hoşbulduk nasıl gidiyor hamilelik?
çok şükürr iyi gidiyoo bugün hava çok sıcak o birazz terletti ama yaza alıştırma yapıyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk nasıl gidiyor hamilelik?
ben 1,5 yılı geçti hamile kalamıyorum bugüne kadar hiçbirşeyin yok dendi ne eşimde ne bende şimdi çok iyi bir doktor buldum ona gidiyorum yaran var dedi yarada bazen hamile kalmaya engel oluyormuş yaranın yaydığı irin spermeleri öldürüyormuş. yaramı yaktı bakalım 40 gün beklemedeyim umarım ondan sonra hamile kalarım ne çok zormuş bu işler:) hamile kalmak için bu kadar uhraşıcağım aklıma gelmezdi
canım sende bu enerji olduktan sonra mümkün mü bebiş tutunmasın sana gelecekler inanıyoruz bu sefer rabbim hepimizin yüüzünü güldürecek cennet kokulularımız verecek bizlereeee
ya kızlarrr bugün 3.gün dü embriyoların 8 nin birden kalitesi çok iyiymiş o yüzden 5. güne kadar bekletelim dediler perşembeye kaldık anlayacağınız dualarınız için rabbim hepinizden razı olsunn...
canım çok saoğl teşekkür ederim var ya
bebiş olursa bilicem ki bu dualarla olucak
dua eden harkesten allah razı olsun
canım ben daha önce araştırmıştım 5.gün transferin olması daha iyi...daha önce demedim kafan karışmasın diye .kendine çççokkk iyi bak tatlım allaha emanet ol şuanda 8 bebişin var demiii kaç embriyo transfer edilcek canımhihoyyyt
tatlıkız canım inşallah transferin başarılı geçerde bebişin sana ömür boyu tutunur...
transferden sonra innternete girme bol bol kuran oku
kızlarrr biraz önce doktorum aradı 8 tane embriyom vardı herbiri ayrı ayrı 16 ya bölünmüşler ve katlayarak büyüyolarmış yarın transferim var dua edin bana 5. gün embriyosu olacak ve 8 ide birinci kaliteymiş dooktorum çook iyi gidiyolar dedi
maşallah tatlım yaaa peki diğer embriyolar nolcak onları dondurcakmısınız?
kızlarrr biraz önce doktorum aradı 8 tane embriyom vardı herbiri ayrı ayrı 16 ya bölünmüşler ve katlayarak büyüyolarmış yarın transferim var dua edin bana 5. gün embriyosu olacak ve 8 ide birinci kaliteymiş dooktorum çook iyi gidiyolar dedi