ama dusunmemeye calısıyorum cocuk fıkrı nasıl akıldan cıkarkı ıkı yakın arkadasım var ıkısı de hamıle ıkısı de heyecanlı ıkısıde hazırlık yapıyor.ben hep ıstedım basan berı olmadı mıllet planlıyo o ay hamıle kalıyor kıskanclık degıl ınanın bu ama cok bunaldım basım catlayacak agrıdan
hayatım ama sen böyle yaparsan zaten olmaz dedıgım gibi psikolojık senın aklında sürekli cocuk oldugunda eşinle beraber olurkende bunu bir görev gibi cocuk yapmak için yapıyormuş gibi düşündüğün zaman olay bıtıyor isteyerek yapılmıyor yanı bunları bende yaşadım dedıhım gibi bır değişiklik yap bbak sen calışıyorsun ben calışmadıgım halde evde oldugum halde bunu yaptım yapmak zorundaydım
MERHABA ARKADAŞLAR
çok fazla girilmemesine sevindim açıkçası:) bende giremedim çünkü ve okuması uzun sürüyor kaçırıyorum bazı şeyleri ya o yüzden diyorum çok şey kaçırmamışım diye...
bubuş inşallah yakında toparlar kafanı gene gelirsin. bendede oluyo böle arada bir ... esiyo işte... ruh halimiz normal olamıyoki bebek takıntısı hep kafamızda....
gamzeli umarım yanlış yazmıyorum sanırım sen üzgündün adetin gelmiş ve umutsuzluğa kapılmışsın.. bunu sakın yapma canım benim... umut etmek için hem beklediğin süren çok az 8 ay nedirki daha.. çok istediğini biliyorum tatlım en az 10-15 yıl bekleyenler kadar çok istiyorsun elbette,, yaşı 40-45 olmuş ama hala umudunu kaybetmemişler kadar çok istiyorsun eminim.... inan bana her ay bendede o hiç hamile kalamayacak hissi oluşuyor ama her yeni ay umut yine beliriyor istek dışı yaşıyoruz işte bunları.... aynı şekilde bende ve eşimdede hiç sorun yok... 3 yıldır bir kere bile hamile kalmadım hiç korunmadığım halde....istedikleri kadar gelsin o kırmızılar elbet gelmedikleri bir gün olacak yada hep gelecekler o umut ettiğimiz hiç gelmeyecek.. bunu sakın unutma bu bir taktiri ilahi... yapacak bir şey kalmadığında kabullenmek zorundayız. ama biz yapılacak her şeyi yapıyoruz değilmi... gerisi Allaha kalmış bekleyip göreceğiz sonuç ne olursa olsun kabullenmekten öte bişi yok kendini üzmekten başka ..... oluruna bırak canım benim bak o zaman gerek atlatması gerekse amacımıza ulaşması daha kolay olacak...Allahım gönlümüzün muradını versin....
GESHENK
Nilüfer
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: Sakarya
canım çok tesekkur ederım Allah razı olsun bırıyle dertlesmek cok guzel bende ıltıhap falan olmadıgı ıcın sogan kuru uygulamıyorum bugun ıncır kürüne basladım baltarcını da 1 haftadır yıyorum Allahtan zayıfım.eşime de dün kecıboynuzu pekmezı aldım polen de almayı dusunuyorum bır dahakı aya.Allahım bıze sabır versın
hıc kımse olmuyor forumda hep ben bakınıp duruyorum ıse yarar bır sey bulurum dıye bu arada merhaba ayşe.20
bende öle hava güzel olunca çooooook mutlu ve posiztif oluyorum :)))) ama bizim burası biraz karışık kasvetli.. bende bu aralar zayıflama topiklerine takılıyorum bakalım 10 kilo kadar kilo vermem lazım mayısa kadar nasıl yapıcam bilemiyorumiyiyiz damla sağol.. sen nasılsın??? ayğmurlu bir sabahla uyandım adapazarında arada bi güneş görünmeye başladı ve bu bile bana yetti. güneşi, yazı, baharı çooooook seviyorum.... helede kışın çıkınca süperrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?