Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
N83 cevap ver bakiiim şimdiii
demek yumoşların olduuuu
kaç tane oldular ve hangi ilacı kullandın canım
hilal,tatlıkız,yavruceylan ne alemdesiniz mrk ettim hiç girmemişsiniz
ben geldim iyi olmaya çalışıyorum canım yaa çok az kanamam var sürekli yatıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayı korkuprum bi yandan bişey olacak diye doktorum yat dedi yatıyorum
normal deılmı kı böle bısı yasıor olman.camur gıbımı yoksa pembemsımı?
ben geldim iyi olmaya çalışıyorum canım yaa çok az kanamam var sürekli yatıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayı korkuprum bi yandan bişey olacak diye doktorum yat dedi yatıyorum
canım kafana takma geçer bence doktor yat dediyse önemli bişey değildir
ilk dönemler öyle oluyo insan ne yapacağını şaşırıyo
ben sanki bunalımda gibiydim yat yat bekle bekle ama geçicek emin ol sabret
sağol tatlım desteğin için yatıyorum şimdilik ama çok zor yaa yatmak bişey değil ona bişey olacak diye korkuyorum inşşş biran önce geçer bu günlerrr
selam
kayram canım benim çok teşekkür ederim rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inşallah
ve buradaki bütün arkadaşlarıma
tatlıkız bacım bence önemli bişi değildir inşallah
doktor değil dediyse değildir
bu günleri atlatıp 8 ay sonra bebişini kucağına alırsın inşallah bacım
sen dikkat et kendine yat
iyi canım sen baya azaltmışın tatlımyazını görmeden çıkmışım neşecim bebeğimiz iyi hamdolsun 3 ayımız kaldı
sen ne durumdasın tatlım tüp bebek için şafak kaç ?
yat sımdı bebegın oluncada yatmaya hasret kalırsın :)))) aglar mama verırsın susmaz.altını psler susmaz.:))))))))))))
tatlıkız canım dikkat et kendine güzelim
bazı hamilelerde oluyor
benim ablamdada olmuştu
dogum yapana kadar ara ara kanama olmuştu ve
8 aylık dogum yapmıştı
şimdi büyüdü kara yigenim
sen kafandan çıkar olumsuz kötü şeyleri
sen pozitif ol canım
bebegine allahın izni ile birşey olmaz
bebegin şimdi iyice yerleşmeye çalışıyor
evet canım ama korkuyla yatmak hiçte iyi olmuyo tavsiye etmem tek bebişime bişey olmasında önemli değil yatmak
evet canım galiba benim fındığım kendine yer açıyor bugün gene kan verdim bakalım sonuca ne çıkacak bugün kanamam yok çok şükür rabbim yardım ediyor inşşşda olmaz
canımcım rahat ol sen hiiiç bişey olmayacak nazlı geldi bebişin ve nazınıda doğuma kadar sürdürecek sanırım yaramaz kızkardeşimde de böyle olmuştu bebişi şimdi 2 yaşında ne olur acaba diye aklına kötü şeyler getirme nolur canım olumsuz hissettiğin şeyler aynen bebişine yansır olumlu ol kucağına aldığın zamanı hayal et güzel şeyler düşün canım senin için çoook dua ediyorum bide yavruceylan içinde ediyom amma dünde girmedi merak ediyom dün test günüydü sanırrım girmedi hiç umarım onunda müjdeli haberlerini alırızz sevincimiz ikiye katlanır