benimde 8 oldu bende hiç yaşaamadım hamileleliği malesef artık tüp düşünüyoruz da bakalım işte pskoloji maddiyat hepsi ayrı bir sorun
seninde baya olmuş benim gibievet tüp bebek hem psikolojik hemde maddi olarak yorucu bir süreç rabbim gerek kalmadan nasip eder inşallahhh canım hepimizin yüzünü güldürür
canımmmm hoşgeldin nerelerdesin sen merak ettim seni iyimisin tatlımma.s. olumunekankayizsmile
seninde baya olmuş benim gibievet tüp bebek hem psikolojik hemde maddi olarak yorucu bir süreç rabbim gerek kalmadan nasip eder inşallahhh canım hepimizin yüzünü güldürür
valla benim normal olarak olacağından pek umudum kalmadı kayrraaa yaaa
sorun yok çünkü ne bileyim şimdiye kadar olmadıysa bundan sonrasını da bilmyorum
borç alarak gitcez zaten tüp bebeğe o da olurmu olmazmı garanti değilki merkezlere falan bakıyorum fiyatlar uçuk bir yandan çevrenin baskısı bazaen hiç düşünmüyorum bazende böyle geldilermiydi içim daralıyor o kadar uzak görünüyor kiiiii bu mutluluk hiç anne olamıycakmışım gibi geliyr bazen de burda şu kadar seneden sonra bu kadar seneden sonra bebeğime kavuştum haberlerini görünce ümitleniyorum vel hasılı allah çok büyüüük bunu blyorum inşallah bizimde kucağımız bir gün dolacak buna inanmak istiyorumm
iyiyim canım sağol merak ettiğin için sen neler yapıyosun nasıl gidiyo tedavi olyonmu canımhihoyyyt
valla benim normal olarak olacağından pek umudum kalmadı kayrraaa yaaa
sorun yok çünkü ne bileyim şimdiye kadar olmadıysa bundan sonrasını da bilmyorum
borç alarak gitcez zaten tüp bebeğe o da olurmu olmazmı garanti değilki merkezlere falan bakıyorum fiyatlar uçuk bir yandan çevrenin baskısı bazaen hiç düşünmüyorum bazende böyle geldilermiydi içim daralıyor o kadar uzak görünüyor kiiiii bu mutluluk hiç anne olamıycakmışım gibi geliyr bazen de burda şu kadar seneden sonra bu kadar seneden sonra bebeğime kavuştum haberlerini görünce ümitleniyorum vel hasılı allah çok büyüüük bunu blyorum inşallah bizimde kucağımız bir gün dolacak buna inanmak istiyorumm
ah be güzelim bende aynen bu durumdayım bazen kucağım ölene kadar boş kalacak gibi geliyo bazen az kaldığını hissediyorum hep duygularımda gelgitler yaşıyorum ama bu topiği bulduğumdan beri daha umutluyum rabbim çok büyük mucizelerinide zamanı gelince gösteriyor bize düşense çabalamak sabır ve tevekkülle beklemek tabiki elimizden gelenide yapmak takdir rabbimin
[/COLOR]
kiz hilal sen anmamak mumkunmu hapinize burda cok alistim sizsiz olmuyor yaaa ayrica sen neden kocisine vermiyon ne ayiplmaz: adam istiyosa vericeksin sende ooooohhhh diyceksin lülülülülülü alis veris gibi sen vericen o alicak guzelim bu isler boyle hem biliyormusun kocanin davetini red etmek gunahmis ben oyle duymustum. bu arada benim dis etlerim intihapli kizima hamileyken olmustu doktorun dedigine gore dis ettimde hamile kalamsiti cunki dis ettimdede bir et parcasi buyuyordu kanrim buyudukce agzimin icinde kocaman bir et parcasi vardi yemek yiyemez olmustum kesip oliyorlardi ama tekrar buyuyordu ben dogum yaptiktan sonra oda kendi kendine kuculdu gitti kayboldu ama dis etlerimd erahatsizlik var halen disciye gittim oda bana antibiotik verdir internette okudum o antibiotikin de hamile olanlara veya olmayi dusunenlere zararli oldugunu soyluyor ne yapsamki CADIARZU esiminde evet sperminde portulesme oluyor bazen ama cuma gunu yine hastanaeye gidip macera yasiycaz :sm_cool::sm_cool: acayipti yaaa ilk gitiyimizi unutamiyorum aklima geldikce guluyorum neyse bu sefer nerde yapicagini biliyor benimki aslinda o zmanda biliyordu da iste. kara kizda ii teyzsei suanda bebeklerinle oyun oynuyor gogsunu emzirmeye calisiyor
bubuscum benimde oluyor ara sira ama sik sik deyil vajinam acayip kasiniyor ve beyaz bir akinti geliyor doktor bana o zman fitil veriyor vajinamdan kulniyorum geciyor sende bence bekleme doktora git muayne ol ona gore ilac veriir
AZ ÖNCE DR DAN KREM YAZDIRDIM HAMİLELİK DÖNEMİNDEDE KULLANILABİLEN YAN ETKİSİZ Bİ KREM SÜRDÜM ŞİMDİ BİRAZ DAHA RAHATLADI.
AMA BENİM AKINTIM YOK RAHİM AĞZININ OLDUĞU YERDEDE DEĞİL SADECE İÇ İKİ TARAFIN YAN KISIMLARINDA.
BAKALIM 5 GÜN FALAN KULLANICAM SONRA GEÇMEZSE DR A GİDİCEM.
FİTİL OLAYINA ŞİMDİ PEK GİREMEM GÜNÜMÜ BEKLİYORUM YA.
canım öncelikle aramıza hoşgeldin rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah bebeğini soğan kürünü ilk defamı yapıyorsun ve adetinin kaçıncı günü başladın tatlım tekrar hoşgeldinarkadaşlar bende pko luyum şu anda dr.serhat sakız beye gidiyorum tedavi için ve aynı zaman da soğan kürü içiyorum ,doktorum tedavimin en fazla 2 ay süreceğini ve hamile kalabilmem için çok fazla engel yok dedi.şu anda iltihap için 6 günlük bir vajinal fitil kullandım onu bitirdim progestan diye bir ilaç kullanmaya devam ediyorum.birdahaki ay da pregayl diye bir iğne kullanmaya başlayacağım. Inşallah doktorun dediği olur da bende buradan hamileyim diye sizler le paylaşırım.:saruboceq:
kayracım saoğl canım alıntı yapmışssın ama bu eski olan demiii
yeni bi şey yok yaniii neyse bende araştırmaya devam edeyim
evet canım hala araştırıyorum o eski
arkadaşlar bende PKO luyum şu anda DR.Serhat SAKIZ beye gidiyorum tedavi için ve aynı zaman da soğan kürü içiyorum ,Doktorum tedavimin en fazla 2 ay süreceğini ve hamile kalabilmem için çok fazla engel yok dedi.Şu anda iltihap için 6 günlük bir vajinal fitil kullandım onu bitirdim Progestan diye bir ilaç kullanmaya devam ediyorum.Birdahaki ay da pregayl diye bir iğne kullanmaya başlayacağım. inşallah doktorun dediği olur da bende buradan hamileyim diye sizler le paylaşırım.:Saruboceq:
ay inşallah geçmez ne saçma bi şey zaten devlet destek olmuyor oluyor da adı oluyor bir sürü prosödür bari köstek olmasalar tek enbiryoyla şans azalıyor eğer hemen uygulanacak bi şeyse bu ay gitmek lazım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?