bide canım bol su iç içebildiğin kadar iyi olacağını düşünüyorum tatlım rabbi,m ilaçlara gerek kalmadan şifanı versin inşallah ama bence eşinde bi dr a görünsün tatlım
canım eşimde gitti dra beraber ilaç kullandık ne hikmetse geçmiyo.inşallah bitkiler şifa olur.kanımda pıhtılaşma var zaten bol bol su içmeye çalışıyorum.drlara da güvenmiyom artık eğer düşük sebebini önceden araştırsalardı en son yavrum şimdi kucağımda olabilirdi...senağlama
canım kan pıhtılaşmasında günde 1 bebek aspirini veriyorlarmış dr lar verdimi dr sana biraz bekle sana alıntı yapayım canım
canım aspirin kullanıyorum yanında 3 tane folıcplus elevit diye vitamın hergün alıyorum.olmayınca olmuyo işte kendiliğinden düşük yapınca 3 ay sonra hamile kalmıştım ama sonuncu kürtajla alındı 1.5 senedir kalamıyom keşke oda kendiliğinden düşseydi.
kayram emeğine sağlık canım şu anda yapmam gereken herşeyi yapıyorum zaten bide iltihap sorunumu çözersem çok iyi olcak sanırım oda etkiliyo gebe kalmayı.neyse canım kayınvalidem rahatsız ona çorba yaptım birazdan götürcem kendine çooook iyi bak canım şu anda ezan okunuyo rabbim bu ezanın yüzü suyu hürmetine inşallah en yakın zamanda meleklerimize kavuşturur bizi
sağol tatlım Allah razı olsun rabbim bütün isteyenlerin emeğini boşa çıkarmasın nişşş gürgan klinik canım toplam 5 milyar
hayırlı olsun öncelikle. inşallah bir kerede olur ve orada kalır 9 ay boyunca...
canım SSK indiriminden yararlanabildinmi?? eğer öyleyse o da dahilmi 5 e??? ve de yatman gerekecek ileride yani transfer gerçekleşdiğinde evine yakınmı hastane dışarıdan gelenler için artı yatak ücretide alınıyor biliyorum iyice bi aydınlatırmısın beni bened düşünüyorum çünkü tüp taktırmayı artık. başka türlü olacağı yok bunun::)))))))))))))) hoş o da bi ihtimal sadece ya:))))))))
beklemekten ve aglamaktan usandım her defasında aynı son belkı bu kez belkı bu kez dıye beklemekten bunaldım butun arkadaslarım hamıle ben harıc .bebek sevıncı yasıyorlar ben harıc.bılıyor musunuz arkadaslar 3 cocugum olsun ısterdım hep kendımı bıldım bılelı ama yüce Allahımın benı bu şekılde sınayacagını bılmıyordum ısyan degıl bu kımse yanlıs anlamsın ama inanın çok bunaldım şu an yalnızım ve hıckırıklara boguldum offfffffffffff artık bebek falan ıstemıyorum hıc bır sey ıstemıyorum
canım öyle şeyler düşünme su cocuk fikrinide aklından cıkaracak başka şeyler yap öğretmensın sanırım calışıyorsun aktif bır hayatın var bizede sorun yok dedıler canım ben 11 ay sonra hamıle kaldım su an 6 haftalık hamıleyım tamamen psikolojıktı benım kı tatıle gittim spora gittim kılo verdım o ara cocuk gelmedı aklıma tatıl dönüşü hamıle kaldım28 yasındayım 8 aydır hamıle kalamadım bır turlu hıc bır sorunum da yok mus ama ben sankı her ay adet gorecegımı bılıyorum ıcıme doguyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?