canım ya annemle babam çok büyük bir kaza atlatmışlar ben bugün öğrendim araba hasarlıymış çok şükür canlarına bişey olmamış
cnm geçmiş olsun allah beterinden esirgesin. mala gelsin önemli değil.
canları sağolsun.
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya annemle babam çok büyük bir kaza atlatmışlar ben bugün öğrendim araba hasarlıymış çok şükür canlarına bişey olmamış
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ev Hanımı
Yaşadığınız Yer: Batman Giriş tarihi: Jun 2009
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
KUZUCUM BU ALINTIYI SENİN İÇİN YAPTIM
mrb bende aranıza yeni katıldım bende geçen ay rahim filmi çektirdim iki gün sonra aşılama yaptım adetim gecikti hamiş kaldım sandım ama rahim filmimi çeken doktor bu ay aşılama yapmaman lazımdı dedi yani aşılama yapan doktorum yanlış yaptı her doktorada güvenemiyo insan
canım bencede doktor yanlış yapmıştır.hem bir yandan tedavi görürken bir yandanda rahim filmi insana çok zor gelir
rahim filmi çekilirken kanallara ilaç veriliyo belki o yüzden aynı ay yapılmamalıdır canım hoşgeldin bu arada
sen neler yapıyorsun kayracım tedavi felan görüyormusun
bende bu ay hayıt tohumu içiyorum ama faydasınıda görecekmiyim acaba.bu akşamda bögürtlen kökünü yaptım ama daha suyun içinde balkona bıraktım sabah soguyunca içecem.aklımda incir suyuda var ama bakalım neler olacak bu ay
Hoşbulduk canım
ama birazdan bizlere ve çocuk isteyen tüm ümmet-i Muhammed'e dua etmek için ayrılcam
Rabbim inşaallaaaah dualarımızı kabul eder tez zamanda
Çok öpüyorum siziiiii
canım özellikle benim içinde dua edebilirmisin.allahım ettigin tüm dualarnı kabul etsinHoşbulduk canım
ama birazdan bizlere ve çocuk isteyen tüm ümmet-i Muhammed'e dua etmek için ayrılcam
Rabbim inşaallaaaah dualarımızı kabul eder tez zamanda
Çok öpüyorum siziiiii
seLAM DÜNKÜ SAYFALARI OKUMAKTAN MSJI YENİ GÖRDÜM ÇOK HIZLISINIZ