tamam canım hayırlı haberlerle gel inşallahinşallah canım ben şimdi kan testimin sonucunu almaya gidiyorum inşallah tiroidim normal çıkar şimdilik rabbime emanet ol yine girerim gelinceolumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım hayırlı haberlerle gel inşallahinşallah canım ben şimdi kan testimin sonucunu almaya gidiyorum inşallah tiroidim normal çıkar şimdilik rabbime emanet ol yine girerim gelinceolumunekankayizsmile
ALLAH hayır etsin canım rüyanı... o rakamlarla alakalı bağlantı kurabileceğin bir şeyler varmı hayatında belki gelecek bir bebişin habercisidir sana bellimi olur.. bazı rüyalar aynen çıkıyor ve insanı hayrete düşürüyor.. Allah sevdiği kullarına işaret veriyor ya hani bazan... inşallah 18 gün sonra güzel haberlerini duyarız şöyle 4 haftalıkmış falan diye yazarsın he :)
canım benim hep onu düşünüp yatıyoruz ondan :)))) bende hep görüyorum ama stres yapma sakın
hayrılı sabahlar canım
ateşin yüksek ama inşallah hayırlı sonuç olur tatlım rüyanda hayıra çıksın inşallahh acaqba 4 ayın 18 de mi hamile kalacaksın yoksa öğrenecekmisin diye yordum ben inşallah çıkar
inşallah canım ben şimdi kan testimin sonucunu almaya gidiyorum inşallah tiroidim normal çıkar şimdilik rabbime emanet ol yine girerim gelinceolumunekankayizsmile
hayırlı haberle gel bitanem inş düşük çıkar sonucun.
cnm adet düzenleyici ama pkolularda kulalnıyor ben ilk defa deniyorum bakalım düzelecek sanırım.. pkolu olup bunu kullananlardan hamile kalan var :)))kızlar bu hayıt çayını pco lularmı kullanıyor sadece düzenleyici olarakmı içiyorsunuz??? bende adet düzensizlği yok Allaha şükür kısırlık için deniyor ama burda kastedilen yumurtlama problemi olanlarmı??? aksine düzenli olanlara zarar vermesin... herkes için uygun değil sanırım ne dersiniz...
geldim canım ama tiroidim 6.88 çıktı düşmemiş yani yarından itibaren ilaca başlıycam yine bide kanda herşey normalmiş b12 vi,tamini biraz düşük ilaç verdi onada hayırlısı artık canım
canım benim üzülme ilaçlarını kullan inşallahj değerin düşer sonra hiç bir engel kalmaz sakın stres yapma en büyük düşman o stres yaptın mı hiç bişey elde edemezsin...geldim canım ama tiroidim 6.88 çıktı düşmemiş yani yarından itibaren ilaca başlıycam yine bide kanda herşey normalmiş b12 vi,tamini biraz düşük ilaç verdi onada hayırlısı artık canım
geldim canım ama tiroidim 6.88 çıktı düşmemiş yani yarından itibaren ilaca başlıycam yine bide kanda herşey normalmiş b12 vi,tamini biraz düşük ilaç verdi onada hayırlısı artık canım
cnm olsun moralini bozma sakın stres yapma stres tiroidin baş düşmanı..
düşer kendiliğinden sana şöyle bir örnek vereyim.
benim cok yakın bir arkadasım var guatr hastası değerleri bayağı yüksekti ilaç kullanıyor
rahminde kist vardı 3 sene falan doğum kontrol ilacı kullandı hem korunma hem kist yok etme amaçlı. sonra babası rahatsızlandı.derken cok uzun sürede adet oluyordu. 2 ay gectı hasta olmadı derken dr a gitti ve gittiğinde 3 aylık hamile olduğunu öğrendi. şimdi doğumuna cok az kaldı. allah ol desin yeterki.
ilaçlarını düzenli kullan tiroid değerin ilaçla normale döndüğünde hamile kalman için bi engel olmaz.allah yardımcın olsun cnm.
sağolasın damlacım ilacı düzebnli kullanırsam düşecektir rabbimin izniyle inşallahcanım benim üzülme ilaçlarını kullan inşallahj değerin düşer sonra hiç bir engel kalmaz sakın stres yapma en büyük düşman o stres yaptın mı hiç bişey elde edemezsin...
ceylanım nasılsın canım ilacı düzenli kullanıyodum adetim bi tuhaf olunca içmedim deli gibi neyse çok yükselmemiş diğer kan değerlerim normal b12 hariç onada hap kullanıcam canım rabbim beterinden korusun hepimizi inşallahcanım benim geçmiş olsun
tatlım sen başlamamış mıydın ilaca???
yoksa düzenli içmedin mi????klava:
Offff felek offff
attın bize kelekkkk
hoşgeldin kayraaaa
Hoşgeldiiiiiiiiin....
nerelerdesin yaaaaa.......
ayşem çok sevindim demek prenses geliyo sağlıkla gelsin inşallah analı babalı büyütsün rabbimnasılsın tatlım ben bi süre ikaz aldım siteden ondan giremiyodum
neyse iyiyyim şimdilik bugün doktora gittim cinsiyet kız:) :hulya:
iyi akşamlar arkadaşlar ya benim rahimde iltihap var ama naptıysam kurtulamıyorum.bi sürü fitil antibiyotik falan kullandım soğan suyu içtim banamısın demiyo canım çok sıkılıyo sanırım bu yüzden hamile kalamıyorum artık dra gitmekte istemiyorum..bide adetten sonraki 2 hafta yani yumurtlama dönemi sonuna kadar bişey yok ama sonrasunda kaşıntı pamukçuk gibi beyaz akıntı çok rahatsız ediyo
ilişkiye bile ağrıdan giremiyorum çünkü sonrasında şişiyo ağrıyo önerebileceğiniz bişey varmı nolur yardım edin bıktım artık ilaçlar fayda etmiyor.
ayşem çok sevindim demek prenses geliyo sağlıkla gelsin inşallah analı babalı büyütsün rabbim
hoşbuldum ceylanım sende hoşgeldin nasılsın tedavine devam ediyomusun hangi aşamadasın yoksa kendine izinmi verdin benim gibi