Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar valla bilmiyorum yarında olur heralde kırkımız bugün çıkıyo nede olsa eşim bugün söyledi bana hemen 40 tane yasin okucaz dedi erken söylemedi benimde bugün 40. Günüm ama henüz temizlenemedim eşim gelsin öyle girerim banyoya bebek var şimdi nasıl gireyim anca 2 tane falan okurum tatlıkız yazdım sana 2 tane esracık sende 1 tane oku yarın bişey olmaz rabbim kabul etsin...
Allah razı olsun okuyan dillerden
slm arkadaşlar ben biraz olsun takip edebildim sizi. yakın bir arkadasimin yaşadığı olayı paylaşmak istedim kendisi 3 defa tüp denedi 2. si tuttu düşürdü diğerleri tutmadı son denemeden sonra 2 ay geçti kendiliğinden hamile kaldı ne yaptığını sordum ve fetih suresini 41 gün okuyup insaallah yazan yerinde dua ettiğini ve 41 gün sonunda hamile haberini aldığını söyledi şu an bende okuyorum herşey vesiledir rabbim hepimizin gönlüne göre versin
tamam canım okurum
yıkandıgın suyun ıcıne evlılık yuzugunu vede makas atmayı unutma :))))
canım yasını okudum rabbım kabul eedrsee
yusra kızımın hayatı boyunca saglıklı mutlu huzurlu olması ıcın vede hepıyılerlen karsılasmsı ıcınde cok dua ettım..
allh bagıslasın ınşşşşşşşşş
enteresan öylemi yapıyolar ilk defa duydum :)))
bacım bırak yüzüğü makası yüsra uyancak beni isticek die hzılıca girdim çıktım :)
ayrıca suyun içine nasıl atıcam kova maşrapa eskidenmiş:))) şimdi duş var
Aminnn Allah razı olsun canım inşallah yakın zamanda bizlerde senin 40ın için yasin okuruz
yüsra hanıma söle otursun teyzelerıne dua etsın :)
kızlar ben bırazdan gıdıorum semıneer ıcın yolac cıkıcagım
bu attıgım ılk adımın sonu hayırlı vede gusel bıtsın dıe
ne olursunuz duanızı eksık etmeyınnnnnnn
hepınız hakkınızı helal edın
sizi cok ama cok sevıyorum
slm arkadaşlar ben biraz olsun takip edebildim sizi. yakın bir arkadasimin yaşadığı olayı paylaşmak istedim kendisi 3 defa tüp denedi 2. si tuttu düşürdü diğerleri tutmadı son denemeden sonra 2 ay geçti kendiliğinden hamile kaldı ne yaptığını sordum ve fetih suresini 41 gün okuyup insaallah yazan yerinde dua ettiğini ve 41 gün sonunda hamile haberini aldığını söyledi şu an bende okuyorum herşey vesiledir rabbim hepimizin gönlüne göre versin
geldım kızlarrrrrr
merkezden suan ıcın memnun kaldım
2500+ilaclar 500 ıle 1000 tl arasında tutuyormus
ılac yetersız olunca kendıler verıolarmıs
yanı her konuda yardımcı olacaklar
haftaya carsamba doktorlan on gorusmemız var
yapacagımız tetkıkler hakkında bılgı jınekolojık muayene falan yapılacak
sonrasında rahım fılmı falan fılan derken 1.5 2 ı bulur gıbıme gelıor
hayırlısı olsun
suuuu gıbı aksın ınşşşşşşşşşşşşşşşşş