- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
iyim canım işte napıyım bebek battaniyesi örüyom ortada bebek yok ama mutlu oluyorum
bende az sonra yun alacagım
pon pon ıplerden kuzenımın dogumu var kasımda ona orecegım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyim canım işte napıyım bebek battaniyesi örüyom ortada bebek yok ama mutlu oluyorum
selam hanımlar nasılsınızz
her gün yazıklarınızı okuyorum ama nedense pek yazmak gelmiyo içimden sessizce takipteyim anlıcanızz :))
bi sorun bi sıkıntı yok hamd olsun sakin sakin ilerliyo zaman önümüzdeki hafta eşim test yaptırcak tekrar eğer sayı da ve özellikle harekette artma varsa çaya devam edip beklicez ama bi değişiklik yoksa ii bi doktor bulup bizde tedaviye başlıcaz artık. büyük ihtimal tekrar aşılamayla zaman kaybetmeyiz tüp bebek yaparız herhalde..
esramm start vermişsinizz hep duamdasın inann sorunumuz aynı bebeğine kavuş da peşinden de ben geleyim inşaalah bak bayramlar azalıyo ona göre ))
hepinizi çok seviyorum bacılarr yazmasam da burdayımm ))
esracım hadi bakalım hayırlı olsun tedavin az kaldı anne olmana inşallah dualarım seninle canım
yavruceylanım nasılsın canım görünmüyon ne zamandır neler yapıyosun anlat bakalım tedaviye ara vermiştin demi
kız kayraaaa nerelerdesin hiç gözükmüyon
n83 nasıl gidiyo annelik küçük kızımız nasıl artık annesini üzmüyo demii
iyiyiz canım çok şükür sıkıntılı günleri geride bıraktık hamd olsun
bu aylar hamileliğin balayı dönemleriymiş öyle diyorlar bulantılar falan bitti düşük riskinide atlattık sabırsızlıkla geleceği günü bekliyoruz tam yolun yarısı oldu kaldı 4.5 ay inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alabiliriz
sizlerde gözüm kulağım güzel haberlerin izi bekliyorum
başkada bir sıkıntı yok elhamdülillah
aman iyi olun canımcım
bide bizim için dua etmeyi unutmayın emi
sende göbişinin resmini koysana tatlıkız koymuştu
ben bilmiyorum foto koymasını ama...
tarif edeseniz deneyim bir sanmıyorum gerçi şu cetveli bile bir arkadaş yapmıştı bu arada duadan unuturmuyuz hiççç her namaz arkası sayıyorum valla hepiniiizi
canımbende bilmiyomkiii valla tatlıkız yazsın da bende öğreneyim bu arada duaların içinde allah razı olsun kabul etsin inşallah adım filiz adımla dua daha iyi olur sanırım
iyiyiz canım çok şükür sıkıntılı günleri geride bıraktık hamd olsun
bu aylar hamileliğin balayı dönemleriymiş öyle diyorlar bulantılar falan bitti düşük riskinide atlattık sabırsızlıkla geleceği günü bekliyoruz tam yolun yarısı oldu kaldı 4.5 ay inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alabiliriz
sizlerde gözüm kulağım güzel haberlerin izi bekliyorum
başkada bir sıkıntı yok elhamdülillah
biliyorum filiz olduğunu canım eşinin ismiyle karıştırıp tarfil i bulmuşsun konuşmuştukk adınla dua ediyom mer<k etme arkadaşm
ben burdayım bırtanemmmmmm
kız trfıl ne yaslanması anacgım daha cocuk buyutucez ınşşş
bende geldiiiim
ya aaaaaaa
ama kimsecikler oluyooo
o yüzden tiryak gibi okuyup bırakıyom
tiryak bacım hayırlı sonuçlar alırsın inşaallaaaah alkisalkisalkis
nazım ve tatlı kızııııım güzeller güzeli anneleeer
nasılsınız bakeeem
iyi olun da kıslarımıza iyi bakın haaa :CüvCüv: :CüvCüv:
bizede bebişinizle bol bol dua edin emi
kayra tekrar dra gittin mi adet oldun mu ne oldu anlat bakeeem :mymeka:
ommanım kıs kendi topiğinden uğruyon mu bacım buralara :sm_cool:
esracım duana beni de ekle canım
tarfilim nerelerdeydin sen hiç gözükmüyon???
ben hala ara vermiş vaziyetteyim
yani korunmuyorum ama ilaçda kullanmıyom dra da gitmiyom
gelecek ay rabbim nasip ederse soğan içceeem :içelim:
aslında evde pregnly var
klomen alıp kullansam 14. günde gitsem iğneyi yaptırsam diyom
ama sonra çok cahilce olduğuna karar verip vazgeçiyooom
işte böyle kıslaaaar