ya niye kimse yok ilk defa akşam girdim ondada kimse yok:sm_confused:
canım ben geldim ama şimdide sen yoksun bilmiyorumkismile
canımm çok üzüldüm.Rabbim inşş tekrardan verir mucizeni de bu acılarını hemen unutursun :Saruboceq: :Saruboceq:
cnm benim geçmiş olsun...
Allah tez vakitte iyileşip tekrar hamile kalmayı nasip etsin
üzülme dünyada rızkı yokmuş bu olduysa bi daha olur dimi
en azndan bu duyguyu tattın
kordon bağıyla seni cehennem ateşinden korucak sipeR olucak inşallah
kızlar bu ayın 4 de adet olmam gerekiyodu ama olmadım ve ayın 10 da 5-6 damla bi lekelenme ve sancı oluştu adet oluyorum diye düşünürken,küçük tam değil ama yuvarlak bi şekilde küçük bir et parçası düştü ve kanamam durdu ertesi gün hemen o parçayıda alıp dr gittik dr önce masada sonrada ultrason la alttan muayane etti bu arada aşılama yapılmıştı geçen ay buay yine yapıcaktık ilk masaya çıktığımda dr bana aşılama yapıp yapmıcağımızı sordu neyse sonra ultrasonda bakarken telaşlı olduğu belliydi ama bana hiç bişey demedi tahlil yap öğleden sonra konuşalım dedi ben tahlilimi yaptırdım sonucu aldığımda şok oldum 672.23 çıkmıştı sonuç hemen dr yanına gittik baktı ve bana gebesin pozitif gelmiş dedi sonuç ve ben ağlamaya titremeye başladım dile kolay 4 sene sonra...sonra birden bana dönüp dur heyecanlanma sakin ol p.tesi tekrar gel bidaha bakalım test yapalım sağlıklı bir gebelikmi dış gebelikmi değilmi diye bakalım dedi ve bana kesinlikle ilişki yok dedi.ŞİMDİİİİİ KIZLAR SORUYORUM SİZE İLİŞKİ YOK DEYİPTE BENİ ALTTAN MUAYANE ETMESİ VE BÜTÜN BU ANLATTIKLARIM SİZE NEYİ DÜŞÜNDÜRDÜ VEEEEEE BUNLAR PERŞEMBE GÜNÜ OLDU P.TESİ TEKRAR GİDECEKTİM AMA P.TESİYE KALMADAN C.TESİ ÇOK KÖTÜ SANCI VE KANAMAM BAŞLADI P.TESİ GİTTİĞİMDE TAHLİL SONUCU 48.5 ÇIKTI DÜŞMÜŞŞ DEDİİİİİİİİ AMA DAHA TAM DÜŞMEMİŞ HAFTAYA TEKRAR GEL DÜŞMEDİYSE KÜRTAJLA ALICAM DEDİ ŞUANDA HALA PARÇASI İÇİMDE KANAMAM HALA DEWAM EDİYO VE PARÇA DÜŞÜYO GÖRÜYORUM KIZLAR BÜTÜN AİLEM BEBEĞİME BU DR UN SEBEP OLDUĞUNU SÖYLÜYO ÇOK ÜZÜLÜYÜYORUMMMM MAHVOLDUK SEVİNCİNİ BİLE YAŞATMADI BİZE HABERİNİ BİLE MUTLU VERMEDİ ÇÜNKÜ ULRASONDA GEBE OLDUĞUMU GÖRDÜ AMA DÜŞECEĞİNE SEBEP OLACAĞINI ANLADI BELKİDE BİZE BU ŞEKİLDE CEVAP VERDİ....... HİÇ BİŞEY DİYEMİYORUM SADECE RABBİME BIRAKIYORUMMMMMM....:umursamaz:senağlamasenağlamasenağlama:1no2:
bazı zamanlarda dualrın kabul olunması durumu daha yüksektir
bu zamanlardan bir taneside cuma günü sela ile ezan arasındaki, zaman
dilimidir tam da o saatlerdeykenn
RABBİM BÜTÜN BURDAKİ ARKADAŞLARIMIN VE BENİM. EVLAT İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI BU SAATLER YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DOLDURUVER. SANA KUL EFENDİMİZE ÜMMET BİZLERE HAYIRLI OLACAK EVLETLER NASİP EYLEEE
cumanız mübarek olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?