o zamanın parası o fotoğraflara 400 tl istediler düşün bir bileziklerim kaldı kolumda (gerçi onlarda gitti ya) neyse ne oldu biliyormusunuz ayşe ben ilk evlendim aptalım ya cahilim ya herşey tozpembe geliyor ya gittim eltimle kayınvalidem bir oturuyorlar ev büyük yayla gibi eşimin odası bana yatak odası yapıldı ben yemek odasını filan takım almıştım ama yemek odası mağazada duruyordu neyse bu ayrı konu yatak odam kuruldu düğüne 1 hafta kala filan çeyizim gitti vs. neyse o ara düğüne kadar yatak odamı gören konsolun üzerindeki kutuma para bırakmış oda 45 lira olmuş düşün evlendikten sonra kaynanam gitti geldi ne dedi biliyormusun o para dursun fırın mı alıcam dedi öle bişi alalhım ne cahilmişim neden ağzının payını vermemişim şimdide söylerimde yeri gelmiyor sonra eşimle hastaneye gideceğiz hazır düğün iznine çıkmışken zeynep kamile bi gideyim dedim neyse gittik arabayı parketti hatta ondan önce eşime dedim o parayı alma annene lazımmış filan ya bişi derse oğlun aldı dersin dedi neyse gittik hastaneye bi çıktık araba yok çekmişler anam gittik otoparka 45 lira parayı oraya verdik çıktık adım gibi eminimki o odamı kontrol etti ve arkamızdanda laf söyledi o parada öle gitti o kadın varya o kadın ben tartışıp anneme gittim bileziklerimi de hiç takmazdım sandığımda dururdu ben anneme giderken yolda annemi aramış diyormuşki bilezikleride almış gitmiş düşünebiliyormusun benle kavga ediyor be gidiyorum ve o arkamdan bileziklerime bakıyor benim sandığıma ahhhh ahhh o yüzden şimd ağzıyla kuş tutsa bana yaranmaz bunlarda en küçük örnekleri
ayyyy ne fena kadınmış o beee aaa vallaha Allah yardım etsin sana
boşver kuzucum ya b unları aklına getirip üzme kendini sen tedavine ve bebişine kavuşacağın günü düşün
yavrum bak budaa benim resmim biraz bulanık ama idare edin :)