ayşeciğim bu ay sadece hsg çektiricem tedavi olmıcam ama adetimin 15. günü filan progesteron hormonu ilaçlarından birini kullanacağım ve zamanında adet olacağım hemen tedavime başlayacağım hsg ile aynı aya getirmeyeceğim tedavimi allahım yardımcımız olsun bu arada ev almış başını gidiyor eşim kahvaltıyı hazırladı kaldırdı ama mutfağa ölece koymuş herşeyi çamaşırlar var katlanacak ütüleri ne siz sorun ne ben söyliyim birde evi silsem süpürsem çok iyi olurdu ama o kadar kötüyüm ki çok ağrım var ve çok üşüyorum dün geç geldik eve geldiğimiz gibi yattık doğalgazı da açmadık ev soğuk şimdi doğalgazıda açtım ufoda yaktım ama üşüyorum hala ay biri bana yardım etse ne güzel olur ama hiç kimsem yok buralarda annemler uzak yakın olsa ablam yardım eder
canım aslında bende cyclo progynova yı kullanmak istiyorum yarın 3. günüm yarın alıp kullanmaya başlıyım bende daha iyi olur değilmi
şimdi canım bu hapı doktor kendisi yazıyor.doktora gittiginde bi söyle bakalım canım .ama koruyuculugu yok hapın üstünde bile yazıyor dogum kontrol hapı degil diye..3.gün bitiyor 4.günün sabahına kesin oluyorum canım.ama önceki ay kullandım bi yandanda otları içiyordum hap bitti 2. günü oldum acaba otların faydasını görüyormuyum
ben bu ilacımı daha önce 6 ay kullandım sonra bıraktım bi 6 ay daha kullandım o sğrede hep düzenli oldum ebkardım ama o zaman zaten ben farlutal kullanmıcam progestan veya duphaston rahmide düzeltir hem yani sağlama alırım olayı
kuzunazcım bu hapı içinde estradiol yani e2 hormonu var yumurtalıkları geliştiren hormon 11 tane beyaz 10 tane kahverengi hap var ilk önce beyazları içmeye başlıyorsun sonra kahverengiler.beyazlar e2 hormonu kahverengiler progesteron içeriyor.bende geçen ay kullandım 3 kasımda adet oldum ondan sonra içmedim bu ay otlarla deneyecem adet olursam haber ederim bayramda otları içmeyi bırakıp bayram sonrası olmam lazım ondan sonra son aşılamayı deneyecez. bu hapın fiyatı 4.5 tl canım
kuzunazcım bu hapı içinde estradiol yani e2 hormonu var yumurtalıkları geliştiren hormon 11 tane beyaz 10 tane kahverengi hap var ilk önce beyazları içmeye başlıyorsun sonra kahverengiler.beyazlar e2 hormonu kahverengiler progesteron içeriyor.bende geçen ay kullandım 3 kasımda adet oldum ondan sonra içmedim bu ay otlarla deneyecem adet olursam haber ederim bayramda otları içmeyi bırakıp bayram sonrası olmam lazım ondan sonra son aşılamayı deneyecez. bu hapın fiyatı 4.5 tl canım
cnm bu bahsettiğin ilacı pco lularmı kullanıyor ben hiç içmedimde
aslına bakarsan ben çok fazla ilaç içmeden bitkilerle bünyeyi düzeltme taraftarıyım
bu ay sadece klomen içtim başkada iilaç içmedim ve 32.günümde adet oldum
bakalım bu ay nolacak malatyaya gidecceğim için orda soğan içemem
yaa belkide hamileyimdir
kızlar hamileysem bayramın 3. veya 4. günü öğrenmiş olacam inşallahhhhh Allahım
canım inşallah bayram şekerin olur allahım dualarını kabul etsin inşallah
canım ben de pko yok ama pkoluların kullandıgını hiç duymadım.bende senin dedigin gibi bu ay otlarla birşeyler yapacam malatyaya tedaviyemi gideceksin bizede yakın malatya maraşın elbistan ilçesinde oturuyoruzcnm bu bahsettiğin ilacı pco lularmı kullanıyor ben hiç içmedimde
aslına bakarsan ben çok fazla ilaç içmeden bitkilerle bünyeyi düzeltme taraftarıyım
bu ay sadece klomen içtim başkada iilaç içmedim ve 32.günümde adet oldum
bakalım bu ay nolacak malatyaya gidecceğim için orda soğan içemem
yaa belkide hamileyimdir
kızlar hamileysem bayramın 3. veya 4. günü öğrenmiş olacam inşallahhhhh Allahım
amiiiiin hayatım yaaa eğer hamileysem istanbula geri nasıl dönecem
diğer hamileliğimde doktor ilk 3 ay uçağı yasaklamıştı
ayşecim çatlatma ignesi yapılmıştı sana degilmi ayın kaçında o igne yapıldı
canım ben de pko yok ama pkoluların kullandıgını hiç duymadım.bende senin dedigin gibi bu ay otlarla birşeyler yapacam malatyaya tedaviyemi gideceksin bizede yakın malatya maraşın elbistan ilçesinde oturuyoruz
aaa ama ne olacakki korkarsın düşer filan diyemi acaba neden yasaklıyorlar uçakta ne varki hem otobüsle dönersin diyeceğim ama o dah azor idrarını tutmaman lazım sık sık wc ye gitme ihitiyacın olacak tır bilmiyorum canım allah büyük ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?