- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehee gaçtı gı bu sümeyrattt kaydirigubbakcemile3:roflol:
valla topiğin yapı taşı sanki o olmazsa eksik oluyozzkaydirigubbakcemile3:roflol:korkuttun kızı diycektim ama gelmiş yine:jeyyar:
günaydın kızlarrrr
nasılsınızzz??
benim kırmızılar teşrif etti sonunda kaydirigubbakcemile3
ama kafam karıştı ben bugünü mü adetimin ilk günü saycam yoksa pembe akıntıların başladığı günü mü kafamçokkarıştı:uhm:
günaydın kızlar nasılsınız
kıslar benim bugün hastanede 10,30 da randevum var birazdan çıkarım işyerinden izin aldım ne olur dua edin işimi çabuk halledeyim daha aşılama tedavisine başladığımda çok izin alıcam çünki allahım sen yardım et
Allah yardımcın olsun canım adet olabıldın mı
günaydın canım hoşgeldin a.s.
bugün kesilmeyen yani sürekli devam eden az bir ağrım ve beyaz akıntım var olamadım ama günde 3 tane farlutal içiyorum umarım az kalmıştır şimdi eşimi bekliyorum gelsin çıkıcam ben zeynep kamile gidicem ordan benden hsg istesinler yeter ya en azından hsg yi parasız halletmiş olurum yoksa çok zor durumda kalıcam
hoşbulduk canım kaçırdığım sayfaları okuyup son sayfaya gelene kadar 45 dk geçmiş yaseminin anlattığı hikaye çok güzeldi ve rabbimimn gerçek mucizesi bizlerede nasip et rabbim
:
masallah cok hizlı ilerliyor sayfalar vaktı zamanı geldimi bişeyi dinlemiyor işte ALLAHIM bizlerede nasip etsinen kısa zamanda inşallah aminnnnn :Saruboceq::Saruboceq:
neyse en azından ne olduğunu biliyosun kafan karışık değil.. hee adet gününüde bugünden saycan canımgünaydın kızlarrrr
nasılsınızzz??
benim kırmızılar teşrif etti sonunda kaydirigubbakcemile3
ama kafam karıştı ben bugünü mü adetimin ilk günü saycam yoksa pembe akıntıların başladığı günü mü kafamçokkarıştı:uhm:
allah yardımcın olsun ablaa.. allah hepimizin yardımcısı olsunn.. allah kolaylık versin..kıslar benim bugün hastanede 10,30 da randevum var birazdan çıkarım işyerinden izin aldım ne olur dua edin işimi çabuk halledeyim daha aşılama tedavisine başladığımda çok izin alıcam çünki allahım sen yardım et