- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
evet abla nako vizon kalınlığındaki bir iple örmüş. oda genelde kalın şişlee örülüyoevinciğim ben bu anlatımdan bişi anlamadım kuzum ya ben aynı örnekleri baz alarak dümdüz artırıp eksiltmeden örüp sadece uç kısımlarından bir şekilde büzerek o kulp ları da takarak oluşturabilirmiyim diye düşündüm ama kuzuıcum sen marifetlisin yapacağım zaman fikir alırım birde kalın ip olmalı ve şişlerde kalınmı olmalı acaba bu arada kayracım bunların anlatımı yok çünki satışta olan ürünler dedim ya 265 usd
canım ama hormon tahlilini ne yapıcakki o mahalle karısı :) simir yetmiyormu rahim filmi için allah alalh
canım bi türlü şöle karşılıklı yazışamadık seninle yahuu aşılamayı ben 750 ye yaptırıcam ama burası pahalı bir yer bir yerde sordum aşılama 300 dedi ama sana zaten yumurta takibi filan yapılmış herşey yapılmış yumurtan büyümüş filan o yüzden olabilir
ayy nennn öylee ablaacanım mesela çantanın yüksekliği (derinliği)ni 80 cm öreceksen mesela 30 cm sonra attırıp 20 santim örüp tekrar azaltarak kalan 30 santimi baştaki 30 cm genişliğinde öreceksin sanırım böyle yapılacak evininanlatımından bunu anladım
ayşecim inşallah adet olmazsın ama olursan incire başla şimdi bir anlamı yok neyse bizim toplantımız var ben çıkıyorum kıslar
ayy nennn öylee ablaa
evet hayatım zaten adet olduktan sonrası için dedim
soğanı 2 ay yaptım bence yeter soğan önümüzdeki ayda incire başlayayım
tabi inşallah gerek kalmazda testte çift çizgi görürürm
doktor dediki adet olursa 3.cü günü gel adetin geçersede gel kan tahlili yapalım dedi
içim bi tuhaf oldu acayip bi heyecan bastı
ama yinede umutlanmıyorum adet olursam üzülmem
4 5 ay demeside ayda 15 gün içiceksin 15 gün içmiyeceksin oda öle yani sen aralıksızmı içtin ayşe 2 aycanım soğan kürünü tam olarak kaç gün yapıyosun saraçoğlu 15 gün diyor adet olsanızda 15 günü tamamlayın diyor ve pko lular 4 5 ay yapsınlar kesinlikle diyor okudunuzmu sayfasında
4 5 ay demeside ayda 15 gün içiceksin 15 gün içmiyeceksin oda öle yani sen aralıksızmı içtin ayşe 2 ay
canım belki hamişsindirde o testlerde çıkarsa diye hala bi ümidim var
abla sizinki ne sektörüydü.. yaa bide CE belgesi ççıktbu arada toplantımız kısa sürdü :) ıso9001 belgesi almışız da
:))) canım inşallah allahın mucizelerinden sual olunmaz dr a soracağım zaten adet olmadım diye
canım soğan kürünü tam olarak kaç gün yapıyosun saraçoğlu 15 gün diyor adet olsanızda 15 günü tamamlayın diyor ve pko lular 4 5 ay yapsınlar kesinlikle diyor okudunuzmu sayfasında
4 5 ay demeside ayda 15 gün içiceksin 15 gün içmiyeceksin oda öle yani sen aralıksızmı içtin ayşe 2 ay
evet canım ben 15 gün yapıyorum ama bu 15 günlük dönemi adet günüme denk getirmiyorum tam olarak etki etmesi için adetimin 1.günü başlayıp 15 gün içiyorum
sonraki adetime 10 gn kala tekrar içiyorum
pcolular için soğanın çok önemli olduğunu söylüyor neden denemiyosunuz
canım bak şimdi adetine 10 gün varken başlayıp adet olsanda 15 günü tamamlıycakmışsın benim bugün olmam lazım ama birkaçgün sarkar başlıycam bende önümüzdeki adettime 10 kala hayırlısı bakalım hoşçakalın kızlar:a015:
abla sizinki ne sektörüydü.. yaa bide CE belgesi ççıkt
canım elektrik taahhüt firması ce belgesi ürünlerle ilgili bişi sanırım ama ıso9001 kalite yönetimi ile ilgili bişi boşver zaten konu dışı bu arada ben geldim hastaneden şimdi simir sonuçlarına bakıldı hsg istemi yapıldı fakat benim en geç 15 ine kadar adet olmam lazım ki bayrama denk gelmesin bayrama denk gelirse 1 ay dah abeklemek zorundayım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?