İnşallah simalcim hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız İnan forumda bir kişi bile hamile kalsa seviniyorum. Diğer normal insanların hamile kalmasından daha farklı bir duygu hissediyorum.
Tedaviye iğnelerle başlıyorsun ya Normalde çok korkarım ama içimde bir heyecan var. Rabbim hayırlısı ise tedavimizi sağlıklı bir gebelikle sonuçlandırsın. Bizi düşüklerden dış gebeliklerden korusun.AMİNNN :CüvCüv:
merhaba arrkadaşlar benim de fsh yüksekliğinden bebeğim olmuyor maalesef.geçen ay gittiğim tüp bebek merkezi acı gerçeği pat diye yüzüme söyledi.ilk muayenede erken menopoz dedi.yaşım 33.cylo kullanıyorum.hayıt içiyorum fsh yi düşürmek için.bal polen çörekotu yiyorum.inşallah düşecek diye inanıyorum.sizinde başka öneriniz varsa uygulamak isterim.şimdiden teşekkür ederim..
canım o normalller fsh lh falandır.demek ki normalmiş dğerlerin
hayırlı olsun canım.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.bende azalttım.tamamen bırakıcam inşallah.günde 3 tane içiyorum şimdilik
inşallah canım daha fazla bekletmesin annesini babasınıcanım ıkı doktorda normal dedı kantahlılı yapıldı ıdrara bakıldı ultrasyon cekıldı her ıkı yerde de .sonuc normal gıt 1 sene sonra gel dedıler 1 seneye 4 ay kaldı bakalım.hayırlısı.bebıs gelse de annesını fazla ugrastırmasa.zaten korkuyo annesı doktorlardan:)
teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin tüm kalbimle bebek isteyen tüm anne adayları için dua ediyorum inşallah o 3 sigarayı da içmeyi bırakırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?