evet cnaım .haklısın bir tane düşünce biliyorum o duyguyu. çatlatma iğnesinş bulabildin mi peki?damlam valla her ay aynısını söylüyom
iki ayu önce kafaya hiç takmadım oldu ama düştü
artık heveslanemiom rabbime bıraktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnaım .haklısın bir tane düşünce biliyorum o duyguyu. çatlatma iğnesinş bulabildin mi peki?damlam valla her ay aynısını söylüyom
iki ayu önce kafaya hiç takmadım oldu ama düştü
artık heveslanemiom rabbime bıraktım
bugun doktora gıttık sımdı geldım kızlar canım asırı derecede sıkkın.eger sayımız 10 mılyon olmussa asılama yaparız olmamıssa tup bebek dedi.tup bebek sadece ruyamda olur
slm kızlar
damlacım üzüldüm ama olsun canım rabbim inşalalh hayırlı zamanda hayırlı çocuklar verir.
kızlar gelelim bana
temzilşk yapıyorum oyüzden giremiyorum
ama az kaldı bitmek üzere
pazartesi doktora gittim çok güzel yumurtalar vardı
iğne verdi ama
hiç bir yerde bulamadım ((((
hayırlısı dedim
sol tarafımda çok daha büyük bi tane vardı 22mm
ötekiler onun kadar değildi geldiğim gün sok kasığım ağrıyodu şimdide sağ anlayamadım yani
zaten kafaya artık okadar takmıyorum
yazın aşılama yaptırcam onu bekiliyorum
umarım herkes hamiş kalır sizi seviyorummmmm
sayımız 10 mılyon dweılkı bugun randevu aldık eger haftaya yaptıracagımız tahlılde 10 mılyon cıkarsa asılama olacak.radyolajıde varıkosel yok cıktı adam dıokı var gıbı dıor anam veremedık bugun
yaptım 3 ay boyunca canım bakalım faydası oldumu haftaya bellı olacak paylasırım sızlerle bır yandanda cok heyecanlıyım eger 10 mılyon olursa asılama olucagı ıcın sankı bebegıme kavusacakmısım gıbı gelıor:)
kızlar hayırlı sabahlar ama yoksunuz yine nerelerdesiniz topik iyice sessizleşmiş :sinifsinif:
arkadaşlar bu hayıt bitkisinin eczanelerde satılanı varmış ismini bilen var mı ilacın varsa yardım eder misiniz ?