bugün çok kimse yok kuzunaz ayşe felanda yok
cnm burdayım ben yeni geldim,ne var ne yok
canım özellikle benim içinde dua edebilirmisin.allahım ettigin tüm dualarnı kabul etsin
cnm burdayım ben yeni geldim,ne var ne yok
Canım şu sizin sırayla dua okuduğunuz topik hangisi canım.
olmazsa yani bana uygunsa orayada katılsam vereliniortak
kuzu yaa listede benim adımda bazı değişiklikler yaparmısın zahmet olmazsa
kullandığı kürler:soğan kürü,bal.tar.ç.otu otu karışımı,böğürtlen kökü,arısütü.bal.polen
tedavi:klomen,çatlama iğnesi
dualar:4444 tefrciye,fetih suresinin ilk ayeti
ovulasyonda düzensiz olarak düzeltirsen sevinirim
oooo kuzucum gelmişşş naber yavrum kaldık yine başbaşa
slm canım ben geldim düzeltelerini yaparım birazdan bişi dicem benden leke gelmiş az bişi ama şu an başka bişi yok sence yarın sökülürmü yarın adet olursam süper olur ama yarın olmazsam eğer haftasonu olmamam lazım pazartesi olmalıyım ki adetimin 1. günü hastaneyi arayıp rahim filmi için randevu alacaım
canım lekenin rengi nasıl kahverengiyse gerisi gelecek demektir inşallah sökülür sen civanperçemine devam et ve soğanıda içmeyede bak
hayatım bende sana bişiy sorcam ben bugün böğürtlen kaynattım yaklaaşık yarsım saat
tadı çookk acı bu normalmi yoksa tadı böylemi
bide araştırdım bazıları bir fincan suda 1 dak demleyerek içyolar hangisi doğru
canım evde civanperçemi var sanıyordum ama yokmuş maalesef aspirin içsem nasıl olur acaba sorunun cevabına gelincede böğürtlen kökünü ermiş aktar varmış üsküdarda orası vermişti burda bir arkadaşa tarifi benim anlattığım gibi ve tv de çıkan o hocada benim dediğim gibi anlattı yani 30 dakika kaynayacak takdir edersinki bu bir kök ve iyice kaynaması daha mantıklı olur bu arada tadı acı canım bildiğin kereste gibi kokuyor :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?