Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr yoksunuz ama benyazayım bugün doktorumla görüştüm ulltrason ve kan verdim herşey güzel gidiyomuş ve ikinci ilaca gonal-f ye başladım bakalım hayırlısı olur bizim için inşşşşş dualarınızda banada yer verin öptüm hepiniziiiiiiiiii
kızlarrrrr yoksunuz ama benyazayım bugün doktorumla görüştüm ulltrason ve kan verdim herşey güzel gidiyomuş ve ikinci ilaca gonal-f ye başladım bakalım hayırlısı olur bizim için inşşşşş dualarınızda banada yer verin öptüm hepiniziiiiiiiiii
hadi hayırlısı inşaaalllah güsel haberlerle dönersin canım
bu arada drun kim canım anatoliada?
tatlıkız. Yavaş yavaş ilerliyorsun canım ne güzel.Lucrini bıraktın mı peki? Yumurtaların toplandıktan sonra anlatır mısın? Nasıl bişi acaba? Anestezi altında yapılıyormuş ama.Çok soru sordum dimi.
çok şükür arkadaşım iyiyim
inşallah yaklaştın bebeğine
inşallah tüp bebekte güzel sonucu alacaksın
stres yapmamaya bakki tedavin başarılı olsun
doğumda sizlere çok dua edicem neşecim
bilirsiniz doğumda edilen dualar kabul olur derler
ben hamile kalmadan öönce çok arkadaşım doğum yptı
hepside bana çok dua etmişler saolsunlar kabul oldu
gerçi sezerryan olcam ama olsun epidural olursam hep içimden sizler geçiceksiniz
canım arkadaşlarım sizi seviyorumm...
yok canım anatolyadan vazgeçtim hacettepede tedavi görüyorum tanıdık prof var orada o yüzden değiştirdim inşşş hepinize güzl haberler veririm
Neşecim tedaviye başlamak istemen bile çok güzell. yerimseniben Seni strese götüren herşeyden uzak dur. İnan bu foruma takılmak beni rahatlatıyor. hihoyyyt Pozitif bakabiliyorumm.İnşallah hayırlı olur canım tedavin senin adına sevindim. TATLIKIZ başlamış tedaviye, ben onu arkadan izliyorum.Lucrin bende kiste neden olduğu için tedavim öteki aya ertelendi. Yani kist yok olana dek. Soğan kürüne başladım. Belki seninle aynı tarihlerde başlayabiliriz tedaviye.kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
neşem tedaviye başlaman çok iyi
hadi hayırlısı bakalım
kendini çok yorma ve lütfen sitrese girme
inşallah
iyi haberlerle dönersin canımmmmmm
esracım bu ay yine kullandım ama
neler olcak bilmiyorum canım
zaten bitti bidaha sipariş etcem
hayırlısı bakalım
tatlıkızcım bende anatoliada prof:dr bülent tıraş doktorumuz
niye vaz geçtin sorabilirmiyim canım
tedaviyede başladın
hade hayırlısı güzel haberler bekliyoruz
ama lucrinle gonal-f yi bi arada kullanıyosun
ben aşılama tedavisi görürken sadece gonal-f kullanıyodum
demekki tüp bebekte vücuda daha çok ilaç yükleniyor demekki
rabbim yüzünüzü güldürür inşallah
duaları seninle
bende temmuzda başlayacam canım
sonuçta temmuzun sonu gibi olur
rabbim emegimizin karşılıgında hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
merhaba canım eğer yumurtlaman geç olduysa gecikebilir belkide akıntının geldiği tarihi hatırlıyorsan o tarihten 14 gün sonra adet olursun inşallah hamilesindirde olmazsın tabikayram ıncır kuru adetı gecıktırıyor mu bılgın var mı .gunaydın arkadaşlar
bu arada bır arkadasım soyledı arkadası soğan kürü uygulamıs ve 16 ay sonra hamıle kalmış