tmm canım kendine iyi bak allaha emanet ol.. görüşürüzdamlacım ben cıkıyorum yaaa sıkıldım valla
nerdesin canım yakızlar merhaba size bi bakıp hemen çıkmam lazım sizi çok özledim canlarım benim
moralim çok bozuk yaa kimsede yok annemin tansiyonu fırlamış yine babam acile götürmüş dua edin rabbim şifa versin inşallah.
canımmm çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendine lütfen stress yapma allah acil şifa versin...moralim çok bozuk yaa kimsede yok annemin tansiyonu fırlamış yine babam acile götürmüş dua edin rabbim şifa versin inşallah.
canımmm çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendine lütfen stress yapma allah acil şifa versin...
amin tatlımmm ıNŞALLAHHHKızlar hayırlı cumalar hepinize
Rabbim bu güzel gün hürmetine dualarımızı kabul etsin sizlere tez zamanda bebişler nasip etsin inşşş :Saruboceq:
rabbım acıl sıfa versın elden ayaktan dusurmesınnnn
tarfil canım geçmiş olsun hayırlı cumalra herkese
canımmm gÜnaydınnn naıslsın buĞÜn???*damlam123 günaydın canım:)
Kızlar hayırlı cumalar hepinize
Rabbim bu güzel gün hürmetine dualarımızı kabul etsin sizlere tez zamanda bebişler nasip etsin inşşş :Saruboceq:
ben de ıyıyım tatlım allaha ŞÜkÜr. ınŞallah ıyı gelır canım zor hastalık. Sen nasılsın?saol canım amin inşallah nerde hasta varsa hepsine içindede anneme versin.sabahda götürdüm dra ilaçını değiştirdiler.umarım ii gelir.sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?