- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
amiiin:Saruboceq:rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
doğurduğumuda düşünüyorum tabi ayyy gelen hediyeler eşim ne getirir acaba :)))) bebek şekerlerinden yaptırırım ohhh mevlüt okuttururum adını koyarız ayy ne güzel ya
ben bazen kesik kesik hayal kurabiliyorum ama bana sanki hiç gerçek olmıycakmış gibi geliyo sizede öylemi oluyo yoksa sadece banamı :1no2:
kayracım canım benim sen hep böyle söylüyorsun neden böyle düşünüyorsun bak şanslısın ki dr a gidebiliyorsun bak benim ablam 5 yıllık evli bir kere kayınvalidesi dr götürdü eşinin spermleri düşük çıktı sonrada götüren olmadı ve ne paraları nede sosyal güvenceleri var hiç bişi yapamıyolar
kelimelere dökmesi çok zor yani bu bana imkansız gözüken şeyler birer birer oldu rabbimin izniyle asla bi evimiz olacağını tahmin etmiyodum mesela ama 3 yılımızda rabbim nasip etti şükür bunun gibi biliyorum bi gün bebeğime bakıp bunları düşünücem ve içimden bigün kucağımda olacağına inanamıyodum ama işte kucağımdasın diycem tabiki rabbimin izniyle
inşallah canım bak çok güzel söylemişsin
canım ablana da çok üzüldüm yeşil kartı falan yokmu kürlerden uygulasa keşke elimden bişey gelse dua etmenin dışında yapabileceğim birşey varmı canım benim
güle güle canım sende allaha emanet olkızlar şimdi çıkmam lazım 3 gündür kayınvalidem hasta bendeydiler ona baktım öğlen görümceme gitti bu saate kadar dinlendim ama malum yemek yapıcam ayse de sırra kadem bastı hayırdır bakalım kendinize iyi bakın kuzunaz evin yavru ceylan ayse ve diğer kızlar sizi rabbime emanet ediyorum hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?