- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten hep erken dıe dıe yılları devıroz
sagol iyi dilerklerin icin..:) valla bilmiyom ya her an bisey olacak diye korkuyom elimde degil...kalp atisini duyunca rahatlarim insallah....belki hala inanamadigimdan öyledir...
bebegim ultrasonda görünürmü? 2-3 hafta daha beklemeliyim demi?
zaten hep erken dıe dıe yılları devıroz
bence bekle 2 hafta kadar ama bu arada folıcplus al günde 3 tane bide coraspın günde 1 tane öneririm canım
yaşın kaç canım allah yardımcın olsun biran önce bebişine kavuştursun
ben almanyada yasiyorum coraspin ne oluyo?:) folicplus 4 aydir kullaniyorum ...
ben almanyada yasiyorum coraspin ne oluyo?:) folicplus 4 aydir kullaniyorum ...
canım 27 bende tüpe başladık biz yumoşlarr toplanı
bugün aradılar 6 tane küçük bebiim olmuş şimdilik
çok ii canım bebişine kavuşmana az kalmış desene ne güzel demekki erken evlenmeninde avantajı varmış sen 27 yaşındasın 8 senelik evlisin ben 30 yaşındayım 4 senelik evliyim erken evlenseydim belkide şimdiye bebişim olmuştu transferin ne zaman canım
kaç embriyo transfer edilcek
canım 27 bende tüpe başladık biz yumoşlarr toplanı
bugün aradılar 6 tane küçük bebiim olmuş şimdilik
çok ii canım bebişine kavuşmana az kalmış desene ne güzel demekki erken evlenmeninde avantajı varmış sen 27 yaşındasın 8 senelik evlisin ben 30 yaşındayım 4 senelik evliyim erken evlenseydim belkide şimdiye bebişim olmuştu transferin ne zaman canım
kaç embriyo transfer edilcek
maşşşşşşşşşşşş.devamıda gelsın ınşşşşşşşşşşşş.hade halay cekecez desene
:smiley-cool:inşallah canım yhaaa evt 19 da evlendim biraz erkendiii
ama işte ancak başladık ciddi anlamda tedaviyee inan erkende evlensen mevla ne zaman yazmışsa o zaman olurdu inşallah pzt. salı gibii transfere çağırırlar 6 tane enbiryo oluşmuş daha dün toplandı gelişmeleiri haber vereceklermiş canımmm heycan korku ümit hepsi birbirne girdiii vallaa
selamlarrr
tarfil canım vitamin hapını bende yutuyorum ama
sen emiliyo demişinkafamçokkarıştı