Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba,
aranızda bu gece itibariyle katıldım. allah herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın.
mümkün olduğunca yazışmalarınızı okudum, bir kaç bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. ama yinede size sormadan edemedim.
benim tek sorunum tek tüpüm tıkalı ve eşimde bir sorun yok. 1,5 yıldır korunmuyor her ay doktor kontrolündeyim yumurtalamam yerinde adetim doğum kontrol hapını bırakınca bir güne düştü progeston hormonu almama rağmen hiçbir değişiklik olmadı böyle yaşamaya alıştım.tavsiyelerinize ihtiyacım var
1-tüp tıkanıklığı içindoğal yollarla tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
2-hayıt tohumu içsem sizce reglimin gününde artış olur mu? ( doğum kontrol hapını bırakmadan önce genç kızken herşey normaldi)
3- klomen kullanmadan doğal yollarla yumurtalarımızı nasıl kalite hale getirebiliriz?
4- tüp bebek yan etkileri hakkında bilgileriniz veya duyumlarınız varsa paylaşır mısınız?
çok teşekkür ederim.
günaydın canım hoş geldingünaydın kıslar
herkese merhaba,
aranızda bu gece itibariyle katıldım. allah herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın.
mümkün olduğunca yazışmalarınızı okudum, bir kaç bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. ama yinede size sormadan edemedim.
benim tek sorunum tek tüpüm tıkalı ve eşimde bir sorun yok. 1,5 yıldır korunmuyor her ay doktor kontrolündeyim yumurtalamam yerinde adetim doğum kontrol hapını bırakınca bir güne düştü progeston hormonu almama rağmen hiçbir değişiklik olmadı böyle yaşamaya alıştım.tavsiyelerinize ihtiyacım var
1-tüp tıkanıklığı içindoğal yollarla tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
2-hayıt tohumu içsem sizce reglimin gününde artış olur mu? ( doğum kontrol hapını bırakmadan önce genç kızken herşey normaldi)
3- klomen kullanmadan doğal yollarla yumurtalarımızı nasıl kalite hale getirebiliriz?
4- tüp bebek yan etkileri hakkında bilgileriniz veya duyumlarınız varsa paylaşır mısınız?
çok teşekkür ederim.
bende iyim çok şükür
eşime kızdım sabah biraz onun dışında iyim.
keçiboynuzu kürüne başladık ya içmek istemiyo sperm yetersizliği var ama kabullenmiyo hastamıyım ben diyo püff sabah içmasi gerekeni içmedi napcam böyle bennmafoldumben
ama canımm sana akıl vermek gibi olmasınn. şöyle bişey dene iyce m sinirlenn artık ağlama noktasına gelirsin zatenn bağırarak söyle öyle daha ikna edici olursunn. ben artık bir bebek istiyorum ve senin bu umursuz tavırlarından bıktımm de.. sen bebek istemiyo olabilrsinn ama ben istiyorumm artık zamanı geldide geçiyo bile falann diyeee blörf yap yani birazz zaten kocişler eşlerinin ağlamasına dayanamazlar.. dee yani beni üzmek hoşunamı gidiyoo yadaa başkasında bir çocuk bebek gördüğüm zman benim içim gidiyo benimde hakkım değilmi bi evlat sahibi olmak falan de öyle bi içerkii paşa paşaa..kaydirigubbakcemile32 sene olcak neredeyse korunmayı bırakalı şimdiye kadar hiç ona sorun sende gb laflar etmedim etmem de ama bi şiler yapmadan da olmuyo işte aşikar,bak diyorum bende incir suyu içiçem sadece sen içmiyosun ki hasta olduğumuz için değil işimiz kolaylaşsın die içiyoruz diyorum ama pek değişen bi şi yok onun açısından
günaydın iyiyizz canım hoş geldinngünaydın kızlar, nasılsınız...
ama canımm sana akıl vermek gibi olmasınn. şöyle bişey dene iyce m sinirlenn artık ağlama noktasına gelirsin zatenn bağırarak söyle öyle daha ikna edici olursunn. ben artık bir bebek istiyorum ve senin bu umursuz tavırlarından bıktımm de.. sen bebek istemiyo olabilrsinn ama ben istiyorumm artık zamanı geldide geçiyo bile falann diyeee blörf yap yani birazz zaten kocişler eşlerinin ağlamasına dayanamazlar.. dee yani beni üzmek hoşunamı gidiyoo yadaa başkasında bir çocuk bebek gördüğüm zman benim içim gidiyo benimde hakkım değilmi bi evlat sahibi olmak falan de öyle bi içerkii paşa paşaa..kaydirigubbakcemile3
günaydın iyiyizz canım hoş geldinn