Yooook hiç haberim tok o muhabbetten
Hadi yaaaa....:sm_confused:
Kimilerinin bu tarz hisleri kuvvetlidir
Senin de öyle demekki
Eskiden ben de yüzden analiz ederdim insanları
ama kullanmaya kullanmaya köreldim artık
ya hislerim kuvvetlidir ama yani suratına bakarak isim bilmekte pek görülmüş bişiy değildir kndimden korktumm:roflol::roflol:
dedim senin adın aylı güllü bişiy olabiliir
gülaymı aynurmu dedim aynur çıktı :roflol:
merhaba ayşe ...
siyah beyaz son eklediğin tam benim tarzım :)
tam isabet ayşecim... biraz da tompikim kapatmak için siyah giyerim hep... ama ilk gebeliğimde yatmak zorunda kaldım eşofmanla ev hapsinde geçti ...hiç bişey alamadım da giyemedim de...
bendede biras göbek var bende siyahı çok terciih ederim
senin hamileliğin düşüklemi sonuçlanmıştı cnm
28.hft da erken doğum oldu ...15 gün sonra meleğim cennete uçtu....
şimdi de gebe kalmaya çalışıyorum .. günüm 12 gün geçti gebelik yok ama hala gelen bişey de yok... doktora gittim 1 hft daaha bekle dedi cmt tekrar gidicem
yanıtlarınızı görmek için sayfayı herseferinde yenilmek mi gerekiyo .. siteyi nasıl kullanıcamı tam çözemedim ... cevap yazarken de şaşırıyorum .. yanlış bişey olursa kusura bakma..
cnm bnim bebğimde erken doğmadığı halde öldü nasip kısmet
meleklerimiz ellerimizden tutup cennete götürecek bizi inşallah
senin durumun aynı ben öldükten sonra stres yaptın tabi adetlerinde gecikme ve müthiş düzensizlik başladı Allah yardımcımız olsun
ama ben sıkıntılarımı yendim artık her ay heyecanla adet olacammı hamile kalacammı die beklemiyorum oluruna bıraktım rabbime havale ettim o en iyisini bilir
cnm aynı sayfada bekleyince cevabı göremiyoosun
doğumdan sonra kanamalar çok azaldı benim 2-3 gün sürüyor ve çok az kanama vardı... bu ayda olmadı zaten... hala bişey yok
benim yaşımdan herhalde doktor erken menopozdan süphelendi.. tüp bebek yapalım hemen falan dedi... hakkımda hayırlısı artık.... sen ne kadardır bekliyosun bebek için
kuzununkiii süper diyecek yokk.kısslar şu an siz yoksunuz ama benim canım sıkılıyo bakın ben bi eğlence buldum kendime sizin kişiliklerinize göre hamile kıyafetleri göstrcem
ilk olarak kuzudan başlıyom
kuzu açıksın,anladığıma göre spor yada klasik yerine göre giyiniyorsun geneld cicili bicili ve rahat şeyleri seviyosun
bu senin için inşallah giymek nasip olurr
evet hareketliyim ama bukadar klasik giymem elbisenin bile sporunu tercih ederim ama çok güzel canımm bu gerçekten bi düğünde bayramda giyilcek elbiseevindarkece...
sende yerinde duramayan hareketli neşeli bi insanmışsın gibime geliyo ve sanki klasik giyim seviyorsun
ayrıca bakımlı olmayı seviyorsun çalışıyosunda sana bunu sunuyorum inşallah bebişinle giyersin canım...
buda çok güzel tam benlikk. kız ayca ben hamile olursam ilk bunu bana vercen haa :)ayçanisa
cnm senin tam olarak nasıl biri oduğunu kestiremiyorum :)biraz tombiksin sanırım
kendine neyi yakıştırırsan onu giyiyorsun renkli şeyleri seviyorsun
buda sana uygun
senn sennnnn buda çok güzel kızzzz..sıra geldi kendimeeee
neşeli ve çok konuşkan bi insanımdır
normalde spor klasik yerine göre giyinirim
modayı takip etmem herkezde olan şeyi sevmem farklı olacak ve yakışacak
hamileyken fazlla süslü giymedim nazarr değmesin diye rahat şeyler giydim
işte buda benimmm... yerimseniben
evet buuudaa çok güzelll..kuzu yaa seninki pek içime sinmedi beğenmiceksin sanki
bak çalışıyoosunya iş yerind bunu giyrsin tam sana göre:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?