bende öle hava güzel olunca çooooook mutlu ve posiztif oluyorum :)))) ama bizim burası biraz karışık kasvetli.. bende bu aralar zayıflama topiklerine takılıyorum bakalım 10 kilo kadar kilo vermem lazım mayısa kadar nasıl yapıcam bilemiyorum(
canım pkoluyumneden canım çokmu kilolusun??? sağılığına zarar vermiyorsa bırak uğraşma:)))))
canım pkoluyum( boy 1,63 2 hafta önce 72 kiloydum 2 haftada 5 kilov erdim. şimdi 67 kiloyum ama ben evlenmeden önce55 kiloydm kendimi çok kötü hisetiyorum görenler aa nelkadar kilo almışsın diorlar bende karar verdim 10 kilo kadar versem mayısa kadar çok iyi lolacak. bildiğin iyi bir yol var mı???.
canım çalışıyorum gün boyu otur otur akşam eve gidiyorum ip atlıyorum mekik çekiyorum ama olmuyordaha fazla ne kadarda boğazımı tutsam yapamıyorum ben yemek çok yemem sevmem yemek yemeyi ama tatlıya dayanamıyorum tatlı istiyorum gün boyu bu beni zorluyor ama eski halime dönücem ya kıyasfetlerim olmuyor düşün artık psikolojimisana tavsiyem önce milleti hiiiiç kafana takma.. bu durum PCO lu olduğun için yani seni engelliyorsa o zaman sağlıklı bi şekilde acele etmeden kilo verebilirsin... bildiğim en iyi formül az yemek her şeyden az yemek tatlım:)))) ben 1.67 boyundayım yakında tartılmadım ama 56-57 varımdır diye tahmin ediyorum kilo aldım epey bende evlenince ne oluyorsa oluyor işte nazar olduk heral çünküm ben hiç kilo almazdım Allaha şükür hiç bu konuda sıkıntım yoktu taaaa ki geçen hafta kendimi çarşıdaki vitrinlerin camlarındaki yansımalarda görene kadar arkadan totom fırlamış önden göbek.. bu ne be dedim şaşırdım kaldım... nasıl ne zaman aldım o kiloları anlamdım gel gelelim hafta sonu günlerde lööp lööp yutarsan hamur işlerini,, akşamları gece yatana kadar ağzın durmazsa alıyosun valla:icecream: yani anlayacağın iş boğazımızı tutmakta bitiyor. nefsimize hakim olup az yiyecez bol bol da yürümek lazım sana verebileceğim en iyi tavsiye bu canım benim....
ayy bende aynı tatlım gören hamilemisin dior yerin dibine giriyorumiyi ya sağlıklı beslenmen için tatlıyı kes bence hemen...meyve ağırlıklı al tatlıyı....sebze yemekleri ye bol bol.. ve hareket etmeyi bırakma.. bende bütün gün oturuyorum çalışma şartlarımız gereği maalesef buda kilo yapıyor işte şimdi karar verdim öğle aralarında üşenmeyip şööyle çarşıya kadar gidip gelecem artık 1 saatte gider gelirim akşamlarıda yürüyecem başka türlü kalır bu kilolar bende artık yaşta ilerledi vücut eskisi gibi yakamıyor demekki. daha hiç gebe kalmadan 3 aylık gibi karnım var :))))) burada hamileler var benden az göbekleri...bide fırtlıyo patolonun belinden var ya hep uzun şeyler giymeye başladım artık..
:)))) ben ne çay içiyorum ne kahve zaten hiiç şeker atmam.. yeşil çay içiyorum hayıt tohumu ve civan perçimi içiyorum akşama kadar başka bişi yok :)) elma dieti yaptım geçen hafta 1kilo 800 gram verdim ama çok aç kaldım. hafta sonuda tatlıya saldırdımmm ohaoldumsmileeh ne yapalım 5 dakika 5 dakikadır.. iki durak önce inde yürü acık anacım yoksa olmaz bak yerinde sayarsın. valla dediğim gibi yap hem hamile kalmak isteyenlerede tavsiye ediliyor yürüyüş aşırıya kaçmadan çok yormadan kendini.. metabolizmayı çalıştırmak için. ve sebzeye ağırlık ver kesinlikle tatlıdan uzak dur. çok canın çekiyorsa meyve ye... mümkünde çayını şekersiz açık iç ve kahvede az şekerli olsun... yağ, şeker, undan uzak dur açıkçası.. bak nasıl hem sağlıklı hemde dengeli bi şekilde vereceksin gör....
hoşgeldin cnm naıslsın?senağlamayaaa kızlar özledim ben sizi nerdesiniz yaaa
tatlıkız biz varız ya burda bizi görmedinmi???
selam kızlar
işe koyuldum iş yapıom ama arada bakıyım dedim
özledim sizi çookkkk
daha hasta olmadım ama
hiç ümidim yok
arada bi karnıma adet sancısı giriyo sonra gidio
hayırlısı bakalım
hasta olsamda doktora gitsem:))))))
özledim kan vermeyi tahlil yaptırmayı:))))
canım ne kadar geçti ki adetin ? inş hamişsindirselam kızlar
işe koyuldum iş yapıom ama arada bakıyım dedim
özledim sizi çookkkk
daha hasta olmadım ama
hiç ümidim yok
arada bi karnıma adet sancısı giriyo sonra gidio
hayırlısı bakalım
hasta olsamda doktora gitsem:))))))
özledim kan vermeyi tahlil yaptırmayı:))))
iyiyim be kuzu nasıl olsun işte ankaranın ayazı benim gribim ve dişim uğraşıp gidioz:)))))hadi bakalım inşşş hamiş haberi alırız senden inşşş kan değerlerin tavan yapmış olurda bebişin gelir
canım ne kadar geçti ki adetin ? inş hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?