Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıcbır sey yapmadan 1 senenın sonunda hamıle kalan arkadaslar oldu mu acaba ya da burada bu kurlerı uygulayarak hamıle kalanlar oldu mu acaba
aminnn cnımmmtabıkı canım bu tercıh meselesıdır herkesın fıkrıne saygılıyım kım ıstemez kı kendı oz evladını benım soylemek ıstedıgım ben kılo almak bebegımı ıcımde hıssetmek ıstıyorum.Allahım en umutsuz olana bıle verır inşallah.umutsuz olmamak lazım ben cok okudum olmayacak denılenlerın yıllar sonra cocugunun oldugunu.yeterkı Allahım bızede cocuk sevgısını tattırsın
inşallah canım yaaa.yumurtlama gunu hıc bellı olmuyor bence mesela benım farkı zamanlarda vucut ısım yukselıyor atıyorum mesela adet tarıhımden ıstıbaren 10.günde ya da çok daha sonra.bu arada da her hangı bır gunde hamıle kalma sansımız da varmış.bır de yumurtlama donemıyle ılgılı olarak vajınal akıntıya bakın dıyorlar o da benden bu ay hiç gelmedi
canım aslında durtuklemıyoruz benım arkadslarım var bebek dusunuyoruz dedıler ve bu yola koyuldular sonuc pozıtıf.ugrasmalarına gerek kalmadı bende aynı şekılde bebek ıstırum dedım bu ay olmadı neyse obur ay olur obur ay olmadı normal evlılıge bunyenın alısması lazım derken derken aylar gecıverdı kımın aklında yok kı bebek fıkrı.bu herkeste var.ovulasyon testıne guvenmıyorum mesela benım tanıdıklarımdan ıkı kısı evledıklerı gece hamıle kalmıslar ıkısı de adet donemınden yenı cıkmıslardı eee ne yaptılar onlar farklı olarak daha mı fazla denedıler hayır olunca oluyor işte.yaşla alakalı dıyorlar mesela 50 yasındakı ınsanlar catır çatır doguruyor
aminnn cnımmm
canım nasıl oluyor ya bi,raz anlatır mısın? herkes yapabilir mi?inşallah amin canım bu arada ben sunu da duydum karın cektırem yontemıyle bır cok kısı hamıle kalmış ama ben buna cesaret edemıyorum gobegını ovup sonra kollarından tutup arkaya dogru cekıyormuş zannedersem bır kaç kişiden duydum bu şekılde hamıle kaldıklarını soyledıler