kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun
opuyorumnanaktan
güle güle canım Allaha emenet ol sende.sohbet için teşekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktan
sende canım dıkkat et kendınekızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
5.ayımda doktora gıttım sorun yok dedıler ıkı ay bekledım bebek olmayınca tekrar gıttım bu sefer farklı bır doktora o da sorun yok 1 sene bekle dedı 1 seneye 4 ayım kaldı bende artık sabredemıyorum her gün incir kuru uyguluyorum aman ne bıleyım yaa ne yapacagımı bende bılemedım her an soruyor herkes bebek yok mu yapmayı dusunmuyor musunuz kucagına bebek alıp karsımıza dıkılıp sızden de beklıyoruz dıyenler mı off ooof sankı bız bılmıyoruz bebek yapmayı.onlar soyleyınce kırmayıp heman bır tane yapıverıcez sanki
ayyy ne güzel olur valla
içime bi kıpırdama geldi
tatlıkız ben inanıyorum
bu topik hamilelerle dolacakkaydirigubbakcemile2
sonrada oturup bol bol örgü yaparız:hulya:
hayırlısı dıyorum artık
cnaım o hemen bellı olmaz psıkoljık senınkı kafanı oraya takma faklı eyler dÜŞÜn 10 gÜn sonra bu belırtıler olsa evet dersım ama daha yenı olduĞu ıÇın bÜyÜk ıtımalle pskılojık bende yaŞadım aynısını8merhaba ark.lar ben daha yenıyım bu sıtede merak edıyorum bılen varsa yardımcı olsun cumartesı gunu catlatma ıgnesı oldum dr.un dedıgı gbı ıgne sonrası bellı saatlerde ılıskıyede gırdık bır kac gundur bel agrım,su gbı akıntım,sık ıdrara cıkma,alt karında şişlik gbı belırtılerım var erken ama yınede merak ıste hamılemıyımdır
bu arada dün eşime tatlı kızın yazdığı şeyi okudum
hani dün gönderdiya o kürtaj olayını eşim öyle bi ağladıki
hiç kıyamadım yaaaaaaa
babası ölünce bile okadar ağladığını görmedim
sonrada bana bebebk için ne gerekiyosa yapalım dedi:)
rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın kızlar
canımm snaa da gÜnaydınn bende amııınn dıyorum heĞımız ınŞallah nasıp eder...günaydın günunüz aydın olsun yasamınız cocuk kahkahalarıyla dolsun.evımızde ocagımızda gamze gamze gülücükler kopsun,kopsun ki anne babaların gönlü şen olup huzur bulsun
sabaha boyle bır şiirle duayla başlamak istedim .hadi hepımız ıcın hayırlısı
günaydın günunüz aydın olsun yasamınız cocuk kahkahalarıyla dolsun.evımızde ocagımızda gamze gamze gülücükler kopsun,kopsun ki anne babaların gönlü şen olup huzur bulsun
sabaha boyle bır şiirle duayla başlamak istedim .hadi hepımız ıcın hayırlısı