canım bütün dualarımız seninle inşallah hayırlı haberleriniz alırız...günayydınnn kızlar hayırlı cumalar olsun inşşş
size kendimden haber vereyim tüp bebek tedavime başladım adetimin 21.günü lucrine başlayacam buda 13 nisana geliyo ilk ilacımla tedavim başladı çok mutluyum çok umut doluyum
dua edin kızlar hayırla sonuçlansın tedavim
nasılsın tatlım ben bi süre ikaz aldım siteden ondan giremiyodum
neyse iyiyyim şimdilik bugün doktora gittim cinsiyet kız:) :hulya:
canım çok geçmiş olsun benimde allerjik rinitim var benide hiç bir bahar pes geçmiyo
yine başlıyoruz anlayacağın rabbim şifa versin sanada
çok sevindim rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur canım inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun asitli kafeinli içeceklerden seni üzecek olay ve haberlerden uzak dur tatlımgünayydınnn kızlar hayırlı cumalar olsun inşşş
size kendimden haber vereyim tüp bebek tedavime başladım adetimin 21.günü lucrine başlayacam buda 13 nisana geliyo ilk ilacımla tedavim başladı çok mutluyum çok umut doluyum
evet canım dereotu iyi geliyo alıyorum ama yemeyi unutuyorum inşallah bir daha iğneye gerek kalmaz canım bidaha hasta olmazsın umarım canımsaol canımm Allah razı olsunn
bu sene hastalıklardan kurtulamadım bi türlü
çok antibiyotik içtimm hiç de sevmem(((
sağlık ocağına gitmem lazım çok yakın ama dik bi yokuş var nefesim tıkanıyo çıkamıyorum yakın olduğu için takside gitmiyo((
iş yerine ymek getircekler birazdan şirketten onları bekliyom iğneye gitmek için :)))
senin de tahlilin yüksek çıkmış galiba
dereotu tiroiti düzenliyo die duymuştum ama sen bitkilerde uzmansız zaten daha iyi bilirsin :)))
kayracım canım rabbim sanada şifa versin inşşş tez zamanda geçer tiroidin
günayydınnn kızlar hayırlı cumalar olsun inşşş
canım bütün dualarımız seninle inşallah hayırlı haberleriniz alırız...
günaydın cnm allahım emeklerini boşa çıkarmasın. ilk denemende sonucunu al inş.
rabbim yar ve yardımcın olsun. nereye karar verdin cnm. maliyeti birde nasıl ??
çok sevindim rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur canım inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun asitli kafeinli içeceklerden seni üzecek olay ve haberlerden uzak dur tatlım
evet canım dereotu iyi geliyo alıyorum ama yemeyi unutuyorum inşallah bir daha iğneye gerek kalmaz canım bidaha hasta olmazsın umarım canım
sağolasın tatlım rabbim hepimizin derdinin dermanını versin inşallahh
sağol tatlım Allah razı olsun rabbim bütün isteyenlerin emeğini boşa çıkarmasın nişşş gürgan klinik canım toplam 5 milyar
sağol canım benim Allah razı olsun tamam tatlım uyucam söyledklerine rabbim hepimize tez zamanda evlatlarımızı göndersin inşşş
merhabalar kıslar yine her zamanki gibi topiğin gülleri burda maşallah
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kuzunaz, Kayram+, bubuş, XTATLIKIZ, tiryak+
hımm ben o kliniği araştırmıştım. normal kontroller ve takip için Timur hoca için cok başarılı bir dr bir o kadarda pahalı ama işinin ehli demişlerdi.
inş. sende başkalarına tavsiye edecek kadar memnun kalırsın göbüşün dolu çıkarsın ordan.
sendende ALLAH razı olsun canım benim inşallah sgk dan yararlanıyormusunuz yoksa sadece kendinizmi karşılıyorsunuz canım
çok canım yararlanmıyoruz kendimiz karşılıoruz olsun ne yapalım yeterki bebişimiz bizimle olsun
hoşgeldin kuzucum senide adını burda okumayıda özlemiştim nasılsın keyfin nasıl canım
hoşşşgeldinn canım nasılsınnn özlettin kendini kıssss
bende özledim sizleri kıslar ama ne yapayım gelemiyordum hem fırsat olmuyor hemde kafamı bi süre başka şeyelre verdim tatlıkıs tedaviye başlamışsın canım hayırlı olsun inşallah kıslar bu arada bişi dicem artık KK da bahçeci kliniği ve umut tüp bebek merkezindeki doktorlar soruları yanıtlıyormuş artı kadınlar kulubü pro üyelere bu merkezlerde indirim uygulanıcakmış bu daha önceden başka bid ernekte ve sitede de vardı ama üyelik ücreti 1 yıllık ve pahalıydı ama KK da çok uygun ve ömür boyu çok iyi bence bilginiz olsun istedim faydalanmak isteyen olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?