertiroidi ilacı verip iyice yavaşlatmıştı sonrasındada normal ilacını ayarlayabildi sonra değerleri düştü ve süt sarımsak kürü uyguluyordu nasıl oluyor bilmiyorum ama sanırım bu süt sarımsağı çok uygulamadı bende bunu merak ediyorum
canım hayırlı uğurlu olsun
Rabbim inşaaaalllaaah sağsağlim kucağına almayı cennet kokusunu içine almayı nasip etsin inşaaaallllaaaaah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
canım benim gerçekten çok güzel bi kızın varmışş. allah sabır versin diyorum şefaatcin olsun canımm. o artık allahın bir meleği o yüzden hiç üzülmee.
canım benim gerçekten çok güzel bi kızın varmışş. allah sabır versin diyorum şefaatcin olsun canımm. o artık allahın bir meleği o yüzden hiç üzülmee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?