avrupa yakaı canım
hımm avrupa yakasında bilmiyorum ben de canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avrupa yakaı canım
hımm avrupa yakasında bilmiyorum ben de canım.
yaaa kızlar YAVRUCEYLANIM yok kaçgündür niye gelmiyoki inşallah iyidir
slm kizlar yaaa ne kadar cok yazmisiniz oku oku bitmedi ve suandada zaten hemen cikmam gerekiyor sabahtan beri ugrasiyorum misafir gelicekmis yaris onun icin hazirlik yapiyorum kara kizda ii cok sukur teyzeleri bizi korkuttu yine nobetci doktora falan gittik ama suanda cok sukur ii eeeeee hamis arkadaslarimiz nasil nasil gidiyor kizlar yiyin eksiyi bulun ayseyi yiyin tatliyi bulun sapliyi kaydirigubbakcemile3 neyse hadi ben cikiyorum allaha emanet olun kuzucum sana bi sey sormustum cvp yazdinmi bilmiyorum goremedim cunki ama sence ben ne zaman hamile kalaicam yani nasil hissediyorsun
valla cnm iyi gidiyor diyelim iyi olsun
baya zor yanları var yani
bu aralar baş ağrılarım çoğaldıı
astımım alerjim azdı,çoook uyumak istiyom halsiz oluyom sonrada
bu arada ben bu ye ekşiki çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar saplıyı sözünü nie böyle söylendiğini anlayamadım doğrusu....
biz ona ye eksiyi çıkar ayseyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı derizzz :roflol:
sen de Allah'a emanet canım güle güle sumeyrat ses etmez onun adına da öpüyorum seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar adetim iki gün geçti tedaviyi bırakmıştım bu ay vaz geçmiştim üstelik bebek olması için hiçte çalışmadım bu gün birazz karnımda ağrı var ama son bir haftadır çok fazla beyaz akıntım oldu ve bazen midem bulanıyo kendimi kaptırmak istemiyorum testde yapamıyom korkudan gerçi kendimi kötüsüne bile hazırladım çünki yazın çocuk olsun istiyodum ama şimdide olursa çoooooooooookkkkkk sevinirim yaaa acaba hamilemiyim
KIZLARRR BU MESAJI GÖREN HERKESTEN DUA İSTİYORUM kuzenim hamile ve bebeğin engelli olma durumu varmış bugün belli olacak ismi dilek adına özel dua ederseniz çok seviniriz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen ne diyon yaaaaaaaaaaaaaaaa esin cok agir bir istemi calisiyor eve yorgun geliyor vallaha benim kocisim haftada en az 2 en cok 4 kere fikfik istmeden durmaz ve biz 4 seneyi geckin evliyiz bence sen kadinligini kulan anlarasin yasırnaşık şey mesela ben benimkine yeni evlendigimiz zaman supriz yapayim demistim odamizda mum yakmistim ve kirmizi renkli gecelik giymistim onuda odaya cagirdim ama mseaj attim teline acayip kiskirtici bir mesaj geldi veeeeee o gunu unutamadik ikimizde gerci hamileydim tam olarak istedigim sekilde olamdi ama guzel bir geceydi:lepi: anliycagin zafer benimdi
agir deyil diyon ama sabah erken kalkmak ve ve aksam 7 eve gelmek pekde kolay deyil canim benim ne isi yapiyor mesela benimki kablocu yer altina kablo dosuyolar
allah allah neden peki isteksiz fikfik konusundaki sen bence bir dusun sebebini
bence esini heycanladiricak seyler yap kadinligini kulan kizzzzzzzzzzzzzzzz acika cik burda anlatamam simdi ama sen de bilirsin iste FIKFIK ANACIMMM FIKFIK