MERHABA ARKADAŞLAR
çok fazla girilmemesine sevindim açıkçası:) bende giremedim çünkü ve okuması uzun sürüyor kaçırıyorum bazı şeyleri ya o yüzden diyorum çok şey kaçırmamışım diye...
bubuş inşallah yakında toparlar kafanı gene gelirsin. bendede oluyo böle arada bir ... esiyo işte... ruh halimiz normal olamıyoki bebek takıntısı hep kafamızda....
gamzeli umarım yanlış yazmıyorum sanırım sen üzgündün adetin gelmiş ve umutsuzluğa kapılmışsın.. bunu sakın yapma canım benim... umut etmek için hem beklediğin süren çok az 8 ay nedirki daha.. çok istediğini biliyorum tatlım en az 10-15 yıl bekleyenler kadar çok istiyorsun elbette,, yaşı 40-45 olmuş ama hala umudunu kaybetmemişler kadar çok istiyorsun eminim.... inan bana her ay bendede o hiç hamile kalamayacak hissi oluşuyor ama her yeni ay umut yine beliriyor istek dışı yaşıyoruz işte bunları.... aynı şekilde bende ve eşimdede hiç sorun yok... 3 yıldır bir kere bile hamile kalmadım hiç korunmadığım halde....istedikleri kadar gelsin o kırmızılar elbet gelmedikleri bir gün olacak yada hep gelecekler o umut ettiğimiz hiç gelmeyecek.. bunu sakın unutma bu bir taktiri ilahi... yapacak bir şey kalmadığında kabullenmek zorundayız. ama biz yapılacak her şeyi yapıyoruz değilmi... gerisi Allaha kalmış bekleyip göreceğiz sonuç ne olursa olsun kabullenmekten öte bişi yok kendini üzmekten başka ..... oluruna bırak canım benim bak o zaman gerek atlatması gerekse amacımıza ulaşması daha kolay olacak...Allahım gönlümüzün muradını versin....