hoşbuldum neşecim,
evet yaa u hafta çok durgunn pek girmiyo kızlar girince de hemen çıkıyolar.
hamilelik iyi geçiyo Allaha şükürr karın ağrılarım ara sıra oluyo,onun dışında midem falan şimdilik bulanmıyo,yemek yiyorumm,iştahım açıldı.
Sen fertilaid.in ilk kutusunu bitirdin mi canım az kalmıştır ya da bitirmene.
NeŞecİm adet belİrtİlerİ falan varmı cnm İnŞallah allahım sana Şİfasını fertİlaİdle yollamıŞtır
iyi günler ayşecim
valla ayşecim adet belirtileri yok canım
zaten dil altından ölçüm yapıyorum
ama yarın yazarım
dedigin gibi inşallah fertilaid işe yarar
hamile kalmama vesile olur inşallah
bugünde rüyamda gebelik testi yapmışım ve 2.çizgiyi görüyorum ve
yeniden test yapıyorum ve 2.çizgi çıkıyor
kuzunaza gösteriyorum ve diyorumki hele şimdi kimseye söyleme
bebegin kalp atışını duyalım sonra söylersin diyorum
sonrada kuzuya diyorumki neyse hadi sen arkadaşlara söyle diyorum
ve yeşillikler görüyorum özellikle pırasayı
rabbim inşallah hamileligi nasip eder
Kızlar yaaa nedense ben bu son zamanlarda artık oncekı gıbı dusunmuyorum yanı kafama takmıyorum artık olursa olur olmassa neyapabılırmkı dıyorum yanı onceden aklımda fıkrımde hep ıkıncı bebegım vardı ama artık pek yok amaaaaa tabıkı ıstıyorum ama olmayıncada olmuyor ne yapayım popomuda yırtsam olmuyor ıste ammaaaannn allah herseyı daha ıı bılır olucaga zaman olur demıııııı ama adet olayım hemen sogan ve ıncır kurune baslıycam ıkı hafta sonra martın 5 ınde randevum var jınekologumla haaa
hanı esımın spermını goruturdugumzde tanıdık gordum dıyordum ya ıste onlar o gun tub bebek ıcın gıtmısler o kadının uymurtası buyumuyormus ve catlama yapmıyormus ama onunda bırtane oglu var hatta oda tub bebek yontemıyle olmustu suan 6 yasında ve o gun kadının yumurtalıklarını almıslar sırıngayla ve esının spermıyle bırlestırmısler yanı tutarsa yakında hamıle olabılır ınsallah ama o gune kadar hep ıyne vurulmus ve doktoru ona burundan cekmesı gereken bır ılac vermıs ve kendı kendıne evde ıgne vuruyormus turkıyedede boylemı oluyor
ayrıca bırsey sorucam sızlere bız bu yaz yıne turkıyemem gelıcez ama ben esımden 2 hafta kadar once geleyım dıyorum bır doktora muayne olayım ve ondan esım gelınce asılama ıstedıgımı soyleyım esımın geldıgı haftada asılama yapılır kızlar sızce bu mumkunmu yoksa sacma sapan bırseymı ıstıyorum ve sızce bu bana turkıyede kac paraya maal olur veya sızlerın tavsıye edebılecgı doktor varmı ıstanbulda bostancıda yanı o tarftan olursa ıı olur cunkı gorumcem orda oturuyor
HILALLLLL YAAAA SENI COK OZLEDIM VALLAHI DENK GELMIYORKI SOHBET EDELIM
ne haber hilal nasılsın canım??
canım bostancı da merkez falan bilmyorum ama ist. bir sürü iyi yer var bostancı diye takılma bence önemli olan merkezin başarısı aşılamada zaten her şey senin üstünde yapılıyor sadece eşinden sperm alınacağı gün onun olması yeterli iyi fikir 2 hafta öncesi gelmen ama adetine denk gelmesi lazım biliyorsundur belki adetin 2. 3. günü ilaçlara başlıyorlar
mrb kızlar ben bugün ada çayı yağı aldım.adetimin 5.günündeyim yağı nasıl kullanacağım.pedimin üstüne bir damlamı yoksa şişeyi pede ters çevirip hemen kaldırcakmıyım.bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
evet canım ya bende özledim
evet inşallah bu hafta içinde denk geliriz ya
zaten hiç birinizle konuşamadım bu hafta
sizde anlatmadınız((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?