ayşeciğim bu ay sadece hsg çektiricem tedavi olmıcam ama adetimin 15. günü filan progesteron hormonu ilaçlarından birini kullanacağım ve zamanında adet olacağım hemen tedavime başlayacağım hsg ile aynı aya getirmeyeceğim tedavimi allahım yardımcımız olsun bu arada ev almış başını gidiyor eşim kahvaltıyı hazırladı kaldırdı ama mutfağa ölece koymuş herşeyi çamaşırlar var katlanacak ütüleri ne siz sorun ne ben söyliyim birde evi silsem süpürsem çok iyi olurdu ama o kadar kötüyüm ki çok ağrım var ve çok üşüyorum dün geç geldik eve geldiğimiz gibi yattık doğalgazı da açmadık ev soğuk şimdi doğalgazıda açtım ufoda yaktım ama üşüyorum hala ay biri bana yardım etse ne güzel olur ama hiç kimsem yok buralarda annemler uzak yakın olsa ablam yardım eder
anladım hayatım,inşallah hsg temiz çıkar
valla benim eşimde pazar günleride çalışıyo ama sadece 1 de gidiyo 12 ye kadar uyuoz sonra kahvaltı yap falan derken saat 1 oluyo öle gidiyo
bende aynı çalışan kadınlar gibiyim :roflol: bir sürü çamaşır,ütü var evi süpürüm silecem kaç gündür evde yoktum ev aynen almış başını gidiyo,eşimin 2 pantolonu var paçası dikilecek öfff şimdiden fenalık bastı bide çok üşüyom bende kombiyi açacam birasdan